Ухвала
від 01.04.2024 по справі 175/4678/17
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 175/4678/17

Провадження № 2/175/1775/17

УХВАЛА

"01" квітня 2024 р. смт. Слобожанське

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області у складі головуючого судді Журавель Т.С., за участю секретаря Вербицької К.В., розглянувши у підготовчому засіданні цивільну справу за позовною заявою Науково-виробничого товариства з обмеженою відповідальністю «Номас» до Дніпровської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , треті особи: Приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Зайченко Ірина Анатоліївна, Приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Ричка Катерина Юріївна, Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, Виконавчий комітет Слобожанської селищної ради про визнання недійсними розпоряджень та актів, витребування земельної ділянки, визнання недійсним договору іпотеки, зустрічним позовом ОСОБА_3 до Науково-виробничого товариства з обмеженою відповідальністю «Номас», Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області, третя особа: Дніпровська районна державна адміністрація, про визнання незаконним рішення сільської ради та визнання недійсним державного акту на право постійного користування земельною ділянкою,

ВСТАНОВИВ:

Науково-виробниче товариство з обмеженою відповідальністю «Номас» через свого представника звернулося до Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області з позовною заявою до Дніпровської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , треті особи: Приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Зайченко Ірина Анатоліївна, Приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Ричка Катерина Юріївна, Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, Виконавчий комітет Слобожанської селищної ради про визнання недійсними розпоряджень та актів, витребування земельної ділянки, визнання недійсним договору іпотеки.

Дана справа перебувала в провадженні судді Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області Новік Л.М.

На підставі розпорядження керівника апарату Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області №41/23 від 28.03.2023 року з причини відсторонення від здійснення правосуддя судді Новік Л.М., проведено повторний автоматизований розподіл справи №175/4678/17 (провадження 2/175/1775/17).

Протоколом повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 28.02.2023 року справу №175/4678/17 передано у провадження судді Журавель Т.С.

Постановою Дніпровського апеляційного суду від 24.05.2023 року ухвалу Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області від 08.12.2022 року скасовано, справу направлено для продовження розгляду до суду першої інстанції.

15.06.2023 року згідно штампу Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області, справа надійшла до суду за Вх №8658 та була передана судді Журавель Т.С.

Ухвалою судді Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області від 20.06.2023 року дану позовну заяву прийнято до розгляду за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання у справі.

Ухвалою Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області від 01.11.2023 року прийнято до спільного розгляду зустрічну позовну заяву ОСОБА_3 до Науково-виробничого товариства з обмеженою відповідальністю «Номас», Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області, третя особа: Дніпровська районна державна адміністрація, про визнання незаконним рішення сільської ради та визнання недійсним державного акту на право постійного користування земельною ділянкою, об`єднавши позови в одне провадження, присвоївши об`єднаній справі №175/4678/17.

У підготовче засідання учасники справи не з`явилися, про час, дату та місце розгляду справи повідомлялися належним чином, через систему «Електронний суд» надіслали заяви про розгляд справи без їх участі, проти закриття підготовчого провадження не заперечували.

У зв`язку із неявкою в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, відповідно до положень ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Дослідивши матеріали справи, суд доходить висновку про можливість закриття підготовчого провадження, з наступних підстав.

Для виконання завдання підготовчого провадження в підготовчому засіданні судом було проведено дії, визначені статтею 197 ЦПК України.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З урахуванням вищенаведеного, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження у справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 200, 258, 260, 261, 353 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявоюНауково-виробничого товариства з обмеженою відповідальністю «Номас» до Дніпровської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , треті особи: Приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Зайченко Ірина Анатоліївна, Приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Ричка Катерина Юріївна, Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, Виконавчий комітет Слобожанської селищної ради про визнання недійсними розпоряджень та актів, витребування земельної ділянки, визнання недійсним договору іпотеки, зустрічним позовом ОСОБА_3 до Науково-виробничого товариства з обмеженою відповідальністю «Номас», Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області, третя особа: Дніпровська районна державна адміністрація, про визнання незаконним рішення сільської ради та визнання недійсним державного акту на право постійного користування земельною ділянкою.

Призначити зазначену цивільну справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на24.06.2024 року о 14 год 30 хв у Дніпропетровському районному суді Дніпропетровської області, який знаходиться за адресою: Дніпропетровська область, смт. Слобожанське, вул. Героїв України, 7.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/.

Копію цієї ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя Т. С. Журавель

Дата ухвалення рішення01.04.2024
Оприлюднено02.04.2024
Номер документу118025534
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконним рішення сільської ради та визнання недійсним державного акту на право постійного користування земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —175/4678/17

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Журавель Т. С.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Журавель Т. С.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Журавель Т. С.

Ухвала від 01.11.2023

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Журавель Т. С.

Ухвала від 01.11.2023

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Журавель Т. С.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Журавель Т. С.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Журавель Т. С.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Журавель Т. С.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Журавель Т. С.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Журавель Т. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні