Ухвала
від 01.04.2024 по справі 766/2497/24
ХЕРСОНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 766/2497/24

н/п 2/766/8808/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 квітня 2024 року Суддя Херсонського міського суду Херсонської області Майдан С.І., розглянувши в порядку спрощеного провадження без повідомлення (виклику) сторін клопотання представника відповідача ОСОБА_1 про розгляд справи в судовому засіданні з викликом сторін цивільної справи за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ХЕРСОНСЬКИЙ ПОРТ» про стягнення заборгованості по заробітній платі,

встановила:

У провадженні Херсонського міського суду Херсонської області перебуває дана цивільна справа.

Ухвалою Херсонського міського суду Херсонської області від 23.02.2024 року відкрито провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

До Херсонського міського суду Херсонської області від представника відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «ХЕРСОНСЬКИЙ ПОРТ» - Бондаренко І.О. надійшло клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з викликом.

Дослідивши клопотання та матеріали справи, суд дійшов наступного висновку.

Відповідно до вимог ч.5 ст.279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Також, відповідно до ч.6 ст.279 ЦПК України, суд може відмовити в задоволенні клопотання сторони про розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням сторін за одночасного існування таких умов: 1) предметом позову є стягнення грошової суми, розмір якої не перевищує ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб; 2) характер спірних правовідносин та предмет доказування у справі не вимагають проведення судового засідання з повідомленням сторін для повного та всебічного встановлення обставин справи.

Оскільки, відповідачем в клопотанні відсутнє обґрунтування необхідності проведення судового засідання в даній справі, а характер спірних правовідносин та предмет доказування у справі не вимагають проведення судового засідання з викликом сторін для повного та всебічного встановлення обставин справи, то в задоволенні даного клопотання слід відмовити.

На підставі викладеного, керуючись ст. 279 ЦПК України, суд, -

ухвалила:

Відмовити представнику відповідача ОСОБА_1 у задоволенні клопотання про розгляд в судовому засіданні з викликом сторін цивільної справи за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ХЕРСОНСЬКИЙ ПОРТ» про стягнення заборгованості по заробітній платі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяС. І. Майдан

Дата ухвалення рішення01.04.2024
Оприлюднено04.04.2024
Номер документу118088731
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —766/2497/24

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Майдан С. І.

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Майдан С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні