Ухвала
від 04.04.2024 по справі 931/256/24
ЛОКАЧИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

№ рядка статистичного звіту 71

№ справи 931/256/24

№ провадження 2/931/133/24

У Х В А Л А

про прийняття до розгляду позовної заяви та відкриття провадження у справі

в порядку загального позовного провадження

04 квітня 2024 року смт Локачі

Суддя Локачинського районного суду Волинської області Масляна С. В., дослідивши позовну заяву ОСОБА_1 , адреса:

АДРЕСА_1 до ОСОБА_2 , адреса: АДРЕСА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Орган опіки та піклування виконавчого комітету Ківерцівської міської ради Волинської області, адреса: 45201, м. Ківерці, вул. Шевченка, 14, Луцького району Волинської області, Орган опіки і піклування виконавчого комітету Затурцівської сільської ради Волинської області, адреса: 45523, с. Затурці вул. Липинського, 66 Володимирського району Волинської області про позбавлення батьківських прав,

в с т а н о в и л а:

Позивач звернулася до суду з позовом до відповідача про позбавлення батьківських прав.

Позовна заява за формою та змістом відповідає вимогам статей 175 і 177 ЦПК України. Визначені статтями 185-186 ЦПК України підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Позивач разом з позовною заявою заявила клопотання про проведення розгляду справи за участю позивача та представника позивача у режимі відеоконференції з Ківерцівським районним судом Волинської області.

Враховуючи норми ст. 212 ЦПК України, суддя приходить до висновку про задоволення клопотання.

Вказана справа не може бути розглянута в порядку спрощеного позовного провадження відповідно до ч.4 ст. 274 ЦПК України.

Тому їїслід прийнятидо розглядута відкрити провадженняу справів порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 187, 190, 191, 212, 274 ЦПК України, суддя

п о с т а н о в и л а :

Позовну заявуприйняти дорозгляду та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи проводити у порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання у приміщенні Локачинського районного суду Волинської області на 10:00 01 травня 2024 року.

Підготовче судове засідання, призначене на 10:00 01травня 2024 року, здійснювати в режимі відеоконференції з Ківерцівським районним судом Волинської області за участю позивача та представника позивача.

Копію позовної заяви та доданих до неї документів надіслати відповідачу та встановити строк п`ятнадцять днів з дня вручення цієї ухвали, протягом якого має право подати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи копію відзиву та доданих до нього документів. Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Копію позовної заяви та доданих до неї документів надіслати третім особам, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору та встановити строк - до 30 квітня 2024 року для подання до суду письмових пояснень щодо позову або відзиву, у яких викласти свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову за правилами, встановленими частинами третьою-шостою статті 178 цього Кодексу.

Частиною 2 ст. 192 ЦПК України передбачено, що учасники справи мають право надати відповідь на такі пояснення до закінчення підготовчого провадження.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на сторінці офіційного веб-порталу судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://lk.vl.court.gov.ua.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Локачинського районного суду С. В. Масляна

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118131228
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —931/256/24

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Локачинський районний суд Волинської області

Масляна С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні