Ухвала
від 04.04.2024 по справі 931/186/24
ЛОКАЧИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 931/186/24

Провадження № 2/931/111/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

04.04.2024 року смт. Локачі

Локачинський районний суд Волинської області

у складі: головуючого судді Безп`ятко О.І.,

з участю секретаря судового засідання Левчук О.В.,

при проведенніпідготовчого судовогозасідання взалі судуу цивільнійсправі запозовом ОСОБА_1 до Затурцівської сільської ради Володимирського району Волинської області про визнання права власності на житловий будинок з господарськими будівлями та надвірними спорудами в порядку спадкування,

в с т а н о в и в :

У справіза позовом ОСОБА_1 до Затурцівської сільської ради Володимирського району Волинської області про визнання права власності на житловий будинок з господарськими будівлями та надвірними спорудами в порядку спадкування проведено підготовку до судового розгляду.

Позивач в судове засідання не з`явилася, хоча належним чином була повідомлена про дату, час та місце розгляду справи, що стверджується довідкою про доставку смс повідомлення на номер мобільного телефону, зазначений у заявці (а.с. 34, 43). До позовної заяви нею долучено клопотання про розгляд справи за її відсутності, позовні вимоги підтримує повністю, не заперечує щодо ухвалення заочного рішення (а.с. 33).

Представник відповідача у судове засідання не з`явився також, хоча належним чином був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, що стверджується довідкою про доставку електронного листа (а.с. 44 на звороті). Про причини неявки суд не повідомив, будь-яких клопотань, заяв, відзиву на позов від нього не надійшло.

Враховуючи наведене, а також вимоги ст. 198, ч.1 ст. 223 ЦПК України, суд дійшов висновку про можливість проведення підготовчого судового засідання без участі позивача та представника відповідача.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

При підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені усі необхідні підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України.

Суд вважає їх достатніми для закінчення підготовки до судового розгляду справи по суті.

Під час проведення підготовчого судового засідання суд, з`ясувавши обставини справи, приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого судового засідання та призначення судового розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст. 247, 196-200, ч.1 ст 223 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Затурцівської сільської ради Володимирського району Волинської області про визнання права власності на житловий будинок з господарськими будівлями та надвірними спорудами в порядку спадкування закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 14:00год.29квітня 2024року в залі судових засідань Локачинського районного суду Волинської області за адресою: смт. Локачі, вул. Миру, 20 Володимирського району Волинської області.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

В судове засідання викликати учасників справи та (за наявності) їх представників.

Копію ухвали надіслати сторонам у справі .

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Локачинського районного суду О.І. Безп`ятко

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118131227
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на житловий будинок з господарськими будівлями та надвірними спорудами в порядку спадкування

Судовий реєстр по справі —931/186/24

Рішення від 29.04.2024

Цивільне

Локачинський районний суд Волинської області

Безп'ятко О. І.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Локачинський районний суд Волинської області

Безп'ятко О. І.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Локачинський районний суд Волинської області

Безп'ятко О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні