Рішення
від 04.04.2024 по справі 357/2870/24
БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 357/2870/24

Провадження № 2-о/357/107/24

Р І Ш Е Н Н Я

іменем України

(Вступна та резолютивна частини)

04 квітня 2024 року Білоцерківський міськрайонний суд Київської області у складі:

головуючого судді - Орєхова О. І. ,

присяжних - Недужко Ю.В., Савлук Л.С.,

за участі секретаря - Бараєвої А.В.,

заявника - ОСОБА_1 ,

заінтересованої особи - ОСОБА_2 ,

представника заінтересованої особи Служба у справах дітей Білоцерківської міської ради - Онищенко Н.В.

розглянувши у закритому судовому засіданні в залі суду № 2 в м. Біла Церква цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Служба у справах дітей Білоцерківської міської ради про усиновлення дитини, -

У Х В А Л И В :

Заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Служба у справах дітей Білоцерківської міської ради про усиновлення дитини, - задовольнити.

Оголосити громадянина України ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , фактично проживає: АДРЕСА_2 , усиновлювачем малолітнього ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , вказавши його батьком дитини.

Внести зміни до актового запису № 1024 від 08.07.2011 року, виданого Відділом державної реєстрації актів цивільного стану Білоцерківського міськрайонного управління юстиції у Київській області, про народження малолітнього ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , де в графі «батько» записати « ОСОБА_1 , громадянин України», змінити відомості про дитину: прізвище дитини з « ОСОБА_4 » на « ОСОБА_5 », по-батькові з « ОСОБА_6 » на « ОСОБА_7 ». Ім`я, дату, місце народження дитини та відомості про матір залишити без змін.

У зв`язку з внесенням змін до актового запису, виданого Відділом державної реєстрації актів цивільного стану Білоцерківського міськрайонного управління юстиції у Київській області, анулювати свідоцтво про народження малолітнього ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 та видати нове свідоцтво про народження, відповідно до рішення суду.

Особи, яким у зв`язку з виконанням службових обов`язків доступна інформація щодо усиновлення (перебування осіб, які бажають усиновити дитину, на обліку, пошук ними дитини для усиновлення, подання заяви про усиновлення, розгляд справи про усиновлення, здійснення нагляду за дотриманням прав усиновленої дитини тощо), а також інші особи, яким став відомий факт усиновлення, зобов`язані не розголошувати її, зокрема і тоді, коли усиновлення для самої дитини не є таємним.

Копію рішення після вступу в законну силу надіслати до органу державної реєстрації актів цивільного стану.

Понесені заявником судові витрати, пов`язані з розглядом справи про усиновлення віднести, відповідно до вимог ч. 4 ст. 314 ЦПК України за рахунок заявника.

Роз`яснити, якщо після ухвалення рішення про усиновлення, але до набрання ним законної сили батьки дитини відкликали свою згоду на її усиновлення, суд скасовує своє рішення і поновлює розгляд справи.

У разі відкликання заяви про усиновлення після ухвалення рішення про усиновлення, суд скасовує своє рішення і залишає заяву без розгляду.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому рішення не було вручене у день його складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому рішення суду.

Заявник: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ( адреса реєстрації: АДРЕСА_3 , адреса фактичного проживання: АДРЕСА_4 , паспорт НОМЕР_1 , виданий 30.10.1998 року Білоцерківським РВ ГУМВС України в Київській області, РНОКПП: НОМЕР_2 );

Заінтересована особа: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_4 ( адреса реєстрації та проживання: АДРЕСА_4 , паспорт НОМЕР_3 , виданий 07.09.2016 року Білоцерківським РВ Управління ДМС України в Київській області, РНОКПП: НОМЕР_4 );

Заінтересована особа: Служба у справах дітей Білоцерківської міської ради ( адреса місцезнаходження: 09107, Київська область, м. Біла церква, вул. П. Скоропадського, буд. 8, ЄДРПОУ: 35615529 ).

Повне судове рішення буде складено 09 квітня 2024 року.

Суддя О. І. Орєхов Присяжні Л С. Савлук Ю.В. Недужко

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118133084
СудочинствоЦивільне
Сутьусиновлення дитини

Судовий реєстр по справі —357/2870/24

Рішення від 04.04.2024

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Орєхов О. І.

Рішення від 04.04.2024

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Орєхов О. І.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Орєхов О. І.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Орєхов О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні