Ухвала
від 02.04.2024 по справі 522/10613/23
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/10613/23

Провадження № 2/522/2640/24

У Х В А Л А

02 квітня 2024 року Приморський районний суд міста Одеси у складі:

головуючого судді Чернявської Л.М.,

за участі секретаря судового засідання Купцова С.О.,

розглянувши у судовому засіданні справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Консалт Солюшенс» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Приморський відділ Державної виконавчої служби у місті Одесі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Приморська державна нотаріальна контора у місті Одеса про звільнення майна з-під арешту,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду перебуває справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Консалт Солюшенс» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Приморський відділ Державної виконавчої служби у місті Одесі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Приморська державна нотаріальна контора у місті Одеса про звільнення майна з-під арешту.

Справа на підставі протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями надійшла до провадження судді Приморського районного суду м. Одеси Шестакової Я.В.

Ухвалою суду від 16 червня 2023 року відкрито провадження по справі, встановлено загальний порядок розгляду справи.

На підставі розпорядження керівника апарату суду від 02.10.2023 року № 576/23, здійснено повторний автоматизований розподіл судової справи між суддями, справа надійшла до провадження судді Приморського районного суду м. Одеси Чернявської Л.М.

Ухвалою суду від 04 жовтня 2023 року прийнято до провадження цивільну справу. Продовжено розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Ухвалою суду від 20 лютого 2024 року клопотання представника ТОВ «Консалт Солюшенс» про залучення правонаступників задоволено. Залучено до участі у якості правонаступника відповідача ОСОБА_4 ОСОБА_2 та ОСОБА_3 .Продовжено слухати справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Консалт Солюшенс» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Приморський відділ Державної виконавчої служби у місті Одесі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Приморська державна нотаріальна контора у місті Одеса про звільнення майна з-під арешту.

В судове засідання 02 квітня 2024 року сторони не з`явились. Представник Позивача надав заяву про слухання справи за відсутності.

Дослідивши матеріали справи та проаналізувавши матеріали справи, приходить до наступного висновку.

У відповідності до ч. 3 ст. 83 ЦПК України, відповідач, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, повинні подати суду докази разом з поданням відзиву або письмових пояснень третьої особи.

Згідно ст. 189 ЦПК України, підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

Визначений строк для проведення підготовчого засідання закінчився, сторони не звертались з заявами про продовження строку.Підстави для ухвалення рішення, закриття провадження у справі, залишення позовної заяви без розгляду чи укладення мирової угоди відсутні.

За таких обставин, в порядку ст. 200 ЦПК України, суд робить висновок, що підготовче провадження по даній справі підлягає закриттю з призначенням справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 200 ЦПК України, суд

постановив:

Закрити підготовче провадження по справі.

Призначити справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Консалт Солюшенс» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Приморський відділ Державної виконавчої служби у місті Одесі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Приморська державна нотаріальна контора у місті Одеса про звільнення майна з-під арешту до розгляду по суті на 20 травня 2024 року о 13 год. 30 хв. у залі суду № 221 у приміщенні суду за адресою: м. Одеса, вул. Балківська, 33.

Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала набираєзаконної силиз моментуїї підписаннясуддею.Ухвалаокремо відрішення оскарженнюне підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Л.М.Чернявська

Дата ухвалення рішення02.04.2024
Оприлюднено04.04.2024
Номер документу118096002
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення майна з-під арешту

Судовий реєстр по справі —522/10613/23

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Чернявська Л. М.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Чернявська Л. М.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Чернявська Л. М.

Ухвала від 04.10.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Чернявська Л. М.

Ухвала від 16.06.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шестакова Я. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні