Ухвала
від 29.03.2024 по справі 941/57/24
ПЕТРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

29 березня 2024 рокусмт ПетровеСправа № 941/57/24 Провадження № 2/941/148/24

Петрівський районний суд Кіровоградської області

в складі: головуючого судді - Колесник С. І.

при секретарі - Проценко К.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом Петрівської селищної ради Кіровоградської області, в особі виконавчого комітету, як орган опіки та піклування, в інтересах дітей - ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , до ОСОБА_3 та ОСОБА_4 про позбавлення батьківських прав,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Петрівського районного суду Кіровоградської області знаходиться цивільна справа за позовом Петрівської селищної ради Кіровоградської області, в особі виконавчого комітету, як орган опіки та піклування, в інтересах дітей - ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , до ОСОБА_3 та ОСОБА_4 про позбавлення батьківських прав.

Ухвалою Петрівського районного суду Кіровоградської області від 31.01.2024 року провадження у зазначеній справі було відкрито, та справу призначено до підготовчого засідання.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно ч.5 ст.200 ЦПК України, суд з`ясовує думку сторін щодо дати призначення судового засідання для розгляду справи по суті.

Сторони в підготовче судове засідання не з`явилася, своїми заявами прохали суд розглядати справу без їх участі.

Згідно п.15 ч.2 ст.197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 189, 196, 197 198, 200 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовчепровадження тапризначити цивільнусправу запозовом Петрівськоїселищної радиКіровоградської області,в особівиконавчого комітету,як органопіки тапіклування,в інтересахдітей - ОСОБА_1 та ОСОБА_2 ,до ОСОБА_3 та ОСОБА_4 про позбавленнябатьківських прав до судового розгляду по суті на 14 годину 30 хвилин 30.04.2024 року.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Встановити такий порядок з`ясування обставин: надання вступного слова учасникам справи, з`ясування обставин, на які учасники справи посилаються як на підставу своїх вимог та заперечень, дослідження письмових доказів, судові дебати.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С.І. Колесник

Дата ухвалення рішення29.03.2024
Оприлюднено02.04.2024
Номер документу118026978
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —941/57/24

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Петрівський районний суд Кіровоградської області

Колесник С. І.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Петрівський районний суд Кіровоградської області

Колесник С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні