Ухвала
від 01.04.2024 по справі 673/253/24
ДЕРАЖНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 673/253/24

Провадження № 2/673/249/24

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

01 квітня 2024 р. м. Деражня

Суддя Деражнянського районного суду Хмельницької області Ягодіна Т.В., ознайомившись з матеріалами позовної заяви ОСОБА_1 поданої в інтересах ОСОБА_2 (місце проживання АДРЕСА_1 ) до Деражнянської міської ради Хмельницького району Хмельницької області (місце знаходження : м. Деражня вул. Миру, 11/1 Хмельницького району Хмельницької області), служби у справах дітей Деражнянської районної державної адміністрації (місце знаходження : м. Деражня вул. Миру, 11/1 Хмельницького району Хмельницької області), Вовковинецької гімназії Хмельницької обласної ради(місце знаходження : смт. Вовковинці вул. Макаренка, 2 Хмельницького району Хмельницької області), про захист порушених прав на житло, -

в с т а н о в и в:

Позивач у березні 2024 року звернувся до суду із означеним позовом.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст.175,176,177 ЦПК України.

Справа підсудна Деражнянському районному суду Хмельницької області.

Підстав, передбаченихст.185 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, її повернення, а також для відмови у відкритті провадження у справі згідност.186 ЦПК України, не вбачається.

За таких обставин, дану справу слід призначити до судового розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст.175 - 177,187 ЦПК України, -

п о с т а н о в и в:

Прийняти до розгляду позовну заяву та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 поданим в інтересах ОСОБА_2 (місце проживання АДРЕСА_1 ) до Деражнянської міської ради Хмельницького району Хмельницької області (місце знаходження : м. Деражня вул. Миру, 11/1 Хмельницького району Хмельницької області), служби у справах дітей Деражнянської районної державної адміністрації (місце знаходження : м. Деражня вул. Миру, 11/1 Хмельницького району Хмельницької області), Вовковинецької гімназії Хмельницької обласної ради(місце знаходження : смт. Вовковинці вул. Макаренка, 2 Хмельницького району Хмельницької області), про захист порушених прав на житло.

Справу розглянути за правилами загального позовного провадження.

Призначити у справі підготовче засідання на11 год. 30 хв. 24.04.2024 рокув приміщенні Деражнянського районного суду Хмельницької області (м. Деражня, вул. Миру, 43).

Викликати у підготовче судове засідання учасників справи.

Копії ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи, а відповідачу - копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Відповідачу встановити строк у 15 днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву на позов, в порядку визначеномуст.178 ЦПК України. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) відповідачем одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз`яснити відповідачу його право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву (у 15 днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі), який має відповідати вимогам статей 175, 177 цього Кодексу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за вебадресою сторінки на офіційному вебпорталі судової влади Україниhttps://dg.km.court.gov.ua/sud2205.

Учасниками справи з підстав, зазначених у ст.ст.36,37,38 ЦПК України, судді, секретарю судового засідання, експерту, спеціалісту, перекладачу, може бути заявлено вмотивований відвід протягом десяти днів з дня отримання учасником справи ухвали про відкриття провадження у справі, але не пізніше початку підготовчого засідання або першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження. Після спливу вказаного строку заявляти відвід дозволяється лише у виняткових випадках, коли про підставу відводу заявнику не могло бути відомо до спливу вказаного строку, але не пізніше двох днів із дня, коли заявник дізнався про таку підставу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо порушення правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. У разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя: Т. В. Ягодіна

Дата ухвалення рішення01.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118137769
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист порушених прав на житло

Судовий реєстр по справі —673/253/24

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Ягодіна Т. В.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Ягодіна Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні