Ухвала
від 05.04.2024 по справі 299/2179/24
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Виноградівський районний суд Закарпатської області


Справа № 299/2179/24

У Х В А Л А

05.04.2024 м. Виноградів

Суддя Виноградівського районного суду Закарпатської області Леньо В.В. ознайомившись із позовною заявою ОСОБА_1 в інтересах якого діє адвокат Бочкор Іван Васильович до Пийтерфолвівської сільської ради, третя особа яка не заявляє самостійних вимог: Виноградівська державна нотаріальна контора про визнаннян права власності за земельну ділянку

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до суду, із позовом до Пийтерфолвівської сільської ради, третя особа яка не заявляє самостійних вимог: Виноградівська державна нотаріальна контора про визнаннян права власності за земельну ділянку.

До відкриття провадження у справі представник позивача адвокат Бочкор І.В. звернувся в суд із клопотанням про відкликання поданої позовної заяви.

Ухвала про відкриття провадження у справі не постановлялася.

Відповідно до положень п.3 ч.4 ст.185 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України) заява повертається у випадку, коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

Виходячи з викладеного, керуючись ст. 185 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 в інтересах якого діє адвокат Бочкор Іван Васильович до Пийтерфолвівської сільської ради, третя особа яка не заявляє самостійних вимог: Виноградівська державна нотаріальна контора про визнаннян права власності за земельну ділянку - повернути позивачу.

Апеляційна скарга на ухвалу подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її постановлення до Закарпатського апеляційного суду через Виноградівський районний суд.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Суддя В. В. Леньо

Дата ухвалення рішення05.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118151630
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнаннян права власності за земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —299/2179/24

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Леньо В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні