Ухвала
від 03.04.2024 по справі 308/5334/24
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/5334/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

03 квітня 2024 року м. Ужгород

Суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області ДегтяренкоК.С., вивчивши матеріали позовної заяви представника позивача ОСОБА_1 адвоката Німець Олени Михайлівни до Товариства з обмеженою відповідальністю «Український промисловий банк»</a>, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача відділ державної виконавчої служби у місті Ужгороді Західного міжрегіонального управління міністерства юстиції про скасування обтяжень нерухомого майна,-

встановив:

Представник позивача ОСОБА_1 , що проживає за адресою: АДРЕСА_1 адвокат Німець О.М. звернулася до суду з позовом до ТОВ «Український промисловий банк», що знаходиться за адресою: м.Київ, бульв.Л.Українки, 26, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача відділ ДВС у місті Ужгороді Західного міжрегіонального управління міністерства юстиції про скасування обтяжень нерухомого майна в якому просить:

- скасувати державну реєстрацію обтяження у вигляді арешту на будинок за адресою АДРЕСА_2 та виключити з Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна запис про обтяження за №8496341 від 29.09.2009 року 16:00:56 про арешт нерухомого майна, проведений реєстратором Закарпатська філія державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України;

- скасувати державну реєстрацію обтяження у вигляді арешту на будинок за адресою АДРЕСА_2 та виключити з Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна запис про обтяження за №10241040 від 13.09.2010 року 16:27:55 про арешт нерухомого майна, проведений реєстратором Закарпатська філія державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України.

Згідно протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями головуючим з розгляду вказаної цивільної справи визначено суддю Дегтяренко К.С..

Позовна заява подана за місцем знаходження нерухомого майна, відповідно до ст.30 ЦПК України, тому справа підсудна Ужгородському міськрайонному суду Закарпатської області.

Позовна заява відповідає вимогамстатей 175-177 ЦПК України. Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

На підставінаведеного такеруючись ст.ст.19,28,175,177,187,274,277ЦПК України,суддя,-

постановив:

Прийняти до розгляду та відкрити загальне позовне провадження у справі за представника позивача ОСОБА_1 адвоката Німець Олени Михайлівни до Товариства з обмеженою відповідальністю «Український промисловий банк»</a>, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача відділ державної виконавчої служби у місті Ужгороді Західного міжрегіонального управління міністерства юстиції про скасування обтяжень нерухомого майна.

З метою виконання вимог ч.1 ст.189 ЦПК України розпочати підготовче провадження у справі.

Призначити підготовчесудове засідання у приміщенні Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області (88000,м. Ужгород, вул. Загорська, 53) на 14 год. 00 хв. 30 квітня 2024 року, про що повідомити учасників справи.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів, надіслати учасникам судового розгляду.

Визначити відповідачу п`ятнадцятиденнийстрок з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогамст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1ст. 193 ЦПК Україниу строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п`ятиденний строкз дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив,яка має відповідати вимогам частини третьоїп`ятоїст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Інші учасники справи мають право надати свої письмові пояснення щодо відповіді на відзив та заперечення до закінчення підготовчого провадження, якщо судом не встановлено інший строк.

Встановити відповідачу п`ятиденний строкз дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частини третьоїп`ятоїст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб адресою сторінки на офіційному веб порталі судової влади України: https://court.gov.ua/sud0712/gromadyanam/csz/.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя К.С.Дегтяренко

Дата ухвалення рішення03.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118151703
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування обтяжень нерухомого майна

Судовий реєстр по справі —308/5334/24

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Дегтяренко К. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні