Ухвала
від 29.03.2024 по справі 317/1137/24
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

ЄУН: 317/1137/24

Провадження №: 2/336/1830/2024

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про відкриття провадження у справі та призначення справи до судового розгляду

м. Запоріжжя 29 березня 2024 року

Суддя Шевченківського районного суду м. Запоріжжя Зарютін П.В., розглянувши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Факторингова Компанія "Фонд гарантування інвестицій" до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості,-

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з вищевказаним позовом.

При цьому позовна заява подана з додержанням вимогстаттей 175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції Шевченківського районного суду м. Запоріжжя.

Підстави, визначеністаттями 185-186 ЦПК України, для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті за поданою заявою провадження у справі відсутні.

Зважаючи на те, що справа за вищевказаним позовом не підпадає під обмеження, які визначені ч. 4ст. 274 ЦПК України, через що її розгляд у порядку загального позовного провадження не є обов`язковим, крім того, вказана справа не становить анізначної складності,ані значного суспільного інтересу,вона може бути розглянута судом по суті у судовому засіданні в порядку спрощеного позовногопровадженняз повідомленням сторін за наявними у справі матеріалами.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.19,175-177,185-187,258-261,274-279 ЦПК України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за вищевказаною позовною заявою.

Призначити справу до судового розгляду в порядку спрощеного позовного провадженняз повідомленням сторін за наявними у справі матеріалами.

Визначити дату, час та місце проведення судового засідання з розгляду справи по суті з повідомленням сторін (без їх виклику):

21.06.2024 року о 12:00 год.у залі судових засідань № 10 Шевченківського районного суду м.Запоріжжя (вул.Чарівна,117-а)та роз`яснити учасникам справи, щоїх явка у призначене судове засіданняє не обов`язковою.

Встановити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали дляподання заяви із запереченнями щодо розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження та дляподання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогамст. 178 ЦПК України. Відповідно до вимог ч.4ст.178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч.8ст.178 ЦПК України).

Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи - п`ять днів з дня отримання відзиву.

Встановити відповідачу строк для подання заперечень, копія яких одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи - п`ять днів з дня отримання відповіді на відзив.

Встановити третім особам (в разі їх залучення до участі у справі) п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали строк для поданняпояснень щодо позову, а щодо відзиву - протягом десяти днів із дня його отримання,копія яких одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву; відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву) є їхнім правом. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud0827/.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя П.В. Зарютін

Дата ухвалення рішення29.03.2024
Оприлюднено02.04.2024
Номер документу118016629
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —317/1137/24

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Зарютін П. В.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Нікітін В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні