Ухвала
від 02.04.2024 по справі 760/7174/24
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №760/7174/24 2/760/7090/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02 квітня 2024 року суддя Солом`янського районного суду міста Києва Жовноватюк В.С., перевіривши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Лізингова компанія «АВТО ЛАЙФ», Товариства з обмеженою відповідальністю «АВТО СІТІ», Солом`янського ВДВС у м. Києва ЦМУМЮ (м. Київ), Дарницького ВДВС у м. Києва ЦМУМЮ (м. Київ), Голосіївського ВДВС у м. Києва ЦМУМЮ (м. Київ), Святошинського ВДВС у м. Києва ЦМУМЮ (м. Київ), приватного виконавця Білан Світлани Володимирівни про визнання права власності на транспортний засіб та зняття обтяження на рухоме майно,-

ВСТАНОВИВ:

До Солом`янського районного суду міста Києва надійшла вищезазначена позовна заява. Перевіривши позовну заяву на відповідність вимог ЦПК України, суддя зазначає наступне.

Завданням цивільного судочинства є справедливий, неупереджений та своєчасний розгляд і вирішення цивільних справ з метою ефективного захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб, інтересів держави (ч.1 ст.2 ЦПК України).

Відповідно до ч.1 ст.188 ЦПК України в одній позовній заяві може бути об`єднано декілька вимог, пов`язаних між собою підставою виникнення або поданими доказами, основні та похідні позовні вимоги.

Як вбачається з позовної заяви, позивач просить скасувати всі арешти, що накладені різними відповідачами. У той же час позивач не зазначає, які саме арешти та хто саме їх наклав.

Указані вимоги не пов`язані між собою підставою виникнення або поданими доказами. Такі вимоги також не є основними та похідними.

Таким чином позивачем порушено правила об`єднання позовних вимог, що визначені ст.188 ЦПК України.

Відповідно до п.2 ч.4 ст.185 ЦПК України крім цього, заява повертається у випадках, коли порушено правила об`єднання позовних вимог (крім випадків, в яких є підстави для застосування положень статті 188 цього Кодексу).

Враховуючи викладене, позовну заяву необхідно повернути позивачу.

На підставі наведеного, керуючись ст.185 ЦПК України,-

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Лізингова компанія «АВТО ЛАЙФ», Товариства з обмеженою відповідальністю «АВТО СІТІ», Солом`янського ВДВС у м. Києва ЦМУМЮ (м. Київ), Дарницького ВДВС у м. Києва ЦМУМЮ (м. Київ), Голосіївського ВДВС у м. Києва ЦМУМЮ (м. Київ), Святошинського ВДВС у м. Києва ЦМУМЮ (м. Київ), приватного виконавця Білан Світлани Володимирівни про визнання права власності на транспортний засіб та зняття обтяження на рухоме майно - повернути.

Роз`яснити позивачу, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із позовом до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення позовної заяви.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя В.С. Жовноватюк

Дата ухвалення рішення02.04.2024
Оприлюднено03.04.2024
Номер документу118058850
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на транспортний засіб та зняття обтяження на рухоме майно

Судовий реєстр по справі —760/7174/24

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Жовноватюк В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні