Ухвала
від 02.04.2024 по справі 229/1233/24
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 229/1233/24

Провадження № 2/229/982/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду по суті

02 квітня 2024 р. м. Дружківка, Донецької області

Дружківський міський суд Донецької області в складі: головуючого судді Худіної О.О., за участі секретаря Терещенко С.В., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, як орган опіки та піклування до ОСОБА_1 про позбавлення батьківських прав,-

ВСТАНОВИВ:

До Дружківського міського суду Донецької області надійшла позовна заява Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, як орган опіки та піклування до ОСОБА_1 про позбавлення батьківських прав.

Ухвалою Дружківського міського суду Донецької області від 06 березня 2024 року відкрито провадження по цивільній справі, ухвалено судовий розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін, призначено підготовче судове засідання.

Сторони у підготовче судове засідання не з`явились, про дату, час і місце підготовчого судового засідання повідомлялись належним чином, від представника позивача надійшла заява про розгляд справи без участі представника Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, як органу опіки та піклування в інтересах неповнолітнього ОСОБА_2 , 2006 року народження, позовні вимоги підтримує у повному обсязі.

Судом у підготовчому судовому засіданні проведено всі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України.

Спір між сторонами не врегульовано.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, зустрічного позову до суду не надходило.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено підготовчі дії передбачені ст.ст. 189-199 ЦПК України: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію заяви та копії доданих до неї документів відповідачу, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, вимог позивача та склад учасників судового процесу. Визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів.

Вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Суд приходить до висновку, що підготовче провадження слід закрити та призначити дату розгляду справи по суті.

Керуючись ст.189,196-198, 200 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження за позовом Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, як орган опіки та піклування до ОСОБА_1 про позбавлення батьківських прав.

Призначити справуза позовомДеснянської районноїв містіКиєві державноїадміністрації,як органопіки тапіклування до ОСОБА_1 пропозбавлення батьківськихправ досудового розглядупо сутіна 14травня 2024року о09годині 00хвилин в залі суду в приміщенні Дружківського міського суду Донецької області (м. Дружківка, вул. В. Пилипенка, 45).

Встановити порядок дослідження доказів: надання вступного слова учасникам справи, з`ясування обставин, на які учасники посилаються як на вимогу свої підстав та заперечень, дослідження письмових доказів.

Справу розглядати суддею одноособово.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя О.О.Худіна

Дата ухвалення рішення02.04.2024
Оприлюднено04.04.2024
Номер документу118085587
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —229/1233/24

Рішення від 14.05.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Худіна О. О.

Ухвала від 14.05.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Худіна О. О.

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Худіна О. О.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Худіна О. О.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Худіна О. О.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Худіна О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні