Ухвала
від 04.04.2024 по справі 944/7127/23
ЯВОРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №944/7127/23

Провадження №2/944/559/24

УХВАЛА

04.04.2024 року м.Яворів

Яворівський районний суд Львівської області

в складі: головуючої судді - Швед Н.П.

з участю секретаря Василиці Н.В.

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Яворові клопотання представника Львівської обласної ради Гриновець О.Б. про його участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції в цивільній справі за позовом Заступника керівника Франківської окружної прокуратури м.Львова Львівської області Голоюхf В.І. в інтересах держави в особі Львівської обласної ради до ОСОБА_1 з участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на боці позивача про витребування земельної ділянки,-

в с т а н о в и в:

Заступник керівника Франківської окружної прокуратури м.Львова Львівської області Голоюх В.І. в інтересах держави в особі Львівської обласної ради звернувся в суд з позовною заявою до ОСОБА_1 з участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на боці позивача про витребування земельної ділянки.

Представник Львівської обласної ради Гриновець О.Б. скерував на адресу суду письмове клопотання про забезпечення його участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами суду.

Розглянувши заявлене клопотання, перевіривши матеріали справи, суд прийшов до наступного.

У відповідності до вимог ч.2 ст.247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до вимог ст.212 ЦПК України суд за заявою учасника справи може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. Використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути і бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов"язки.

Враховуючи наявність технічної можливості влаштувати судові засідання в режимі відеоконференції, заявлене клопотання слід задовольнити. Судове засідання, яке призначене на 14год. 10хв. 09 квітня 2024року по даній справі проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

На підставі наведеного, керуючись ст.212 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в:

Заяву представника Львівської обласної ради Гриновець О.Б. - задовольнити.

Судове засідання у цивільній справі за позовом Заступника керівника Франківської окружної прокуратури м.Львова Львівської області Голоюхf В.І. в інтересах держави в особі Львівської обласної ради до ОСОБА_1 з участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на боці позивача про витребування земельної ділянки, яке призначене на 14год. 10хв. 09 квітня 2024року, проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Копію ухвали для відома направити учасникам судового розгляду.

СУДДЯ: ШВЕД Н.П.

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118137457
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —944/7127/23

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Швед Н. П.

Ухвала від 29.01.2024

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Швед Н. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні