Ухвала
від 01.04.2024 по справі 732/282/24
ГОРОДНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 732/282/24

Провадження № 2/732/143/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого судового засідання і призначення справи до судового розгляду

01 квітня 2024 року місто Городня

Городнянський районний суд Чернігівської області у складі: головуючого - судді Карпинської Н.М., секретар - Воропаєва К.В., за участі - ОСОБА_1 , у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Городня у загальному позовному провадженні у цивільній справі за позовом органу опіки та піклування Тупичівської сільської ради в інтересах неповнолітніх дітей: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , до ОСОБА_4 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: КЗ «Чернігівський ліцей», про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

ВСТАНОВИВ:

в.о. сільського голови ОСОБА_5 , звернулася до Городнянського районного суду Чернігівської області з позовом до ОСОБА_4 та просила позбавити останню батьківських прав відносно її неповнолітніх дітей: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 . Також представник позивача просить стягнути з ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , аліменти на користь та утримання двох дітей у розмірі 1/3 частини заробітку (доходу) платника аліментів, але не більше 10 прожиткових мінімумів на дитину відповідного віку та не менше 50 % прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, починаючи стягувати з дня подачі позову до суду і до досягнення дітьми повноліття.

У підготовче судове засідання відповідач не з"явилась, про причини неявки не повідомила. Представник позивача підтримала позов, клопотала про виклик в судове засідання свідків. Повідомила, що неповнолітні діти відповідача постійно знаходяться у КЗ «Чернігівський ліцей». Директор КЗ «Чернігівський ліцей» клопотала про розгляд справи без участі представника цього закладу, письмово підтримала позов, заявлений в інтересахз неповнолітніх дітей.

Під час підготовчого судового засідання, вивчивши матеріали справи, встановивши остаточне визначення предмета спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу; зясувавши заперечення проти позовних вимог; визначивши обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; визначивши порядок розгляду справи; вчинивши організаційні дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті; суд визнає підготовчі дії по справі закінченими.

Керуючись ст.ст. 197-200,223,247,261 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом органу опіки та піклування Тупичівської сільської ради в інтересах неповнолітніх дітей: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , до ОСОБА_4 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: КЗ «Чернігівський ліцей», про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів та призначити справу до судового розгляду по суті на 01 травня 2024 рокуц на 12 годин 00 хвилин у залі судових засідань Городнянського районного суду Чернігівської області по вулиці Троїцька,10 в м. Городня.

Повторити виклик в суд відповідача.

Викликати для допиту у судовому засіданні свідків: ОСОБА_6 , ОСОБА_7 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяКарпинська Н.М.

Дата ухвалення рішення01.04.2024
Оприлюднено03.04.2024
Номер документу118053619
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —732/282/24

Ухвала від 10.05.2024

Цивільне

Городнянський районний суд Чернігівської області

Карпинська Н. М.

Рішення від 01.05.2024

Цивільне

Городнянський районний суд Чернігівської області

Карпинська Н. М.

Рішення від 01.05.2024

Цивільне

Городнянський районний суд Чернігівської області

Карпинська Н. М.

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Городнянський районний суд Чернігівської області

Карпинська Н. М.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Городнянський районний суд Чернігівської області

Карпинська Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні