Ухвала
від 04.04.2024 по справі 167/148/24
РОЖИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 167/148/24

Номер провадження 2/167/113/24

У Х В А Л А

04 квітня 2024 року м. Рожище

Рожищенський районний суд Волинської області у складі:

головуючого судді Требика В.Б.,

з участю:

секретаря судового засідання Стасюк Ю.С.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі Рожищенського районного суду Волинської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Копачівської сільської ради Луцького району Волинської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернулася в суд із позовом до Копачівської сільської ради Луцького району Волинської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини після померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 матері ОСОБА_2 .

Позивач ОСОБА_1 у підготовче засідання не з`явилася. До суду від її імені надійшла заява про підтримання позову та проведення підготовчого провадження у її відсутності.

Представник відповідача Копачівської сільської ради Луцького районуВолинської області, у підготовче засідання не з`явився. Від імені секретаря ради надійшла заява про розгляд справи у відсутності їх представника.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, приватний нотаріус Луцького районного нотаріального округу Волинської області Максим`як Ж.В. у підготовче засідання не з`явилася. До суду від її імені надійшла заява про розгляд справи у її відсутності.

Відповідно до ч. 2 ст.247Цивільного процесуального кодексу України (далі ЦПК) фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Судом визначено порядок з`ясування обставин та дослідження доказів у справі.

У даній справі не вбачається необхідності вчинення інших дій щодо забезпечення розгляду справи по суті.

Тому, враховуючи наведене, є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 200, 258-260 ЦПК, суд, -

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_1 доКопачівської сільськоїради Луцькогорайону Волинськоїобласті провизначення додатковогостроку дляподання заявипро прийняттяспадщинидо судового розгляду по суті 18 квітня 2024 року о 10:30 у залі судових засідань Рожищенського районного суду Волинської області (Волинська область, м. Рожище,

вул. Грушевського, 4).

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: В.Б. Требик

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено05.04.2024
Номер документу118121062
СудочинствоЦивільне
Сутьприйняття спадщини

Судовий реєстр по справі —167/148/24

Рішення від 18.04.2024

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Требик В. Б.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Требик В. Б.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Требик В. Б.

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Рожищенський районний суд Волинської області

Требик В. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні