Ухвала
від 01.04.2024 по справі 673/224/24
ДЕРАЖНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 673/224/24

Провадження № 2/673/239/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

01 квітня 2024 р. м. Деражня

Деражнянський районний суд

Хмельницької області

в складі: головуючої судді Ягодіної Т.В.

за участю секретаря судового засідання Яковенка В.О.

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Вовковинецької селищної ради Хмельницької області про визнання недійсним державного акту на право приватної власності на землю та визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування,-

встановив:

Позивач звернулася до суду із вказаною вище позовною заявою, яку ухвалою судді від08.03.2024 року було прийнято до розгляду, відкрито провадження в зазначеній справі та призначено підготовче засідання.

В підготовче засідання позивач не з`явився, натомість від останнього надійшло на адресу суду клопотання, в якому просить підготовче засідання проводити у його відсутності та призначити справу до судового розгляду. Підтримуючи заявлені позовні вимоги.

Представник відповідача в підготовче засідання не з`явився, натомість подав на адресу суду клопотання про розгляд справи у його відсутності, не заперечуючи проти задоволення позову.

За таких обставин суд вважає за можливе проводити розгляд справи за відсутності сторін.

Ознайомившись зматеріалами справи,суд вважає,що єпідстави длязакриття підготовчогопровадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки на стадії підготовчого провадження судом проведено дії, передбачені ст.197ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку.

Відповідно до ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного суд вважає, що підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 187-200 та 258-260 ЦПК України, суд, -

постановив:

Закрити підготовчепровадження вцивільній справіза позовом ОСОБА_1 до Вовковинецької селищної ради Хмельницької області про визнання недійсним державного акту на право приватної власності на землю та визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування.

Призначити справу до судового розгляду по суті, який відбудеться в приміщенні Деражнянського районного суду Хмельницької області по вул. Миру, 43 о 10 год. 00 хв. 22.04.2024 року, про що повідомити учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://dg.km.court.gov.ua/sud2205.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: Т. В. Ягодіна

Дата ухвалення рішення01.04.2024
Оприлюднено05.04.2024
Номер документу118120298
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним державного акту на право приватної власності на землю та визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування

Судовий реєстр по справі —673/224/24

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Ягодіна Т. В.

Ухвала від 08.03.2024

Цивільне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Ягодіна Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні