Ухвала
від 29.03.2024 по справі 366/872/24
ІВАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 366/872/24

Провадження № 2/366/395/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

29 березня 2024 року смт Іванків

Суддя Іванківського районного суду Київської області Корчков А.А. розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Поліської селищної ради Вишгородського району Київської області про надання додаткового строку для прийняття спадщини,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувсядо судуз позовом до Поліської селищної ради Вишгородського району Київської області про надання додаткового строку для прийняття спадщини.

Згідно з протоколом автоматизованого розподілу справи між суддями, головуючим суддею визначено суддю Корчкова А.А.

Позовна заява подана з дотриманням вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України, справа підсудна Іванківському районному суду Київської області, підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Обставин, що виключають можливість відкриття провадження в справі, не встановлено.

Відповідно до положень ч. 1 ст. 187 ЦПК України за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 19, 175-177, 187, 260, 261 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , (РНОКПП НОМЕР_1 , зареєстрований: АДРЕСА_1 ) до Поліськоїселищної ради Вишгородського районуКиївської області (код ЄДРПОУ 04361723, вул. Воздвиженська, 81, смт Красятичі, Вишгородського району Київської області, 07053) про надання додаткового строку для прийняття спадщини.

Розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження.

Підготовче судове засідання призначити на 30 квітня 2024 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні Іванківського районного суду Київської області, про що повідомити сторони.

Справа розглядатиметься суддею одноособово.

В підготовче судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі та судові повістки надіслати особам, які беруть участь у справі.

Відповідачу надіслати копію ухвали про відкриття провадження та копію позовної заяви з доданими до неї документами.

Відповідач не пізніше п`ятнадцятиденного строку з дня вручення даної ухвали має подати відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: inbox@iv.ko.court.gov.ua.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Анатолій КОРЧКОВ

Дата ухвалення рішення29.03.2024
Оприлюднено03.04.2024
Номер документу118055754
СудочинствоЦивільне
Сутьнадання додаткового строку для прийняття спадщини

Судовий реєстр по справі —366/872/24

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Корчков А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні