Ухвала
від 02.04.2024 по справі 126/508/24
БЕРШАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 126/508/24

Провадження № 2/126/449/2024

"02" квітня 2024 р. м. Бершадь

Бершадський районний суд Вінницької області

в складі головуючого судді Губко В. І.

секретар Бурлака А. І.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в місті Бершадь цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: служба у справах дітей Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Бершадського районного суду Вінницької області перебуває вище вказана цивільна справа.

Представник позивача, адвокат Ткач І.І., заявила клопотання про витребування доказів, а саме витребування у Головному центрі обробки спеціальної інформації Державної прикордонної служби України інформацію про перетинання державного кордону України, в період часу з 01.01.2021 по 01.01.2024, громадянкою України ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , оскільки дана інформація може підтвердити невиконання ОСОБА_2 покладених на нею законом і нормами моралі батьківських обов`язків.

Розглянувши заявлене клопотання та дослідивши матеріали справи суд прийшов до наступного висновку.

Згідно із ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Особа, яка має надати суду докази, несе відповідальність відповідно до чинного законодавства, за неповідомлення суду про неможливість подачі доказу, а також за неподання доказів у встановлений строк, протягом п`яти днів з дня отримання ухвали про витребування доказів.

Відповідно до ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд вирішує питання про витребування додаткових доказів.

Зважаючи на підстави та предмет позовних вимог, суд вважає обґрунтованим клопотання представника позивача про витребування доказів, оскільки остання позбавлена можливості самостійно їх надати, разом з тим інформація, яка міститься у витребуваних документах може мати суттєве значення для правильного та об`єктивного розгляду справи а тому суд дійшов висновку про його задоволення.

Керуючись ст. ст. 84, 197, 260 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача, адвоката Ткач І.І., задовольнити.

Витребувати у Головному центрі обробки спеціальної інформації Державної прикордонної служби України (вул. Володимирська,26, м. Київ, інд.01601) інформацію про перетинання державного кордону України, в період часу з 01.01.2021 по 01.04.2024, громадянкою України ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце реєстрації: АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ).

Роз`яснити, що відповідно до ч. 7, 8 ст. 84 ЦПК України особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя В. І. Губко

Дата ухвалення рішення02.04.2024
Оприлюднено04.04.2024
Номер документу118094294
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —126/508/24

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Губко В. І.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Губко В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні