Ухвала
від 03.04.2024 по справі 465/1930/24
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

465/1930/24

2/465/2013/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

03.04.2024 року м. Львів

Суддя Франківськогорайонного судуміста ЛьвоваМигаль Г.П.,отримавши матеріалипозовної заяви ОСОБА_1 до Державного підприємства Український державний інститут з проектування об"єктів дорожнього господарства "Укрдіпродор" "Західдіпрошлях" про тягнення заробітної плати ,

встановив:

ОСОБА_1 звернувся в суд з позовом до Державного підприємства Український державний інститут з проектування об"єктів дорожнього господарства "Укрдіпродор" "Західдіпрошлях" про стягнення заробітної плати.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим ст.ст.175-177 ЦПК України та підсудна Франківському районному суду м. Львова.

Відповідно до ч.1 ст.187 ЦПК України, за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченомустаттею 185цього Кодексу.

Згідно статей 19, 274 ЦПК України справу слідрозглядати заправилами спрощеногопозовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. 187 ЦПК України, -

постановив:

Відкрити провадженняу цивільнійсправі запозовом ОСОБА_1 до Державного підприємства Український державний інститут з проектування об"єктів дорожнього господарства "Укрдіпродор" "Західдіпрошлях" про стягнення заробітної плати.

Розгляд справи проводити за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Судове засідання по справі призначити на 07 травня 2024 року о 15 годині 20 хвилин у приміщенні Франківського районного суду м. Львова, за адресою: м. Львів, вул. Ген. Чупринки, 69.

Копію ухвали про відкриття провадження направити учасникам справи.

Надіслати відповідачу копію позовної заяви разом з копіями доданих до неї документів.

Відповідно до ч.4 ст.277 ЦПК України, встановити відповідачу строк для подання заперечень проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження, що становить п`ять днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі.

Встановити відповідачу строк - п`ятнадцять днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі, для подання відзиву на позов, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України.

Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив п`ять днів з дня отримання копії відзиву, відповідачу строк для подання заперечень п`ять днів з дня отримання копії відповіді на відзив, які повинні відповідати вимогам, встановленим ст.ст.179 та 180 ЦПК України.

Подання заяв по суті справи є правом учасників справи. Суд може зобов`язати державний орган чи орган місцевого самоврядування подати відповідну заяву по суті справи (крім позовної заяви).

Роз`яснити учасникам справи, що докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї.

Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою http://court.gov.ua/fair/ .

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Мигаль Г.П.

Дата ухвалення рішення03.04.2024
Оприлюднено04.04.2024
Номер документу118099675
СудочинствоЦивільне
Сутьтягнення заробітної плати

Судовий реєстр по справі —465/1930/24

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Мигаль Г. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні