Ухвала
від 05.04.2024 по справі 352/1113/24
ТИСМЕНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 352/1113/24

Провадження № 2-о/352/70/24

УХВАЛА

про відкриття провадження

05 квітня 2024 року м. Івано-Франківськ

Суддя Тисменицького районного суду Івано-Франківської області Гриньків Д.В., розглянувши матеріали заяви

Тисменицької міської ради, вул. Галицька,17, м. Тисмениця, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, 77401

за участю заінтересованої особи: Погонянський психоневрологічний інтернат, вул. Шевченка, 9-А, с. Погоня, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область, 77407

про визнання спадщини відумерлою та про передачу її територіальній громаді,-

В С Т А Н О В И В:

02.04.2024 року представник заявника Тисменицької міської ради Устінський А.В., заінтересована особа: Погонянський психоневрологічний інтернат звернувся до Тисменицького районного суду Івано-Франківської області із заявою в порядку окремого провадження про визнання спадщини відумерлою та про передачу її територіальній громаді.

Заява оформлена в порядку, встановленому процесуальним законодавством і відповідає вимогам ст. ст. 175, 177, 293 Цивільного процесуального кодексу України(надаліЦПК України).

Заява підсудна Тисменицькому районному суду Івано-Франківської області.

Підстави для повернення та відмови у відкритті провадження відсутні.

Згідно з ч. 3 ст.294ЦПКУкраїни справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Відповідно до ч. 1ст. 84 ЦПК України встановлено, що учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Тому суд вважає за необхідне витребувати у Публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» та в Акціонерного товариства «Райффайзен Банк» інформацію щодо наявності рахунків у померлої ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 )

Керуючись ст.19,69, 91, 293,294 ЦПК України, суддя, -

П О С Т А Н О В И В:

Відкрити провадження у цивільній справі за заявою Тисменицької міської ради, заінтересована особа: Погонянський психоневрологічний інтернат про визнання спадщини відумерлою та про передачу її територіальній громаді.

Призначити судовий розглядна "29" квітня 2024 р. о 10:00 год,який буде проводитися одноособово суддею Гриньків Д.В., в приміщенні Тисменицького районного суду Івано-Франківської області за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 150.

Витребувати з Публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» (вул. Госпітальна, 12-Г, м. Київ, 01001) інформацію щодо наявності рахунків (вкладів)/електронних гаманців та залишку коштів/електронних грошей на рахунках(вкладах)/електронних гаманцях у померлої ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ).

Витребувати з Акціонерного товариства «Райффайзен Банк» (вул. Генерала Алмазова, 4-А, м. Київ, 01001) інформацію щодо наявності рахунків (вкладів)/електронних гаманців та залишку коштів/електронних грошей на рахунках(вкладах)/електронних гаманцях у померлої ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ).

Копію ухвали направити до Публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» та до Акціонерного товариства «Райффайзен Банк» для виконання та зобов`язати надати їх суду до 26.04.2024 року.

Роз`яснити Публічному акціонерному товариству «Державний ощадний банк України» та Акціонерному товариству «Райффайзен Банк», що відповідно ч.8 ст.84 ЦПК Україниу разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим кодексом.

Роз`яснити, що особи, які беруть участь у справі мають право: ознайомлюватися з матеріалами справи, робити з них витяги, копії, одержувати копії судових рішень; подавати докази; брати участь у судових засіданнях, якщо інше не визначено законом; брати участь у дослідженні доказів; ставити питання іншим учасникам справи, а також свідкам, експертам, спеціалістам; подавати заяви та клопотання, надавати пояснення суду, наводити свої доводи, міркування щодо питань, які виникають під час судового розгляду, і заперечення проти заяв, клопотань, доводів і міркувань інших осіб; ознайомлюватися з протоколом судового засідання, записом фіксування судового засідання технічними засобами, робити з них копії, подавати письмові зауваження з приводу їх неправильності чи неповноти; оскаржувати судові рішення у визначених законом випадках; користуватися іншими визначеними законом процесуальними правами. Заявник та заінтересовані особи у справах окремого провадження мають права та обов`язки сторін, крім випадків, передбачених у розділі IV цього Кодексу.

Інформацію по даній справі особи, які беруть участь у справі можуть отримати за веб-адресою: https://ts.if.court.gov.ua/sud0915/.

Роз`яснити учасникам справи, що всі документи можливо подавати до суду в електронному вигляді на електронну адресу суду (е-mail: inbox@ts.if.court.gov.ua) з використанням власного електронного цифрового підпису; через особистий кабінет в системі «Електронний суд» (https://cabinet.court.gov.ua/login); поштою (76002, м. Івано-Франківськ вул. Незалежності, 150).

Надіслати копію ухвали про відкриття провадження у справі особам, які беруть участь у справі.

Копією ухвали та копію заяви з копіями доданих до неї документів надіслати заінтересованій особі.

Запропонувати заінтересованій особі подати письмові пояснення з приводу заяви.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Тисменицького районного суду

Івано-Франківської області Гриньків Д.В.

Дата ухвалення рішення05.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118154378
СудочинствоЦивільне
Сутьпередачу її територіальній громаді

Судовий реєстр по справі —352/1113/24

Рішення від 29.04.2024

Цивільне

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області

ГРИНЬКІВ Д. В.

Рішення від 29.04.2024

Цивільне

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області

ГРИНЬКІВ Д. В.

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області

ГРИНЬКІВ Д. В.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області

ГРИНЬКІВ Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні