Ухвала
від 28.03.2024 по справі 629/1141/24
ЛОЗІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа№ 629/1141/24

Провадження № 2/629/492/24

УХВАЛА

підготовчого судового засідання

28.03.2024 року Лозівський міськрайонний суд Харківської області в складі головуючого судді Ткаченко О.А., за участю секретаря Торенко Ю.П., позивача ОСОБА_1 , представників третіх осіб: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , третіх осіб: Виконавчого комітету Лозівської міської ради Харківської області, як органу опіки і піклування, Служби у справах дітей Лозівської міської ради Харківської області, про позбавлення батьківських прав, -

встановив:

Позивач звернулася до суду з позовною заявою, в якій просить позбавити ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , батьківських прав по відношенню до малолітньої доньки: ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 . Позов мотивує тим, що позивач з відповідачем перебували у шлюбі, від якого мають малолітню доньку. Шлюбні відносини між ними припинилися, рішенням суду їх шлюб було розірвано. Донька залишилися проживати з позивачем. У зв`язку із добровільним не наданням коштів на утримання дитини, рішенням суду з відповідача було стягнуто аліменти на користь позивача. Відповідач не виконує покладених на нього законом батьківських обов`язків, не виявляє до доньки своїх батьківських намірів, не приділяє уваги та не підтримує у матеріальному плані, на даний час у відповідача наявна заборгованість по сплаті аліментів. у зв`язку з чим позивач була вимушена звернутися до суду з даним позовом.

Позивач ОСОБА_1 в підготовчому судовому засіданні просила закрити підготовче судове засідання та призначити справу до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_4 в підготовче судове засідання не з`явився про час та місце розгляду справи повідомлявся своєчасно та належним чином, причину неявки суду не повідомив, заяв про відкладення розгляду справи не надав.

Представники третіх осіб Виконавчого комітету Лозівської міської ради Харківської області, як органу опіки та піклування ОСОБА_2 та Служби у справах дітей Лозівської міської ради Харківської області Трофимчук О.В. в підготовчому судовому засіданні вважали за можливе закрити підготовче судове засідання та призначити справу до судового розгляду.

У підготовчому засіданні з`ясовано, що ухвалою від 04.03.2024 року провадження у справі відкрито, спір між сторонами не врегульований.

По справі,в порядуст.198ЦПК України,проведено підготовче засідання, за наслідками якого судом з`ясовані та вирішені усі питання передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України, виконані усі завдання підготовчого провадження.

З урахуванням вказаного, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.189,196-198,200 ЦПК України, суд -

ухвалив:

Закрити підготовче провадження в справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , третіх осіб: Виконавчого комітету Лозівської міської ради Харківської області, як органу опіки і піклування, Служби у справах дітей Лозівської міської ради Харківської області, про позбавлення батьківських прав.

Призначити справу до судового розгляду на10-00год.11.04.2024року вприміщенні Лозівського міськрайонного суду Харківської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Олександр ТКАЧЕНКО

Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено04.04.2024
Номер документу118084886
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —629/1141/24

Рішення від 11.04.2024

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ТКАЧЕНКО О. А.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ТКАЧЕНКО О. А.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ТКАЧЕНКО О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні