Ухвала
від 04.04.2024 по справі 372/4200/23
ОБУХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 372/4200/23

Провадження № 2-1127/24

У Х В А Л А

04 квітня 2024 року Суддя Обухівського районного суду Київської області Проць Т.В., розглянувши позовну заяву Приватного підприємства «Обухівміськвторресурси» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за надані послуги із вивозу побутових відходів,-

ВСТАНОВИВ:

В березні 2024 року до суду надійшла вказана позовна заява.

Відповідно до ч.1 ст.187 ЦПК України, підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви або для відмови у відкритті провадження у цивільній справі не вбачається, тому вважаю за можливе відкрити провадження у справі.

Пунктом 1 ч.1ст.274 ЦПК Українипередбачено, що у порядку спрощеного позовного провадження розглядаються малозначні справи.

Згідно п.1 ч.6 ст.19 ЦПК України малозначними є справи у яких ціна позову не перевищує ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

У відповідності до ч.5ст.279 ЦПК Українисуд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

З огляду на вищевикладене, враховуючи необхідність з`ясування відомостей, які мають значення для вирішення справи по суті, а також зважаючи на те, що характер спірних правовідносин та предмет доказування у справі вимагають проведення судового засідання з повідомленням сторін для повного та всебічного встановлення обставин справи, суд приходить до висновку про необхідність розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

Відповідно до вимог ст.ст.19,279 ЦПК Українисправа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін по справі.

Керуючись ст.19,277,279 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження по цивільній справі за позовом Приватного підприємства «Обухівміськвторресурси» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за надані послуги із вивозу побутових відходів.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

Призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні на 13травня 2024року на11год.30хв., в приміщенні Обухівського районного суду Київської областіза адресою: 08700, Київська область, м. Обухів, вул. Київська, 20.

Встановити відповідачу п`ятнадцятиденний строк, з дня вручення даної ухвали, для подання відзиву на позов.

Встановити для подання третій особі пояснень щодо позову п`ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали про прийняття справи до провадження. Відповідно до ст.178 ЦПК України, до пояснень слід додати: 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються пояснення третьої сторони, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) пояснення і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. В разі, якщо пояснення підписаний представником відповідача, до відзиву слід додати довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника відповідача.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Позивач по справі може подати свої заперечення і відповідь на відзив до початку розгляду справи по суті.

Роз`яснити відповідачу, що у разі неподання у встановлений строк заперечень або відзиву на позовну заяву, справа буде вирішена у порядку скороченого позовного провадження на підставі наявних матеріалів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud1018/

Копію ухвали про відкриття провадження у справі направити сторонам по справі.

Крім того, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів направити відповідачу, третій особі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Т.В.Проць

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено05.04.2024
Номер документу118121783
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості за надані послуги із вивозу побутових відходів

Судовий реєстр по справі —372/4200/23

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Проць Т. В.

Постанова від 16.02.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Писана Таміла Олександрівна

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Писана Таміла Олександрівна

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Писана Таміла Олександрівна

Ухвала від 27.10.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Писана Таміла Олександрівна

Ухвала від 27.09.2023

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Кравченко М. В.

Ухвала від 08.09.2023

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Кравченко М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні