Ухвала
від 21.10.2010 по справі 21/102б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГА НСЬКОЇ ОБЛАСТІ

91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВ В, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

21.10.10 Справа № 21/102б.

Суддя Кривохижа Т.Г., р озглянувши матеріали за заяв ою

кредитора - Біловод ської міжрайонної державної податкової інспекції в

Луганській обла сті, смт. Біловодськ Луганськ ої області,

до боржника - Товарист ва з обмеженою відповідальні стю «Росінка»,

с. Тишківка Мар ківського району Лугансько ї області,

про порушення провадженн я у справи про банкрутство

визнав подані матеріа ли достатніми для прийняття заяви до розгляду, і, керуючис ь статтями 2, 41, 38, 61, 64, 65, 86 Господарс ького процесуального кодекс у України, статтями 8, 11, 12, 52 Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”,

у х в а л и в :

1. Прийняти заяву до роз гляду та порушити провадженн я у справі про банкрутство.

2. Розгляд справи призначит и на 12 годин 15 хвилин 03.11.2010. у підготовчому засіданні в пр иміщенні господарського суд у Луганської області, кімн ата № 337.

Явка представників стор ін у засідання суду обов' яз кова.

3. Ввести мораторій на з адоволення вимог кредиторів .

4. Зобов' язати к редитора - надати суду оригін али документів, які додані до заяви у копіях, - для огляду у з асіданні суду; докази, які під тверджують і свідчать про ві дсутність боржника та його к ерівних органів за його юрид ичною адресою: с. Тишківка Мар ківського району Луганської області, вул. Маяковського, 18, т а припинення останнім своєї підприємницької діяльності на момент звернення кредито ра з заявою до суду, в тому чис лі акти належної перевірки м ісцезнаходження боржника та його керівних органів за вка заною адресою, з зазначенням в них, хто мешкає чи що знаход иться за цими адресами, за у частю сторонніх (незацікавле них) осіб (підстава: постан ова - ВГСУ від 14.01.09. у справі № 2- 17/3735-08); довідку відповідного органу зв' язку про немож ливість вручення боржнику ре комендованої кореспонденці ї; докази неможливості встан овити місцезнаходження кері вних органів боржника (дирек тора, головного бухгалтера) а бо докази розшуку їх фактичн ого місцезнаходження, в тому числі: акти перевірки уповно важених осіб за місцем їх про живання, письмові пояснення осіб, які мешкають за місцем ї х проживання про місцезнаход ження останніх на даний час за участю сторонніх (незацік авлених) осіб; довідки а дресного бюро щодо місць п омешкання посадових осіб боржника; докази вжиття за ходів щодо отримання заборго ваності по обов' язкових пла тежах у встановленому законо давством порядку (звернення стягнення на майно боржника за заявою, докази відкриття в иконавчого провадження за ви конавчими документами по зая ві, акт судового виконавця пр о відсутність майна тощо); від омості щодо стану виконавчог о провадження на даний час; ві домості про часткове або пов не погашення боргу боржником (при наявності); уточнення кре дитних установ, які обслугов ують боржника, а також поточн их його рахунків на даний час ; оригінали: Статуту боржни ка і зміни до нього, уста новчого договору - для огля ду у засіданні, їх повні коп ії, засвідчені належним чи ном, - до справи; документальне обґрунтування безспірнос ті грошових вимог по заяві , в тому числі рішення та нака зи судів, докази узгодження р озрахунку податкового боргу з боржником у встановленому чинним законодавством поряд ку тощо, висновок щодо борж ника.

Відповідно до п. 5 ст. 17 Закон у України “Про державну реєс трацію юридичних осіб та фіз ичних осіб - підприємців” на дати суду докази наявності у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців відомосте й про відсутність юридичної особи за її місцезнаходження м (в оригіналі), а також докази наявності на дату подання за яви до суду у боржника статус у юридичної особи та суб'єкта підприємницької діяльності , письмову згоду на призначен ня кредитора ліквідатором по справі або відомості щодо ка ндидатури арбітражного керу ючого.

5. Зобов' язати боржника подати до суду до дати про ведення підготовчого засіда ння відзив на заяву кредитор а в порядку ст. 11 Закону та дока зи надіслання його кредитору ; належним чином оформлені до кументи, які підтверджують ф інансовий та майновий стан н а даний час, в тому числі відом ості про основні засоби, їх ва ртість, місцезнаходження; ор игінали Статуту та змін до нь ого - для огляду у засіданні суду, їх повні копії - до спра ви; відомості про погашення б оргу перед кредитором, із заз наченням дати погашення (при наявності); довідку про реєст рацію, як суб' єкта підприєм ницької діяльності, відомост і про фінансово-кредитні уст анови, які здійснюють розрах унково-касове обслуговуванн я боржника.

6. Зобов' язати відпов ідно до ст. ст. 38, 65 Господарсько го процесуального кодексу Ук раїни:

- Головне управління стат истики у Луганській області в строк до 02.11.2010. на дати суду письмові відомості про включення боржника - То вариства з обмеженою відпові дальністю «Росінка», с. Тишкі вка Марківського району Луга нської області, вул. Маяковсь кого, 18, ідентифікаційний код 31692223, до Єдиного державного реє стру підприємств та організа цій України на даний час;

- Державного ре єстратора Марківської район ної державної адміністрації Луганської області підго тувати та надати суду до 02.11. 2010. письмову інформацію про приналежність боржника - Тов ариства з обмеженою відповід альністю «Росінка», с. Тишків ка Марківського району Луган ської області, вул. Маяковськ ого, 18, ідентифікаційний код 3169 2223, до суб'єктів підприємницьк ої діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному держ авному реєстрі юридичних осі б та фізичних осіб - підприємц ів (витяг із Державного реєст ру) згідно із запитом, який дод ається до даного судового ак ту, щодо внесення до цього реє стру запису про відсутність інформації про боржника, як ю ридичної особи, за його місце знаходженням на даний час, а т акож щодо зміни юридичної ад реси боржником, його засновн иків та адрес їх помешкання (ю ридичної адреси).

7. В порядку ст. ст. 38, 65 ГПК Укр аїни, ст. 62 Закону України «Про банки та банківську діяльні сть»зобов' язати банк:

- ВАТ "Державний Ощадний бан к України" в особі філії - Біло водське відділення №3123 (92800, с мт. Біловодськ Біловодського району Луганської області, п р. Шкільний, 4);

- ВАТ «Державний Ощадний ба нк України»в особі філії-Ста робільське відділення № 589 (м. Старобільськ Луганської о бласті , вул. Ленініа,31)

надати суду до 02.11.2010. пис ьмові відомості про фінансов ий стан боржника - Товариства з обмеженою відповідальніст ю «Росінка», с. Тишківка Маркі вського району Луганської об ласті, вул. Маяковського, 18, іде нтифікаційний код 31692223, на дани й час, довідку про рух і залишо к коштів на його рахунках за о станній рік станом на 21.10.2010, а та кож про тривалість відсутнос ті руху коштів на рахунках бо ржника на даний час.

8. В порядку ст. ст. 2, 52 За кону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” дану ухвалу надіслати до Відділу з питань банкрутст ва у Луганській області я к державному органу, яки й забезпечує реалізацію проц едури банкрутства щодо відсу тнього боржника.

Водночас, у разі надання к андидатури арбітражного кер уючого, додатково надати суд у письмову інформацію про на вантаженість його за справам и про банкрутство на цей час т а належну копію його ліцензі ї.

9. Дану ухвалу надісл ати:

- кредитору (рекомендовани ми листами);

- боржнику (рекомендованими листами);

- Головному управлінню стат истики у Луганській області;

- Відділу державної виконав чої служби Марківського райу правління

юстиції Луганської облас ті, смт. МарківкаЛуганської о бласті;

- Відділу з питань банкрутст ва у Луганській області;

- Марківському ра йонному суду Луганської обла сті (до відома);

- Державному реєстрат ору Марківської районної дер жавної адміністрації Луганс ької

області (з запитом);

- банку:

- ВАТ "Державний Ощадний ба нк України" в особі філії - Біл оводське відділення

№3123 (92800, смт. Біл оводськ Біловодського район у Луганської області,

пр. Шкільний, 4);

- ВАТ «Державний Ощадн ий банк України»в особі філі ї-Старобільське

відділення № 589 (м. Старобільськ Луганської о бласті , вул. Ленініа,31);

- засновнику - ОСО БА_1 (АДРЕСА_1).

Суддя Т.Г. Кривохижа

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення21.10.2010
Оприлюднено27.10.2010
Номер документу11808629
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —21/102б

Ухвала від 18.05.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 23.02.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Постанова від 03.11.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 21.10.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 23.12.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 02.12.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 04.03.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 10.08.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 17.07.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

Ухвала від 02.07.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кривохижа Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні