Ухвала
від 04.04.2024 по справі 702/4/24
МОНАСТИРИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 702/4/24

Провадження № 2/702/114/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

04.04.2024 м. Монастирище

Монастирищенський районний суд Черкаської області в складі:

головуючої судді Жежер Ю.М.,

за участю секретаря судового засідання Махомети І.С.,

позивача ОСОБА_1 ,

представник відповідача Монастирищенської міської ради Черкаської області та третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору приватний нотаріус Уманського районного нотаріального округу Черкаської області Центрального міжрегіонального Управління Міністерства юстиції (м. Київ) Бондаренко О.І. не з`явились,

розглянув у підготовчому відкритому судовому засіданні в залі судових засідань м. Монастирище в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Монастирищенської міської ради Черкаської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору приватний нотаріус Уманського районного нотаріального округу Черкаської області Центрального міжрегіонального Управління Міністерства юстиції (м. Київ) Бондаренко Олександр Іванович про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,

в с т а н о в и в :

Позивачка ОСОБА_1 02.01.2024звернулась досуду зпозовом довідповідача провизначення додатковогостроку дляподання заявипро прийняттяспадщини.

Ухвалою судувід 02.01.2024прийнято справу до свого провадження та призначено справу до підготовчого судового розгляду за правилами загального позовного провадження.

В підготовчому засіданні позивач ОСОБА_1 заперечень проти закриття підготовчого засідання і призначення справи до судового розгляду по суті не висловила, вважає, що наявні усі необхідні докази для вирішення справи по суті, з`ясовано усі обставини необхідні для розгляду цієї справи.

В підготовче засідання представник відповідача Монастирищенської міської ради Черкаської області не з`явився. Про дату, час та місце проведення підготовчого засідання повідомлений у встановленому законом порядку. На адресу суду подав заяву, відповідно до якої просить справу розглядати у відсутність представника. При розгляді даної справи покладається на думку суду.

В підготовче засідання третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору приватний нотаріус Уманського районного нотаріального округу Черкаської області Центрального міжрегіонального Управління Міністерства юстиції (м. Київ) Бондаренко О.І. не з`явився. Про дату, час та місце проведення підготовчого засідання, повідомлений у встановленому законом порядку.

Судом виконані вимоги ст. 197 - 199 ЦПК України та проведені підготовчі дії необхідні для забезпечення правильного та своєчасного розгляду справи по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.189-200, 223, 247, 353ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження у справі запозовом ОСОБА_1 до Монастирищенської міської ради Черкаської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору приватний нотаріус Уманського районного нотаріального округу Черкаської області Центрального міжрегіонального Управління Міністерства юстиції (м. Київ) Бондаренко Олександр Іванович про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 16 год год 00 хв 16.04.2024в приміщенні Монастирищенського районного суду Черкаської області з проведенням судового розгляду справи по суті суддею одноособово.

Оскарження ухвали окремо від рішення суду діючим законодавством не передбачено.

Суддя Юлія ЖЕЖЕР

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено05.04.2024
Номер документу118122502
СудочинствоЦивільне
Сутьприйняття спадщини

Судовий реєстр по справі —702/4/24

Рішення від 16.04.2024

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Жежер Ю. М.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Жежер Ю. М.

Ухвала від 02.01.2024

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Жежер Ю. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні