Ухвала
від 04.04.2024 по справі 516/64/24
ТЕПЛОДАРСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №516/64/24

Провадження №2/516/88/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 квітня 2024 рокум.Теплодар

Суддя Теплодарського міського суду Одеської області Ширінська О.Х., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , (проживає за адресою: АДРЕСА_1 ), до ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , (зареєстрованої за адресою: АДРЕСА_2 ), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Виконавчий комітет Теплодарської міської ради Одеської області в особі Органу опіки та піклування, про усунення перешкод у спілкуванні та вихованні дитини та визначення способів участі батька у вихованні дитини, -

у с т а н о в и л а :

ОСОБА_1 звернувся з позовом до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Виконавчий комітет Теплодарської міської ради Одеської області в особі Органу опіки та піклування, про усунення перешкод у спілкуванні та вихованні дитини та визначення способів участі батька у вихованні дитини.

Позовну заяву подано с додержанням вимог ст. ст. 175-177 ЦПК України, цивільна справа підсудна Теплодарському міському суду Одеської області, підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви, відмови у відкритті провадження у справі немає, тому справу слід прийняти до розгляду.

Відповіднодо п.1ч.4ст.274ЦПК України,в порядку спрощеногопозовного провадженняне можутьбути розглянутісправи успорах: що виникають з сімейних відносин, крім спорів про стягнення аліментів, збільшення їх розміру, оплату додаткових витрат на дитину, стягнення неустойки (пені) за прострочення сплати аліментів, індексацію аліментів, зміну способу їх стягнення, розірвання шлюбу та поділ майна подружжя.

Таким чином, враховуючи, що позов стосується сімейних відносин, відповідно п. 1 ч. 4 ст.274ЦПК України справа підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст. ст.13,19,187,274 ЦПК України, суддя,-

п о с т а н о в и л а:

Прийняти до розгляду та відкрити загальне позовне провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , (проживає за адресою: АДРЕСА_1 ), до ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , (зареєстрованої за адресою: АДРЕСА_2 ), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Виконавчий комітет Теплодарської міської ради Одеської області в особі Органу опіки та піклування, про усунення перешкод у спілкуванні та вихованні дитини та визначення способів участі батька у вихованні дитини.

Призначити підготовче засідання по справі на 14.05.2024о 14год.00хв., з повідомленням сторін.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів надіслати учасникам справи.

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення йому ухвали про відкриття провадження у справі має право подати письмовий відзив на позовну заяву разом з доказами, що підтверджують заперечення проти позову. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Інформацію щодо справи можна отримати за веб-адресою: http://court.gov.ua/

Ухвала може бути оскаржена лише щодо мотивів порушення правил підсудності (п. 8 ч. 1 ст. 353 ЦПК України). Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Одеськогоапеляційного суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Суддя О.Х. Ширінська

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено05.04.2024
Номер документу118128785
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у спілкуванні та вихованні дитини та визначення способів участі батька у вихованні дитини

Судовий реєстр по справі —516/64/24

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Теплодарський міський суд Одеської області

Ширінська О. Х.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні