Ухвала
від 04.04.2024 по справі 331/1245/24
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Провадження №2/331/1204/2024

ЄУН 331/1245/24

У Х В А Л А

4 квітня 2024 року місто Запоріжжя

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя в складі :

головуючого судді Скользнєвої Н.Г.,

за участю : секретаря Постарнак М.М.,

розглянув у підготовчомусудовому засіданнів м.Запоріжжі справуза позовом ОСОБА_1 в особі представника адвоката Шуліка-Гінкулової Анни Геннадіївни до ОСОБА_2 , третя особа виконавчий комітет Бердичівської міської ради Житомирської області, як орган опіки та піклування, про позбавлення батьківських прав,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Жовтневого районного суду м. Запоріжжя на розгляді знаходиться зазначена справа.

Сторони та представник третьої особи в судове засідання не з`явилися.

Від представника позивачки до суду надійшла заява про проведення судового засідання, призначеного на 4.04.2024 року, без її участі; проти закриття підготовчого провадження по справі та призначення її до розгляду по суті не заперечує ; клопотання відсутні, докази на підтвердження позиції позивачки суду надані.

Про причину неявки в судове засідання відповідач та представник третьої особи суд не повідомили. Будь-яких заяв, клопотань, заяв по суті справи від них до суду не надходило.

Відзиву на позов відповідачем не подано.

З урахуванням позиції сторони позивача, вимог частини третьої статті 189 ЦПК України, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Крім того, на цій стадії процесу виникла необхідність зобов`язати третю особу по цій справі підготувати та надати суду письмовий висновок щодо розв`язання спірної ситуації.

Керуючись п.3 ч.2 ст. 200 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ :

Підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 вособі представника адвоката Шуліка-ГінкуловоїАнни Геннадіївнидо ОСОБА_2 ,третя особа виконавчийкомітет Бердичівськоїміської ради Житомирськоїобласті,як органопіки тапіклування,про позбавленнябатьківських прав, закрити, а справу призначити до розгляду по суті на 28 травня 2024 року- 13 годин 15 хвилин.

Зобов`язати виконавчий комітетБердичівської міської радиЖитомирської області,як органопіки тапіклування, підготувати та надати суду в судове засідання, призначене на 28травня 2024року-13годин 15хвилин, письмовийвисновок щодорозв`язання позову ОСОБА_1 в особіпредставника адвоката Шуліка-ГінкуловоїАнни Геннадіївнидо ОСОБА_2 ,третя особа виконавчийкомітет Бердичівськоїміської ради Житомирськоїобласті,як органопіки тапіклування,про позбавленнябатьківських прав, стосовно доцільності позбавлення ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , батьківських прав відносно його неповнолітнього сина ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Копію ухвали невідкладно надіслати всім учасникам процесу для відом ; третій особі і для виконання.

Судове засідання, призначене на 28 травня 2024 року, проводити в режимі відео конференції за участю представника позивачки адвоката Шуліка-Гінкулової Анни Геннадіївни.

Учасники процесу можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб адресою сторінки на офіційному веб порталі судової влади України: http://court. gov. ua/fair/sud0808.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення головуючим по справі.

Головуючий суддя : Н.Г.Скользнєва

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118135402
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —331/1245/24

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Скользнєва Н. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні