Ухвала
від 02.04.2024 по справі 375/1596/23
РОКИТНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 375/1596/23

Провадження № 2/375/103/24

УХВАЛА

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

02 квітня 2024 року смт Рокитне

Рокитнянський районний суд Київської області в складі головуючої судді Штифорук О.В., розглянувши клопотання представника відповідача - адвоката Баладиги Сергія Павловича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Роктне-цукор" до ОСОБА_1 та інших відповідачів про зміну договору оренди землі,-

ВСТАНОВИВ:

Представник відповідача, адвокат Баладига С.П., подав до суду клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів за допомогою системи «EasyCon».

Відповідно до ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

З метою дотримання принципів цивільного судочинства, захисту прав та інтересів сторін, потрібно забезпечити участь адвоката Баладиги С.П. в режимі відеоконференції за допомогою системи «EasyCon» з використанням власних технічних засобів.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника відповідача, адвоката Баладиги Сергія Павловича, про проведення судового розгляду в режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Роктне-цукор" до ОСОБА_1 та інших відповідачів про зміну договору оренди землі - задовольнити.

Судовий розгляд призначений на 04.04.2024 року о 16:00 та всі наступні судові засідання проводити в режимі відеоконференції з адвокатом Баладигою Сергієм Павловичем, за допомогою системи «EasyCon» з використанням його власних технічних засобів.

Представника позивача, адвоката Баладиги Сергія Павловича, повідомити про проведення відеоконференції з його участю.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя Оксана ШТИФОРУК

Дата ухвалення рішення02.04.2024
Оприлюднено05.04.2024
Номер документу118104576
СудочинствоЦивільне
Сутьзміну договору оренди землі

Судовий реєстр по справі —375/1596/23

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Штифорук О. В.

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Штифорук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні