Ухвала
від 01.04.2024 по справі 195/362/24
ТОМАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 195/362/24

У Х В А Л А

Іменем України

"01" квітня 2024 р. с-ще Томаківка Дніпропетровської області

Томаківський районний суд Дніпропетровської області в складі головуючого судді: Скрипченка Д.М., за участю секретаря судового засідання Левкович Н.М.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник, - адвокат Габуєв Георгій Юрійович, до ОСОБА_2 , Томаківської селищної ради в особі Виконавчого комітету, про визнання частково недійсним рішення органу місцевого самоврядування та визнання недійсним свідоцтва про право на спадщину за законом, -

в с т а н о в и в :

В провадженні суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник, - адвокат Габуєв Георгій Юрійович, до ОСОБА_2 , Томаківської селищної ради в особі Виконавчого комітету, про визнання частково недійсним рішення органу місцевого самоврядування та визнання недійсним свідоцтва про право на спадщину за законом.

01.04.20024 року позивач у справі подав до суду заяву про розгляд справи у його відсутність, оскільки він проходить службу в ЗСУ.

01.04.2024 року представником відповідача у справі, надано суду відзив на позовну заяву ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник, - адвокат Габуєв Георгій Юрійович, до ОСОБА_2 , Томаківської селищної ради в особі Виконавчого комітету, про визнання частково недійсним рішення органу місцевого самоврядування та визнання недійсним свідоцтва про право на спадщину за законом.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

За результатами підготовчого засідання суд має підстави закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду по суті, визначити дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст.197,198 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник, - адвокат Габуєв Георгій Юрійович, до ОСОБА_2 , Томаківської селищної ради в особі Виконавчого комітету, про визнання частково недійсним рішення органу місцевого самоврядування та визнання недійсним свідоцтва про право на спадщину за законом, та призначити справу до розгляду по суті на 15.04.2024 року на 10.00 годину.

Про час та місце розгляду справи повідомити учасників справи.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя: Д.М.Скрипченко

Дата ухвалення рішення01.04.2024
Оприлюднено05.04.2024
Номер документу118108362
СудочинствоЦивільне
Сутьправо на спадщину за законом

Судовий реєстр по справі —195/362/24

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Скрипченко Д. М.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Скрипченко Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні