Ухвала
від 01.04.2024 по справі 717/611/24
КЕЛЬМЕНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №717/611/24

УХВАЛА

01.04.2024 року Кельменецький районний суд Чернівецької області у складі головуючого - судді Туржанського В.В., розглянув цивільну справу за заявою ОСОБА_1 про видачу судового наказу про стягнення аліментів із ОСОБА_2 .

ВСТАНОВИВ:

20березня 2024року Кельменецькимрайонним судомбуло винесеносудовий наказпо цивільнійсправі за заявою ОСОБА_1 про видачу судового наказу про стягнення аліментів із ОСОБА_2 .

У судовому наказі було виявлено описку, а саме у другому абзаці резолютивної частини прізвище, ім`я та по батькові боржника помилково зазначено як « ОСОБА_3 » замість « ОСОБА_2 ».

Дослідивши матеріали справи та судовий наказ, суд вважає, що описку в судовому наказі слід виправити.

Керуючись ст. ст. 260, 269 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Виправити описку допущену в судовому наказі Кельменецького районного суду Чернівецької області від 20 березня 2024 року по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про видачу судового наказу про стягнення аліментів із ОСОБА_2 , а саме виправити у другому абзаці резолютивної частини судового наказу прізвище, ім`я та по батькові боржника з « ОСОБА_3 » на « ОСОБА_2 ».

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційну скаргу на ухвалу може бути подано до Чернівецького апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарженняякщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому ухвали суду.

Суддя:

СудКельменецький районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення01.04.2024
Оприлюднено03.04.2024
Номер документу118047477
СудочинствоЦивільне
КатегоріяЗаява про виправлення помилки у судовому рішенні

Судовий реєстр по справі —717/611/24

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Туржанський В. В.

Судовий наказ від 20.03.2024

Цивільне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Туржанський В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні