Ухвала
від 02.04.2024 по справі 914/948/21
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, місто Львів, вулиця Личаківська, 128

УХВАЛА

02.04.2024 Справа № 914/948/21

Господарський суд Львівської області розглянув у відкритому судовому засіданні клопотання ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю «Будпостач» арбітражного керуючого Кобельника Олега Сергійовича:

про:скасування арештів та обтяжень з майна та коштів боржникау справі:№ 914/948/21за заявою:Товариства з обмеженою відповідальністю «Еко-Малт» про банкрутство:Товариства з обмеженою відповідальністю «Будпостач» (ідентифікаційний код 30568491)

Суддя: Цікало А. І.

При секретарі: Пукач М. В.

Представники:

Кредитора-1:Товариства з обмеженою відповідальністю «Еко-Малт» не з`явивсяКредитора-2:Фізичної особи-підприємця Семиренка Павла Яковича не з`явивсяКредитора-3:Акціонерного товариства «Кредобанк» - не з`явивсяКредитора-4:Головного управління ДПС у Львівській області Підгайний О. І. представник Кредитора-5:Приватного акціонерного товариства «Миколаївцемент» Сорока А. В. адвокатЛіквідатор:Кобельник О. С. арбітражний керуючий

ВСТАНОВИВ:

13.04.2021 р. на розгляд Господарського суду Львівської області за вх. № 1023 від Товариства з обмеженою відповідальністю «Еко-Малт» надійшла заява про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Будпостач».

Ухвалою суду від 19.04.2021 р. заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Еко-Малт» про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Будпостач» прийнято до розгляду; підготовче засідання призначено на 06.05.2021 р.

Ухвалою суду від 06.05.2021 р. відкрито провадження у справі № 914/948/21 про банкрутство ТзОВ «Будпостач»; визнано вимоги кредитора - ТзОВ «Еко-Малт» у розмірі 397883,47 грн.; введено мораторій на задоволення вимог кредиторів; введено процедуру розпорядження майном ТзОВ «Будпостач»; розпорядником майна ТзОВ «Будпостач» призначено арбітражного керуючого Гупало Т. В.; встановлено арбітражному керуючому Гупало Т. В. основну винагороду розпорядника майна в розмірі трьох мінімальних заробітних плат за кожен місяць виконання повноважень розпорядника майна ТзОВ «Будпостач»; попереднє засідання суду призначено на 22.06.2021 р.

Повідомлення про відкриття провадження у справі про банкрутство ТзОВ «Будпостач» оприлюднено на офіційному веб-порталі судової влади України 07.05.2021 р. за № 66396.

Ухвалою суду від 22.06.2021 р. визнано вимоги кредиторі; призначено проведення зборів кредиторів та комітету кредиторів; підсумкове засідання призначено на 07.07.2021 р.

Постановою суду від 14.09.2021 р. ТзОВ «Будпостач» визнано банкрутом і відкрито ліквідаційну процедуру; скасовано всі арешти, накладені на майно ТзОВ «Будпостач» чи інші обмеження щодо розпорядження його майном; ліквідатором ТзОВ «Будпостач» призначено арбітражного керуючого Гупало Т. В.; судове засідання призначено на 18.11.2021 р.

Повідомлення про визнання ТзОВ «Будпостач» банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури оприлюднено на офіційному веб-порталі судової влади України 15.09.2021 р. за № 67207.

Ухвалою суду від 13.02.2024 р. відсторонено арбітражного керуючого Гупало Т.В. від виконання повноважень ліквідатора ТзОВ «Будпостач»; ліквідатором ТзОВ «Будпостач» призначено арбітражного керуючого Кобельника О. С.; розгляд справи відкладено на 02.04.2024 р.

27.03.2024 р. до суду за вх. № 1189/24 від ліквідатора надійшло клопотання про скасування арештів та інших обтяжень з майна та коштів ТзОВ «Будпостач».

01.04.2024 р. до суду за вх. № 1247/24 від ліквідатора надійшло клопотання про скасування обтяжень нерухомого майна ТзОВ «Будпостач».

Зазначені клопотання обґрунтовані тим, що майно та рахунки банкрута перебувають під обтяженням, що в свою чергу перешкоджає ліквідатору у виконанні обов`язків, покладених на нього Кодексом України з процедур банкрутства, щодо реалізації майна банкрута для погашення кредиторської заборгованості, а також щодо закриття банківських рахунків банкрута.

Як зазначалось, постановою Господарського суду Львівської області від 14.09.2021 р. ТзОВ «Будпостач» визнано банкрутом і відкрито ліквідаційну процедуру, скасовано всі арешти, накладені на майно ТзОВ «Будпостач».

Частиною першою статті 59 Кодексу України з процедур банкрутства встановлено, що з дня ухвали господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, зокрема, скасовуються арешт, накладений на майно боржника, визнаного банкрутом, та інші обмеження щодо розпорядження майном такого боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається.

Отже, з моменту відкриття щодо боржника ліквідаційної процедури всі без винятку обтяження його активів підлягають скасуванню. Це пов`язано з тим, що у процедурі ліквідації задоволення вимог кредиторів відбувається за рахунок коштів, отриманих від здійсненої у встановленому порядку реалізації майна банкрута. Тому майно банкрута повинно бути вільним від будь-яких обтяжень. При цьому зняття заборон та арештів із майна боржника в порядку статті 59 Кодексу України з процедур банкрутства є безумовним, стосується будь-яких органів і посадових осіб, у тому числі реєструючих органів та нотаріусів, не потребує подальшого винесення окремих судових рішень, а також сплати додаткових коштів.

Також слід зазначити, що з моменту відкриття провадження у справі про банкрутство до боржника підлягають застосуванню саме норми спеціального закону- Кодексу України з процедур банкрутства, у тому числі з моменту визнання боржника банкрутом стосовно майна банкрута діє визначений вище правовий режим (щодо розпорядження, реалізації, скасування обтяжень тощо) встановлений саме нормами Кодексу України з процедур банкрутства.

Особливий порядок звільнення від обтяження майна боржника визнаного банкрутом передбачено лише щодо майна, яке перебуває у податковій заставі та під адміністративним арештом, оскільки п.п. 93.1, 94.19 Податкового кодексу України передбачено обов`язкове ухвалення судом в межах провадження у справі про банкрутство судового рішення про звільнення з податкової застави та припинення адміністративного арешту майна платника податків.

У іншому випадку, якщо посадова особа ухиляється від виконання постанови суду про визнання боржника банкрутом, зацікавлена особа (зокрема, ліквідатор) вправі звернутися до суду з відповідною заявою (клопотанням, скаргою). При цьому, винесення судом окремого судового рішення (ухвали) про звільнення майна боржника від обтяжень лише конкретизує обов`язок осіб, визначений Кодексом України з процедур банкрутства.

Згідно з ч. 3 ст. 61 Кодексу України з процедур банкрутства, під час проведення ліквідаційної процедури ліквідатор зобов`язаний використовувати лише один (ліквідаційний) рахунок боржника в банківській установі. Залишки коштів на інших рахунках перераховуються на ліквідаційний рахунок боржника.

Як вбачається з матеріалів справи, кошти ТзОВ «Будпостач» перебувають під арештом, що в свою чергу перешкоджає ліквідатору у виконанні обов`язків, покладених на нього Кодексом України з процедур банкрутства, щодо закриття банківських рахунків ТзОВ «Будпостач».

Судом встановлено неможливість здійснення ліквідатором своїх повноважень у ліквідаційній процедурі щодо реалізації майна ТзОВ «Будпостач», а також щодо закриття банківських рахунків ТзОВ «Будпостач» внаслідок перебування цього майна та банківських рахунків під обтяженнями.

Розглянувши матеріали справи, клопотання ліквідатора про скасування арештів і обтяжень та додані до них документи, заслухавши пояснення учасників у справі, суд дійшов висновку, що клопотання ліквідатора про скасування арештів і обтяжень з майна та рахунків банкрута підлягають задоволенню.

Задовольняючи клопотання ліквідатора, суд зазначає, що норми частини 1 статті 59 Кодексу України з процедур банкрутства щодо скасування арешту, накладеного на майно боржника, визнаного банкрутом та заборони накладання нових арештів в ліквідаційній процедурі, мають імперативний характер і не передбачають отримання додаткових процесуальних документів для її реалізації.

Враховуючи наведене, керуючись ст. ст. 2, 59, 60, 61 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. ст. 3, 12, 42, 234 Господарського процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

1.Клопотання ліквідатора про скасування арештів та інших обтяжень, накладених на майно та кошти Товариства з обмеженою відповідальністю «Будпостач» (ідентифікаційний код 30568491) задоволити.

2.Cкасувати всі арешти накладені на рахунки Товариства з обмеженою відповідальністю «Будпостач» (вул. Привокзальна, буд. 6, м. Миколаїв, Львівська область, 81600; ідентифікаційний код 30568491) відкриті у фінансово-кредитних установах, а саме:

2.1.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» У М. КИЄВI, МФО 380805, накладений постановою про арешт коштів боржника від 03.02.2020 р. ВП № 61137210, винесеною приватним виконавцем виконавчого округу м. Києві Павлюком Назаром Васильовичом.

2.2.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в ЛОД АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» М. ЛЬВIВ, МФО 325570, накладений постановою про арешт коштів боржника від 03.02.2020 р. ВП № 61137210, винесеною приватним виконавцем виконавчого округу м. Києві Павлюком Назаром Васильовичом.

2.3.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в АТ «Ощадбанк», МФО 300465, накладений постановою про арешт коштів боржника від 03.02.2020 р. ВП № 61137210, винесеною приватним виконавцем виконавчого округу м. Києві Павлюком Назаром Васильовичом.

2.4.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в АТ «ТАСКОМБАНК», МФО 339500, накладений постановою про арешт коштів боржника від 03.02.2020 р. ВП № 61137210, винесеною приватним виконавцем виконавчого округу м. Києві Павлюком Назаром Васильовичом.

2.5.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач», на рахунках відкритих в АТ КБ «ПриватБанк», МФО 305299, накладений постановою про арешт коштів боржника від 03.02.2020 р. ВП № 61137210, винесеною приватним виконавцем виконавчого округу м. Києві Павлюком Назаром Васильовичом.

2.6.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач», на рахунках відкритих в АТ «КРЕДОБАНК», МФО 325365, накладений постановою про арешт коштів боржника від 03.02.2020 р. ВП № 61137210, винесеною приватним виконавцем виконавчого округу м. Києві Павлюком Назаром Васильовичом.

2.7.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» У М. КИЄВI, МФО 380805, накладений постановою про арешт коштів боржника від 30.07.2019 р. ВП № 59654522, винесеною державним виконавцем Миколаївського районного відділу державної виконавчої служби м. Львів ГТУЮ у Львівській області Курпіль Уляною Осипівною.

2.8.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в ЛОД АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» М. ЛЬВIВ, МФО 325570, накладений постановою про арешт коштів боржника від 30.07.2019 р. ВП № 59654522, винесеною державним виконавцем Миколаївського районного відділу державної виконавчої служби м. Львів ГТУЮ у Львівській області Курпіль Уляною Осипівною.

2.9.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в АТ «Ощадбанк», МФО 325796, накладений постановою про арешт коштів боржника від 30.07.2019 р. ВП № 59654522, винесеною державним виконавцем Миколаївського районного відділу державної виконавчої служби м. Львів ГТУЮ у Львівській області Курпіль Уляною Осипівною.

2.10.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в АТ «ТАСКОМБАНК», МФО 339500, накладений постановою про арешт коштів боржника від 30.07.2019 р. ВП № 59654522, винесеною державним виконавцем Миколаївського районного відділу державної виконавчої служби м. Львів ГТУЮ у Львівській області Курпіль Уляною Осипівною.

2.11.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в АТ КБ «ПриватБанк», МФО 305299, накладений постановою про арешт коштів боржника від 30.07.2019 р. ВП № 59654522, винесеною державним виконавцем Миколаївського районного відділу державної виконавчої служби м. Львів ГТУЮ у Львівській області Курпіль Уляною Осипівною.

2.12.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в АТ «КРЕДОБАНК», МФО 325365, накладений постановою про арешт коштів боржника від 30.07.2019 р. ВП № 59654522, винесеною державним виконавцем Миколаївського районного відділу державної виконавчої служби м. Львів ГТУЮ у Львівській області Курпіль Уляною Осипівною.

2.13.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» У М. КИЄВI, МФО 380805, накладений постановою про арешт коштів боржника від 07.10.2019 р. ВП № 59654522, винесеною начальником відділу Миколаївського районного відділу державної виконавчої служби м. Львів ГТУЮ у Львівській області Гармадієм Миколою Тарасовичом.

2.14.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в ЛОД АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» М. ЛЬВIВ, МФО 325570, накладений постановою про арешт коштів боржника від 07.10.2019 р. ВП № 59654522, винесеною начальником відділу Миколаївського районного відділу державної виконавчої служби м. Львів ГТУЮ у Львівській області Гармадієм Миколою Тарасовичом.

2.15.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в АТ «Ощадбанк», МФО 325796, накладений постановою про арешт коштів боржника від 07.10.2019 р. ВП № 59654522, винесеною начальником відділу Миколаївського районного відділу державної виконавчої служби м. Львів ГТУЮ у Львівській області Гармадієм Миколою Тарасовичом.

2.16.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в АТ «ТАСКОМБАНК», МФО 339500, накладений постановою про арешт коштів боржника від 07.10.2019 р. ВП № 59654522, винесеною начальником відділу Миколаївського районного відділу державної виконавчої служби м. Львів ГТУЮ у Львівській області Гармадієм Миколою Тарасовичом.

2.17.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в АТ КБ «ПриватБанк», МФО 305299, накладений постановою про арешт коштів боржника від 07.10.2019 р. ВП № 59654522, винесеною начальником відділу Миколаївського районного відділу державної виконавчої служби м. Львів ГТУЮ у Львівській області Гармадієм Миколою Тарасовичом.

2.18.Арешт коштів ТзОВ «Будпостач» на рахунках відкритих в АТ «КРЕДОБАНК», МФО 325365, накладений постановою про арешт коштів боржника від 07.10.2019 р. ВП № 59654522, винесеною начальником відділу Миколаївського районного відділу державної виконавчої служби м. Львів ГТУЮ у Львівській області Гармадієм Миколою Тарасовичом.

3.Скасувати всі типи обтяжень, які містяться в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно належне Товариству з обмеженою відповідальністю «Будпостач» (вул. Привокзальна, буд. 6, м. Миколаїв, Львівська область, 81600; ідентифікаційний код 30568491), а саме:

3.1.Арешт нерухомого майна зареєстровано в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 25.07.2019 року за № 32555629 Державний реєстратор: Гармадій Микола Тарасович, Миколаївський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області, Львівська обл.; Документи, подані для державної реєстрації: постанова, про арешт майна боржника, серія та номер: АСВП№59654522, виданий 25.07.2019, видавник: Миколаївський РВ ДВС ГТУЮ у Львівській області; постанова, про зняття арешту з майна, серія та номер: ВП № 62709252, виданий 03.08.2021, видавник: приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Павлюк Н.В.; Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 47954712 від 25.07.2019 18:07:12, Гармадій Микола Тарасович, Миколаївський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області, Львівська обл. Відомості про суб`єктів обтяження: Особа, майно/права якої обтяжуються: ТзОВ «Будпостач», код ЄДРПОУ: 30568491; Орган державної влади, Обтяжувач: Миколаївський РВ ДВС ГТУЮ у Львівській області, код ЄДРПОУ: 35048088, країна реєстрації: Україна; Опис предмета обтяження: Накласти арешт на все нерухоме майно (ОКРІМ: земельної ділянки для будівництва складського приміщення, площею 0,3197 га, за адресою: Львівська область, м. Миколаїв, вул.Привокзальна,6 кадастровий номер: 4623010100:01:002:0003; яка належить на праві власності Товариство з обмеженою відповідальністю «Будпостач» м. Миколаїв, вулиця Привокзальна,6 ЄДРПОУ - 30568491, на підставі Державного акту про право власності на земельну ділянку Серія ЛВ № 097170 від 26.12.2003 року. АКТ видано відповідно до протоколу проведення електронних торгів №477946 від 04.05.2020 року за ціною майна на третіх електронних торгах 311090,50 грн., заявою ПрАТ «Миколаївцемент» №000112 від 22.05.2020 року про залишення за собою майна в рахунок погашення боргу. У відповідності до ст.61 Закону України «Про виконавче провадження», крім нежитлової будівлі, загальною площею 1 699,7 кв.м., за адресою: Львівська область, Миколаївський район, місто Миколаїв, вулиця Привокзальна будинок № 6 (шість), РНОНМ: 43271746230, - нежитлової будівлі, загальною площею 1530,5 кв.м., за адресою: Львівська область, Миколаївський район, місто Миколаїв, вулиця Привокзальна, будинок № 4 а (чотири «А»), РНОНМ 43031746230, земельної ділянки кадастровий номер 4623010100:01:002:0039, РНОНМ: 42955046230, земельної ділянки кадастровий номер 4623010100:01:002:0038, РНОНМ: 43006446230, земельної ділянки кадастровий номер 4623010100:01:002:0016, РНОНМ 42773146230, земельної ділянки, кадастровий номер 4623010100:01:002:0031, РНОНМ 42892146230 за адресою: Львівська область, Миколаївський р., м. Миколаїв, вулиця Привокзальна, земельна ділянка 4а.

Зобов`язати Миколаївський відділ державної виконавчої служби у Cтрийському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління міністерства юстиції (вул. Шептицького, 9, м. Миколаїв, Львівська область, Стрийський район, 81600) вилучити зазначену заборону/обтяження з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

3.2.Вид обтяження: заборона на нерухоме майно; Зареєстровано: 13.09.2021 15:41:07 за № 43926660 реєстратором: приватний нотаріус Синюк Світлана Вікторівна, Львівський міський нотаріальний округ, Львівська обл.; Документи, подані для державної реєстрації: договір іпотеки, серія та номер: 5067, виданий 13.09.2021, видавник: Синюк С.В., приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу; Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 60329511 від 13.09.2021 15:49:16, приватний нотаріус Синюк Світлана Вікторівна, Львівський міський нотаріальний округ, Львівська обл.; Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Акціонерне товариство Акціонерно-Комерційний банк «ЛЬВІВ», код ЄДРПОУ: 09801546; Особа, майно/права якої обтяжуються: Приватне підприємство «ДИЗАЙН-МК», код ЄДРПОУ: 35898568.

3.3.Вид обтяження: заборона на нерухоме майно; Зареєстровано: 13.09.2021 17:11:37 за № 43929869 реєстратором: приватний нотаріус Синюк Світлана Вікторівна, Львівський міський нотаріальний округ, Львівська обл.; Документи, подані для державної реєстрації: договір іпотеки, серія та номер: 5067, виданий 13.09.2021, видавник: Синюк С.В., приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу; Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 60332916 від 13.09.2021 17:15:11, приватний нотаріус Синюк Світлана Вікторівна, Львівський міський нотаріальний округ, Львівська обл.; Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Акціонерне товариство Акціонерно-Комерційний банк «ЛЬВІВ», код ЄДРПОУ: 09801546; Особа, майно/права якої обтяжуються: Приватне підприємство «ДИЗАЙН-МК», код ЄДРПОУ: 35898568.

3.4.Вид обтяження: заборона на нерухоме майно; Зареєстровано: 13.09.2021 16:41:23 за № 43929016 реєстратором: приватний нотаріус Синюк Світлана Вікторівна, Львівський міський нотаріальний округ, Львівська обл.; Документи, подані для державної реєстрації: договір іпотеки, серія та номер: 5067, виданий 13.09.2021, видавник: Синюк С.В., приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу; Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 60331949 від 13.09.2021 16:44:45, приватний нотаріус Синюк Світлана Вікторівна, Львівський міський нотаріальний округ, Львівська обл.; Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Акціонерне товариство Акціонерно-Комерційний банк «ЛЬВІВ», код ЄДРПОУ: 09801546; Особа, майно/права якої обтяжуються: Приватне підприємство «ДИЗАЙН-МК», код ЄДРПОУ: 35898568.

3.5.Вид обтяження: заборона на нерухоме майно; Зареєстровано: 13.09.2021 16:20:04 за № 43928089 реєстратором: приватний нотаріус Синюк Світлана Вікторівна, Львівський міський нотаріальний округ, Львівська обл.; Документи, подані для державної реєстрації: договір іпотеки, серія та номер: 5067, виданий 13.09.2021, видавник: Синюк С.В., приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу; Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 60331133 від 13.09.2021 16:24:54, приватний нотаріус Синюк Світлана Вікторівна, Львівський міський нотаріальний округ, Львівська обл.; Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Акціонерне товариство Акціонерно-Комерційний банк «ЛЬВІВ», код ЄДРПОУ: 09801546; Особа, майно/права якої обтяжуються: Приватне підприємство «ДИЗАЙН-МК», код ЄДРПОУ: 35898568.

3.6.Вид обтяження: заборона на нерухоме майно; Зареєстровано: 13.09.2021 18:13:28 за № 43931063 реєстратором: приватний нотаріус Синюк Світлана Вікторівна, Львівський міський нотаріальний округ, Львівська обл.; Документи, подані для державної реєстрації: договір іпотеки, серія та номер: 5067, виданий 13.09.2021, видавник: Синюк С.В., приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу; Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 60334250 від 13.09.2021 18:20:21, приватний нотаріус Синюк Світлана Вікторівна, Львівський міський нотаріальний округ, Львівська обл.; Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Акціонерне товариство Акціонерно-Комерційний банк «ЛЬВІВ», код ЄДРПОУ: 09801546; Особа, майно/права якої обтяжуються: Приватне підприємство «ДИЗАЙН-МК», код ЄДРПОУ: 35898568.

3.7.Вид обтяження: заборона на нерухоме майно; Зареєстровано: 13.09.2021 17:45:21 за № 43930587 реєстратором: приватний нотаріус Синюк Світлана Вікторівна, Львівський міський нотаріальний округ, Львівська обл.; Документи, подані для державної реєстрації: договір іпотеки, серія та номер: 5067, виданий 13.09.2021, видавник: Синюк С.В., приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу; Підстава внесення запису: Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 60333745 від 13.09.2021 17:53:01, приватний нотаріус Синюк Світлана Вікторівна, Львівський міський нотаріальний округ, Львівська обл.; Відомості про суб`єктів обтяження: Обтяжувач: Акціонерне товариство Акціонерно-Комерційний банк «ЛЬВІВ», код ЄДРПОУ: 09801546; Особа, майно/права якої обтяжуються: Приватне підприємство «ДИЗАЙН-МК», код ЄДРПОУ: 35898568.

4.Скасувати всі типи обтяжень, які містяться в Державному реєстрі обтяжень рухомого, майна належного Товариству з обмеженою відповідальністю «Будпостач» (вул. Привокзальна, буд. 6, м. Миколаїв, Львівська область, 81600; код ЄДРПОУ: 30568491), а саме:

4.1Вид обтяження: публічне обтяження; Тип реєстрації: Поточна; Тип обтяження: арешт рухомого майна Накласти арешт на все рухоме майно (ОКРІМ: ГАЗ 4301, номер шасі (кузова, рами) ХТН43010030771564, 1995 року випуску, зеленого кольору, об`єм двигуна 6230 см. куб., реєстраційний номер 26733ТА. Торги відбулися 06.05.2020 року, реєстраційний номер лоту 417532, згідно протоколу проведення прилюдних торгів від 06.05.2020 року за №478714. Накласти арешт на все рухоме майно (ОКРІМ: ТАТА LPT613/38, номер шасі Y6D38132785L74149, 2008 р.в., білого кольору, об`єм двигуна 5675 см. куб., ДНЗ НОМЕР_1 . Торги відбулися 18.05.2020 року, реєстраційний номер лоту 417513, згідно протоколу проведення прилюдних торгів від 24.06.2020 року за № 486844; Зареєстровано: 25.07.2019 18:35:06 за № 26831635 реєстратором: Гармадій Микола Тарасович, Миколаївський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області, Львівська обл.; Документ-підстава: постанова про арешт майна боржника, серія та номер: АСВП№59654522, виданий: 25.07.2019, видавник: Миколаївським РВ ДВС ГТУЮ у Львівській області; Об`єкт обтяження: а все рухоме майно, Накласти арешт на все рухоме майно (ОКРІМ: ГАЗ 4301, номер шасі (кузова, рами) НОМЕР_2 , 1995 року випуску, зеленого кольору, об`єм двигуна 6230 см., куб. реєстраційний номер 26733ТА. Торги відбулися 06.05.2020 року, реєстраційний номер лоту 417532, згідно протоколу проведення прилюдних торгів від 06.05.2020 року за №478714; Об`єкт обтяження: на все рухоме майно, Накласти арешт на все рухоме майно (ОКРІМ: ТАТА LPT613/38, номер шасі Y6D38132785L74149, 2008 р.в., білого кольору, об`єм двигуна 5675 см. куб., ДНЗ НОМЕР_1 . Торги відбулися 18.05.2020 року, реєстраційний номер лоту 417513, згідно протоколу проведення прилюдних торгів від 24.06.2020 року за № 486844; Відомості про обмеження відчуження: заборонено відчужувати; Боржник: ТзОВ «Будпостач», код: 30568491, 81600, Львівська обл., Миколаївський р., м. Миколаїв, вулиця Привокзальна, будинок 6; Обтяжувач: Миколаївський РВ ДВС ГТУЮ у Львівській області, код: 35048088, Львівська обл., Миколаївський р., м. Миколаїв, вулиця Шептицького, будинок 9; Розмір основного зобов`язання: 6108555,33 грн.; Термін дії: 23.06.2025; Звернення стягнення: Не зареєстровано.

Зобов`язати Миколаївський відділ державної виконавчої служби у Cтрийському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління міністерства юстиції (вул. Шептицького, 9, м. Миколаїв, Львівська область, Стрийський район, 81600) вилучити зазначену заборону/обтяження з Державного реєстру обтяжень рухомого майна.

4.2Вид обтяження: публічне обтяження; Тип реєстрації: Поточна; Тип обтяження: податкова застава; Зареєстровано: 8.12.2019 11:23:30 за № 27367006 реєстратором: Гроцька Вероніка Адамівна, Головне управління ДПС у Львівській області, Львівська обл.; Документ-підстава: Податковий кодекс України, серія та номер: 2755-VI, виданий: 02.12.2010, видавник: Верховна Рада Украі?ни, СТ.88 ТА СТ.89; Об`єкт обтяження: МАЙНО ЗГІДНО АКТУ ОПИСУ МАЙНА ВІД 28.12.2019 № 49; Відомості про обмеження відчуження: за погодженням з обтяжувачем; Боржник: ТОВ «БУДПОСТАЧ», код: 30568491, Україна, 81600, Львівська обл., Миколаївський р., м. Миколаїв, вулиця Привокзальна, будинок 6; Обтяжувач: ГУ ДПС У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, код: 43143039, Україна, 79026, Львівська обл., м. Львів, вулиця Стрийська, будинок 35; Розмір основного зобов`язання: 1602533,28 грн.; Термін дії: 28.12.2024; Звернення стягнення: Не зареєстровано.

Повна ухвала складена 02 квітня 2024 року.

Ухвала набрала законної сили з моменту її прийняття та може бути оскаржена в апеляційному порядку у строк, встановлений статтею 256 Господарського процесуального кодексу України.

Веб-сторінка на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається: https://court.gov.ua/fair/sud5015.

Суддя Цікало А.І.

Дата ухвалення рішення02.04.2024
Оприлюднено04.04.2024
Номер документу118069615
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство:Товариства з обмеженою відповідальністю «Будпостач» (ідентифікаційний код 30568491)

Судовий реєстр по справі —914/948/21

Ухвала від 02.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Цікало А.І.

Ухвала від 02.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Цікало А.І.

Ухвала від 13.02.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Цікало А.І.

Ухвала від 13.02.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Цікало А.І.

Ухвала від 11.01.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Цікало А.І.

Постанова від 20.12.2023

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Жуков С.В.

Ухвала від 18.12.2023

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Жуков С.В.

Ухвала від 13.12.2023

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Жуков С.В.

Ухвала від 05.12.2023

Господарське

Господарський суд Львівської області

Цікало А.І.

Постанова від 22.11.2023

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Жуков С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні