Ухвала
від 02.04.2024 по справі 142/218/23
КРИЖОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 142/218/23

2/134/122/2024

УХВАЛА

про призначення справи до розгляду

02 квітня 2024 року Крижопільський районний суд

Вінницької області

в складі: головуючого суддіЛабая О.В.

з участю секретаря судового засідання Цибуляк А.С.

представника позивача: ОСОБА_1

представника відповідача ОСОБА_2

представника третьої особи Міністерства оборони України: Москаленка А.О.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні за правилами загального позовного провадження в селищі Крижопіль, Вінницької області в режимі відеоконференції цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , третя особа Орган опіки та піклування виконавчого комітету Піщанської селищної ради Вінницької області, Міністерство оборониУкраїни пропозбавлення батьківськихправ та застосування наслідків позбавлення батьківських прав,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні суду на розгляді перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , третя особа Орган опіки та піклування виконавчого комітету Піщанської селищної ради Вінницької області, Міністерство оборониУкраїни пропозбавлення батьківськихправ та застосування наслідків позбавлення батьківських прав.

Ухвалою Крижопільського районного суду від 11 січня 2024 року призначено в даній справі підготовче засідання в порядку загального позовного провадження. До судового розгляду спір між сторонами не врегульований.

Представник позивача в підготовчому судовому засіданні позов підтримав з наведених у ньому мотивів, не заперечував проти закриття підготовчого провадження у справі та призначення справи до судового розгляду. Просив задовольнити клопотання про виклик свідків у наступне судове засідання по даній справі, щодо клопотання представника відповідача про виклик свідків, не заперечував.

Представник відповідача в підготовчому судовому засіданні позовні вимоги не визнав, не заперечував проти закриття підготовчого провадження у справі та призначення справи до судового розгляду, щодо клопотання представника позивача про виклик свідків, не заперечував.

Представник третьої особи Міністерства оборони України в підготовчому судовому засіданні щодо задоволення клопотань сторін про виклик свідків по даній справі, не заперечував.

Представник третьої особи Органу опіки та піклування виконавчого комітету Піщанської селищної ради Вінницької області в підготовче судове засідання не зявився, належним чином повідомлений, надав до суду клопотання про розгляд справи без його участі.

За змістом статті 91 ЦПК України виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи; заява про виклик свідка має бути подана до або під час підготовчого судового засідання.

Представник позивача просив допитати в якості свідків ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , які можуть підтвердити ті обставини, щодо не виконання відповідачем батьківських обовязків. Представник відповідача просив допитати в якості свідків ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , які можуть підтвердити обставини по даній справі.

Оскільки вказані обставини, про які можуть повідомити свідки, стосуються предмета доказування у справі і їх з`ясування сприятиме повному і всебічному розгляду справи, суд вважає, що клопотання про допит свідків слід задовольнити.

Провівши підготовчі дії, передбачені ст.197 ЦПК України, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Таким чином, оскільки судом встановлено, що до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, а тому слід закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 197, 198, 200 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , третя особа Орган опіки та піклування виконавчого комітету Піщанської селищної ради Вінницької області, Міністерство оборониУкраїни пропозбавлення батьківськихправ тазастосування наслідківпозбавлення батьківськихправ та призначити справу до судового розгляду по суті на 16квітня 2024року о14:00год. в приміщенні Крижопільського районного суду Вінницької області.

Клопотання сторін про виклик свідка задовольнити.

Викликати в судове засідання для допиту в якості свідків: - ОСОБА_5 , яка проживає за адресою АДРЕСА_1 ;

- ОСОБА_6 , яка проживає за адресою АДРЕСА_2 ;

- ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка проживає за адресою АДРЕСА_3 ;

- ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_2 яка проживає за адресою АДРЕСА_4 ;

- ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , яка проживає за АДРЕСА_5 ;

- ОСОБА_17 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , яка проживає за адресою АДРЕСА_6 ;

- ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , АДРЕСА_7 ;

- ОСОБА_12 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , АДРЕСА_2 ;

- ОСОБА_13 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , АДРЕСА_4 ; - ОСОБА_14 , яка проживає АДРЕСА_8 ; - ОСОБА_15 , яка проживає за адресою АДРЕСА_9 ; - ОСОБА_16 , яка проживає за адресою АДРЕСА_4 . Попередити свідків про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання та за відмову від давання показань на вимогу суду. Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення і оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудКрижопільський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення02.04.2024
Оприлюднено03.04.2024
Номер документу118062042
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —142/218/23

Рішення від 21.05.2024

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Лабай О. В.

Постанова від 22.05.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сопрун В. В.

Постанова від 22.05.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сопрун В. В.

Рішення від 21.05.2024

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Лабай О. В.

Ухвала від 15.05.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сопрун В. В.

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Лабай О. В.

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сопрун В. В.

Ухвала від 07.05.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Матківська М. В.

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Лабай О. В.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Лабай О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні