Ухвала
від 03.04.2024 по справі 151/149/24
ЧЕЧЕЛЬНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа№ 151/149/24

Провадження № 2/151/84/24

УХВАЛА

про призначення справи до судового розгляду

03 квітня 2024 року смт.Чечельник

Чечельницький районний суд Вінницької області у складі:

головуючої судді Токарчук Л . Г.

за участю :

секретаря судових засідань Бондаренко В. П .

позивачки ОСОБА_1

представника позивачки, адвоката Люлька В.П.

у відкритомупідготовчому судовомузасіданні всмт.Чечельник Вінницькоїобласті вирішуючипитання пропризначення досудового розглядуцивільної справиза позовом ОСОБА_1 до Чечельницької селищної ради Гайсинського району Вінницької області про визнання права власності на спадкове майно за заповітом,

ВСТАНОВИВ :

Адвокат Люлько В.П., який представляє інтереси ОСОБА_1 звернувся до суду з вищевказаною позовною заявою.

Згідно із протоколом автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 11.03.2024 справу передано судді Токарчук Л.Г..

Ухвалою суду від 11 березня 2024 року позовну заяву прийнято до розгляду, відкрито загальне позовне провадження, призначено підготовче засідання.

У підготовчомусудовому засіданніпозивачка ОСОБА_1 та їїпредставник,адвокат ЛюлькоВ.П.не заперечувалипроти призначеннясправи досудового розгляду.Крім того,адвокат ЛюлькоВ.П.заявив клопотання про витребування доказів, а саме : просить витребувати у державного нотаріуса Чечельницької державної нотаріальної контори Стецюка С.П. копію спадкової справи №103/217, яка була відкрита після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Представник відповідача голова Чечельницької селищної ради Гайсинського району Вінницької області Палісіка С. А. у судове засідання не з`явилася, згідно ч. 3 ст. 211 ЦПК України подала до суду письмову заяву про проведення підготовчого судового засідання у їх відсутності.

При підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України.

Згідно п. 7, 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: вирішує питання про витребування додаткових доказів та визначає строки їх подання; призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання ( декількох судових засідань у разі складності справи ) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Щодо витребування доказів по справі суд зазначає наступне.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу.

Суд вважає, що для повного, всебічного, об`єктивного розгляду та вирішення справи, клопотання представника позивача про витребування доказів, а саме у державного нотаріуса Чечельницької державної нотаріальної контори Стецюка С.П. копію спадкової справи №103/217, яка була відкрита після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 , слід задовольнити.

На підставі викладеного та керуючись статтями 189, 196-198, 200 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовчепровадження уцивільній справіза позовноюзаявою ОСОБА_1 доЧечельницької селищноїради Гайсинськогорайону Вінницькоїобласті провизнання прававласності наспадкове майноза заповітомтапризначити справу до судового розгляду по суті на 22 квітня 2024 року о 14 годині 00 хвилин у приміщенні Чечельницького районного суду Вінницької області за адресою: вул. Жовтнева, буд. 33, смт. Чечельник Гайсинського району Вінницької області

Клопотання представникапозивача,адвоката ЛюлькаВолодимира Пантелеймоновичапро витребування доказів задовольнити.

Витребувати у державного нотаріуса Чечельницької державної нотаріальної контори Стецюка Сергія Петровича копію спадкової справи №103/217, яка була відкрита після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 в смт. Чечельник Гайсинського району Вінницької області.

Встановити державному нотаріусуЧечельницької державноїнотаріальної конториСтецюку СергіюПетровичустрок до 20 квітня 2024 року для надання витребуваних судом доказів.

Копію ухвали надіслати державному нотаріусу Чечельницької державної нотаріальної контори Стецюку Сергію Петровичу (місцезнаходження: вул. Свято-Михайлівська, 7, смт.Чечельник Гайсинського району Вінницької області, поштовий індекс 24800) .

У судове засідання для розгляду справи по суті викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя Людмила ТОКАРЧУК

Дата ухвалення рішення03.04.2024
Оприлюднено04.04.2024
Номер документу118094818
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на спадкове майно за заповітом

Судовий реєстр по справі —151/149/24

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Чечельницький районний суд Вінницької області

Токарчук Л. Г.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Чечельницький районний суд Вінницької області

Токарчук Л. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні