Ухвала
від 01.04.2024 по справі 201/2186/24
ВІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 201/2186/24

Провадження № 2/314/753/2024

Номер рядка звіту 67

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01.04.2024 року м.Вільнянськ

Суддя Вільнянськогорайонного судуЗапорізької областіКапітонов Є.М.,розглянувши матеріалипозовної заявиадвоката ПрацевитогоГ.О.в інтересах ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,треті особи,які незаявляють самостійнихвимог:Соборний відділдержавної реєстраціїактів цивільногостану ум.Дніпрі Південногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Одеса),Мангушсько-Нікопольський відділдержавної виконавчоїслужби уМаріупольському районіДонецької областіСхідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції провиключення відомостейпро батьківствоз актовогозапису,звільнення відсплати аліментівта звільненнявід заборгованостіпо сплатіаліментів надітей,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду із позовом до відповідача з вищезазначеною позовною заявою.

Розглянувши матеріали позовної заяви суддя не встановив наявності підстав, визначених ст.ст.185-186 ЦПК України для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження.

Заяв з процесуальних питань з позовною заявою не подано.

Керуючись ст.ст. 4, 187 ЦПК України, суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження за позовом адвоката Працевитого Г.О. в інтересах ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Соборний відділ державної реєстрації актів цивільного стану у м. Дніпрі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Мангушсько- Нікопольський відділ державної виконавчої служби у Маріупольському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про виключення відомостей про батьківство з актового запису, звільнення від сплати аліментів та звільнення від заборгованості по сплаті аліментів на дітей.

Розгляд цивільної справи здійснювати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання по справі в залі суду Вільнянського районного суду Запорізької області (Запорізька область, м. Вільнянськ, вул. Бочарова, буд.4) на 06 червня 2024 о 11-00 годині, з викликом учасників.

Визначити відповідачу строк для подання відзиву на позов - п`ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, роз`яснивши відповідачу виконати обов`язок одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, надіслати (надати) копію відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Інформувати, що учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за веб-адресою: http://vl.zp.court.gov.ua/sud0805/ на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Є.М.Капітонов

01.04.2024

Дата ухвалення рішення01.04.2024
Оприлюднено02.04.2024
Номер документу118016423
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —201/2186/24

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Вільнянський районний суд Запорізької області

Капітонов Є. М.

Рішення від 26.02.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Наумова О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні