Ухвала
від 28.03.2024 по справі 280/10389/23
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ПРИЗНАЧЕННЯ СПРАВИ ДО СУДОВОГО РОЗГЛЯДУ

28 березня 2024 року Справа № 280/10389/23 м. Запоріжжя

Запорізький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Мінаєвої К.В., за участю секретаря судового засідання Войтенко Д.В. (тимчасово виконуэ обов, розглянувши у підготовчому судовому засіданні клопотання представника позивача, поданого у справі

за позовом Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області

до Товариства з обмеженою відповідальністю «ФЕРРОТРЕЙДИНГ»

про стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Запорізького окружного адміністративного суду перебуває справа за позовом Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю «ФЕРРОТРЕЙДИНГ» про стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій.

Ухвалою від 16.02.2024 суд призначив розгляд справи за правилами загального позовного провадження та призначив підготовче судове засідання по справі на 07.03.2024. Ухвалою від 07.03.2024 суд відклав підготовче судове засідання на 28.03.2024 о 09:30.

28.03.2024 від представника позивача надійшла заява (вх.№14857) про закриття підготовчого провадження у справі та призначення розгляду справи по суті.

Відповідно до частин восьмої, одинадцятої статті 126 КАС України вважається, що повістку вручено юридичній особі, якщо вона доставлена за адресою, внесеною до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, або за адресою, яка зазначена її представником, і це підтверджується підписом відповідної службової особи.

Розписку про одержання повістки (повістку у разі неможливості вручити її адресату чи відмови адресата її одержати) належить негайно повернути до адміністративного суду. У разі повернення поштового відправлення із повісткою, яка не вручена адресату з незалежних від суду причин, вважається, що така повістка вручена належним чином.

Копія ухвали суду від 07.03.2024 разом з повісткою про виклик на 28.03.2024 були надіслані на адресу ТОВ «ФЕРРОТРЕЙДИНГ», вказану у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань - шосе Південне, 59, м. Запоріжжя, 69032. Проте 20.03.2024 до суду повернувся конверт із зазначенням причин невручення «адресат відсутній за вказаною адресою».

З огляду на викладені вище норми, відповідач вважається повідомленим належним чином про дату, час та місце підготовчого судового засідання, причини неявки суду не повідомив.

За вимогами частини четвертої статті 229 КАС України, фіксування підготовчого судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Згідно з пунктом 3 частини другої статті 183 КАС України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У ході проведення підготовчого провадження судом з`ясовано питання щодо остаточного визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу, запропоновано сторонам надати всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі, сторони скористались своїм правом на подання заяв по суті справи.

У зв`язку з виконанням всіх завдань підготовчого провадження, суд дійшов висновку про наявність підстав для закриття підготовчого провадження у справі та необхідність призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 181, 183, 241-243, 248 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання представників сторін про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті задовольнити.

Закрити підготовче провадження у справі №280/10389/23 за позовом Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю «ФЕРРОТРЕЙДИНГ» про стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 25 квітня 2024 року о 09:30, яке буде проводитися суддею Мінаєвою К.В., одноособово в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м.Запоріжжя, вул.Сергія Синенка, 65в, кабінет 130, зала судових засідань 3.

До початку судового розгляду справи по суті надати особам, які беруть участь у справі, право подати до суду додаткові письмові пояснення та докази на обґрунтування власної позиції (за бажанням), з доказами направлення відповідних пояснень іншій стороні та з урахуванням вимог статті 162 КАС України.

У судове засідання викликати учасників справи.

Копію ухвали суду направити учасникам справи (їх представникам).

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя К.В.Мінаєва

Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено01.04.2024
Номер документу118007542
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій

Судовий реєстр по справі —280/10389/23

Рішення від 25.04.2024

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Мінаєва Катерина Володимирівна

Ухвала від 28.03.2024

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Мінаєва Катерина Володимирівна

Ухвала від 07.03.2024

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Мінаєва Катерина Володимирівна

Ухвала від 16.02.2024

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Мінаєва Катерина Володимирівна

Ухвала від 18.12.2023

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Мінаєва Катерина Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні