Ухвала
від 23.02.2024 по справі 355/255/24
БАРИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 355/255/24

Провадження № 6/355/13/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 лютого 2024 року Баришівський районний суд Київської області

у складі: головуючого-судді Чехова С.І.

за участю секретаря Бруханського І.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду смт. Баришівка подання від головного державного виконавця Баришівського відділу державної виконавчої служби у Броварському районі Київської області центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Качур Тетяни Миколаївни про оголошення боржника ОСОБА_1 у розшук,-

ВСТАНОВИВ:

До суду звернувся головний державний виконавець Баришівського відділу державної виконавчої служби у Броварському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Качур Т.М. у якому просить оголосити у розшук боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце реєстрації: АДРЕСА_1 .

Своє поданняобґрунтовує тим,що впровадженні державного виконавця Баришівського відділу державної виконавчої служби у Броварському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) знаходиться виконавче провадження з примусового виконання виконавчого напису №24234 виданого 02.09.2020 Житомирським міським нотаріальним округом про стягнення з ОСОБА_2 на користь ТОВ «Веллфін» боргу в сумі 35536,80 грн. ВП № 67199024

20 жовтня 2021 державним виконавцем винесено постанову про відкриття виконавчого провадження та надіслано сторонам виконавчого провадження, в тому числі боржнику за адресою, яка була зазначена у виконавчому документі.

Згідно відповіді Державної фіскальної служби України вбачається про відсутність відомостей про отримання боржником доходів та рахунків в банках та інших фінансових установах, а також рахунків в установах банків

Згідно відповідіМіністерства внутрішніхсправ Українивбачається провідсутність зареєстрованихтранспортних засобівза боржником В провадженні державного виконавця Баришівського відділу державної виконавчої служби у Броварському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) знаходиться виконавче провадження з примусового виконання виконавчого напису № 24234 виданого 02 вересня 2020 Житомирським міським нотаріальним округом про стягнення з ОСОБА_3 на користь ТОВ «Веллфін» боргу в сумі 35536,80грн. ВП №67199024

20.10.2021 державним виконавцем винесено постанову про відкриття виконавчого провадження та надіслано сторонам виконавчого провадження, в тому числі боржнику за адресою: АДРЕСА_1 , яка була зазначена у виконавчому документі

Згідно відповіді Державної фіскальної служби України вбачається про відсутність відомостей про отримання боржником доходів та рахунків в банках та інших фінансових установах, а також рахунків в установах банків

Згідно відповіді Міністерства внутрішніх справ України вбачається про відсутність зареєстрованих транспортних засобів за боржником.

14.14 березня 2023 року державним виконавцем винесено постанову про арешт майна боржника та зареєстровано в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та в Державному реєсті обтяжень рухомого майна. Згідно Інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, єдиного реєструзаборон відчуження обєктів нерухомого майна та Інформації Державного земельного кадастру про право власнсоті нта речових прав на земельну ділянку за боржником зареєстрована земельна ділянка для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) за адресою: АДРЕСА_2 . Провести виконавчі дії щодо реалізації майна боржника не надається можливим у звязку з відсутністю боржника.

Згідно довідки Недрянського старостинського округу Березанської міської ради від 13 березня 2023 року вбачається, що боржник в с. Недра не зареєстрований та не проживає 31 грудня 2021 року державним виконавцем винесено постанову про арешт коштів боржників в межах суми звернення 39259 грн. З урахуванням виконавчого збору та витрат виконавчого провадження та надіслано на виконання до банків- учасників обміну.

Представник від Баришівського відділу державної виконавчої служби у Броварському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) до судового засідання не з`явився, однак повідомив суд про можливість розгляду справи за його відсутністю. Подання підтримує просить задовольнити.

Суд вивчив матеріали справи, а саме: копію виконавчого напису вчиненого приватним нотаріусом Житомирського міського нотаріального округу Гораєм О.С. від 02 вересня 2020 року, копію постанови Баришівського відділу державної виконавчої служби у Броварському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції ( м. Київ) від 20 жовтня 2021 року, копію відповіді на запис № 119169000 від 20 жовтня 2021 року, копію відповіді № 1076563517 від 20 жовтня 2021 року, копію відповіді на запит №119169002 від 20 жовтня 2021 року, копію постанови про арешт кошті боржника від 21 грудня 2021 року, копію акту державного виконавця від 22 лютого 2023 року, копію листа Недрянського старостинського округу №12 від 13 березня 2023 року, копію постанови про арешт майна боржника від 14 березня 2023 року.

З таких підстав суд приходить до висновку про задоволення подання, оскільки відповідно до ч.1ст.438ЦПК України слід, що розшук боржника або дитини, привід боржника оголошуються за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

Відповідно до ч. 1ст.36 Закону України «Про виконавчепровадження»слід, що у разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування боржника - фізичної особи, а також дитини за виконавчими документами про відібрання дитини виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника або дитини.

Таким чином було встановлено, що боржник ОСОБА_1 ухиляється від погашення заборгованості, місце мешкання та місце роботи не повідомляє, заходи на спрямовані на погашення заборгованості не вживає маються підстави оголосити її у розшук.

На підставі вищевикладеного, керуючисьст. 438 ЦПК України.

УХВАЛИВ:

Подання від головного державного виконавця Баришівського відділу державної виконавчої служби у Броварському районі Київської області центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Качур Тетяни Миколаївни про оголошення боржника ОСОБА_1 у розшук, задовольнити.

Оголосити у розшук боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ідентифікаційний НОМЕР_1 , останнє відоме місце проживання: АДРЕСА_1 . .

Копію ухвалу про оголошення розшуку боржника ОСОБА_1 надіслати для виконання до ВП №1 Броварського РУП ГУНП України в Київської області та для відома Баришівський відділ державної виконавчої служби у Броварському районі Київської області центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ)

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду протягом 15 днів з дня її проголошення шляхом направлення скарги через Баришівський районний суд Київської області.

Суддя Баришівського районного суду С. І. Чехов

Дата ухвалення рішення23.02.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118154392
СудочинствоЦивільне
Сутьоголошення боржника ОСОБА_1 у розшук

Судовий реєстр по справі —355/255/24

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Чехов С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні