Ухвала
від 04.04.2024 по справі 515/911/21
САРАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 515/911/21

Провадження № 2/513/173/24

Саратський районний суд Одеської області

У ХВ АЛ А

04 квітня 2024 року Саратський районний суд Одеської області у складі: судді Рязанової К.Ю., за участю: секретаря судового засідання Аркуша І.О., розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду в смт Сарата цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Київське міжобласне спеціальне ремонтно-налагоджувальне товариство» про визнання протиправним та скасування рішення сільської ради та державного акта на право власності на земельну ділянку, -

у с т а н о в и в:

27 липня 2021 року позивачка ОСОБА_1 звернулася до Татарбунарського районного суду Одеської області з позовом до Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Київське міжобласне спеціальне ремонтно-налагоджувальне товариство» про визнання протиправним та скасування рішення сільської ради та державного акта на право власності на земельну ділянку.

Ухвалою Татарбунарського районного суду Одеської області від 27 жовтня 2023 року закрито підготовче провадження та справа призначена до судового розгляду.

Розпорядженням в.о. голови Татарбунарського районного суду Одеської області від 28 листопада 2023 року зазначена цивільна справа передана на розгляд Саратського районного суду Одеської області. Справа надійшла до Саратського районного суду 21 грудня 2023 року.

Ухвалою Саратського районного суду Одеської області від 27 грудня 2023 року цивільну справу прийнято до провадження, та призначено розгляд в порядку загального позовного провадження.

Позивачка ОСОБА_1 будучи належним чином повідомленою про день, час та місце судового розгляду до суду не прибула, надала заяву про проведення судового засідання без її участі.

Представник Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області будучи належним чином повідомленим про день, час та місце судового розгляду до суду не прибув, від голови Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одесбкої області В. Резніченка надійшла заява про проведення судового засідання без участі їх представника.

Представник Товариства з обмеженою відповідальністю «Київське міжобласне спеціальне ремонтно-налагоджувальне товариство» адвокат Ковпак О.В. будучи належним чином повідомленим про день, час та місце судового розгляду, у судове засідання не з`явився, надав письмову заяву про закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду, підготовче судове засідання просив провести без його участі.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Судом у підготовчому засіданні проведено всі дії, передбачені статтею 197 ЦПК України.

Заява про бажання укласти мирову угоду, врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, зустрічного позову, до суду не надходило.

Суд дійшов до висновку, що підготовче провадження належить закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189, 196, 197-200, 258-261 ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Лиманської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Київське міжобласне спеціальне ремонтно-налагоджувальне товариство» про визнання протиправним та скасування рішення сільської ради та державного акта на право власності на земельну ділянку до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 23 травня 2024 року о 10 годині 00 хвилин у приміщенні Саратського районного суду Одеської області з викликом сторін.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя К. Ю. Рязанова

СудСаратський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено05.04.2024
Номер документу118117887
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них купівлі-продажу

Судовий реєстр по справі —515/911/21

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Рязанова К. Ю.

Ухвала від 27.10.2023

Цивільне

Татарбунарський районний суд Одеської області

Зубов О. С.

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Татарбунарський районний суд Одеської області

Зубов О. С.

Ухвала від 27.10.2022

Цивільне

Татарбунарський районний суд Одеської області

Тимошенко С. В.

Ухвала від 14.09.2022

Цивільне

Татарбунарський районний суд Одеської області

Тимошенко С. В.

Ухвала від 29.08.2022

Цивільне

Татарбунарський районний суд Одеської області

Тимошенко С. В.

Ухвала від 26.10.2021

Цивільне

Татарбунарський районний суд Одеської області

Тимошенко С. В.

Ухвала від 27.07.2021

Цивільне

Татарбунарський районний суд Одеської області

Тимошенко С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні