Ухвала
від 03.04.2024 по справі 737/235/24
КУЛИКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 737/235/24

Провадження № 2/737/125/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

03 квітня 2024 року смт Куликівка

Куликівський районний суд Чернігівської області, у складі

головуючого судді Коренькова А. А.,

секретаря судового засідання Чередниченко С.О.,

за участі:

позивача: Куликівської селищної ради Корогод Ю.П.,

третіх осіб ОСОБА_1 ,

Служба у справах дітей та сім`ї виконавчого

комітету Куликівської селищної ради Вересоцької А.А.,

Центр соціальних служб Куликівської

селищної ради Карцевої Л.Є.

відповідача: ОСОБА_2

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в смт. Куликівка, матеріали цивільної справи за позовом Куликівської селищної ради як органу опіки та піклування в інтересах неповнолітньої ОСОБА_3 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог, на стороні позивача: ОСОБА_1 , Служба у справах дітей та сім`ї виконавчого комітету Куликівської селищної ради, Центр соціальних служб Куликівської селищної ради, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, -

в с т а н о в и в :

Куликівська селищна рада як орган опіки та піклування звернулась до суду із вказаним позовом, в якому просить позбавити ОСОБА_2 батьківських прав стосовно неповнолітньої доньки ОСОБА_3 .

Ухвалою судді Куликівського районного суду Чернігівської області від 06.03.2024 відкрито провадження у справі, призначено підготовче судове засідання на 3 квітня 2024 року.

Представник позивача, третя особа ОСОБА_1 , представники третіх осіб та відповідач ОСОБА_2 вважали за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Заслухавши учасників справи, з`ясувавши коло питань, визначених ст. 197 ЦПК України, суд приходить до висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Заяви про уточнення позовних вимог та витребування доказів сторони та треті особи не надали.

Представник позивача заявив клопотання про виклик для допиту як свідків ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , фахівця з соціальної роботи Центру соціальних служб Куликівської селищної ради Момот А.М., та неповнолітню ОСОБА_3 ..

Необхідність залучення до участі у справі інших осіб, об`єднання чи роз`єднання позовних вимог, призначення експертиз відсутня.

Відповідно до п. 15 ч. 2 ст. 197 та ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті про що постановляє ухвалу.

На підставі викладеного, керуючись статтями 3, 19, 189 200, 274 Цивільного процесуального кодексу України, суд

у х в а л и в :

1.Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом Куликівської селищної ради як органу опіки та піклування до ОСОБА_2 треті особи, які не заявляють самостійних вимог, на стороні позивача: ОСОБА_1 , Служба у справах дітей та сім`ї виконавчого комітету Куликівської селищної ради, Центр соціальних служб Куликівської селищної ради, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів до розгляду по суті в приміщенні Куликівського районного суду Чернігівської області 30 квітня 2024 року на 11 год. 00 хв.

2.Викликати в судове засідання свідків

- ОСОБА_6 , АДРЕСА_1 ;

- ОСОБА_4 , АДРЕСА_2 ;

- ОСОБА_5 АДРЕСА_3 ;

- ОСОБА_3 , АДРЕСА_4 .

3.Встановити під час судового розгляду справи по суті наступний порядок з`ясування обставин справи та дослідження доказів: після заслуховування вступного слова (пояснень) учасників справи (у разі їх з`явлення до суду), допитати свідків та дослідити письмові докази (документи) додані до заяв по суті справи

4.Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України https://court.gov.ua/sud2511/.

5.Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя Андрій КОРЕНЬКОВ

Дата ухвалення рішення03.04.2024
Оприлюднено05.04.2024
Номер документу118100926
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —737/235/24

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Куликівський районний суд Чернігівської області

Кореньков А. А.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Куликівський районний суд Чернігівської області

Кореньков А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні