Ухвала
від 02.04.2024 по справі 552/1864/24
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ПОЛТАВИ

Київський районнийсуд м.Полтави

Справа № 552/1864/24

У Х В А Л А

02.04.2024 суддя Київського районного суду м. Полтави Самсонова О.А. розглянувши матеріали заяви

ОСОБА_1 , проживаючої за адресою: АДРЕСА_1 ,

заінтересована особа:

Шевченківський відділ державної реєстрації актів цивільного стану в м. Полтаві Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України,адреса:м.Полтава,вул.Соборності,8,

про встановлення фактів, що мають юридичне значення,

ВСТАНОВИВ:

Заявник ОСОБА_1 звернулась до суду з заявою про встановлення фактів, що мають юридичне значення.

У заяві просила суд встановити неправильність актових записів про розірвання шлюбу № 42 від 20 березня 1984 року та № 145 від 01 липня 1987 року в частині прізвища заявника після розірвання шлюбу та внести відповідні зміни в актові записи.

Заява подана до суду з додержанням правил підсудності.

Форма та зміст заяви відповідає вимогам закону.

Вимоги викладені чітко.

Особи, інтересів яких стосується справа, залучені до участі у справі.

Крім того, оскільки рішення у справі може вплинути на права або обов`язки щодо заявника відповідних органів реєстрації актів цивільного стану, до участі у справі в якості заінтересованих осіб необхідно залучити Подільський відділ державної реєстрації актів цивільного стану в м. Полтаві Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції та Полтавський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Також з метою встановлення всіх обставин у справі у вказаних органів державної реєстрації актів цивільного стану необхідно витребувати копії актових записів, які є предметом судового розгляду, а також документів, на підставі яких буди складені такі актові записи..

Справу необхідно призначити до судового розгляду в Київському районному суді м. Полтави за адресою: м. Полтава, пров. Хорольський, 6.

Керуючись ст. 259 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення фактів, що мають юридичне значення.

Призначити по даній справі судове засідання на 11 год. 00 хв. 13 червня 2024 року.

Залучити Подільський відділ державної реєстрації актів цивільного стану в м. Полтаві Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (36037, м.Полтава,пров. Рибальський, 16 а) до участі у справі в якості заінтересованої особи.

Залучити Полтавський відділдержавної реєстраціїактів цивільногостану уПолтавському районіПолтавської областіСхідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції (36039, м. Полтава,вул. Української Повстанської Армії, 29) до участі у справі в якості заінтересованої особи.

Зобов`язати заявника ОСОБА_1 протягом двох днів з дня одержання копії даної ухвали направити заінтересованим особам копії заяви з копіями доданих до неї доказів.

Витребувати у Подільського відділу державної реєстрації актів цивільного стану в м. Полтаві Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України докази, а саме:

- копію актового запису про розірвання шлюбу між ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , складеного Ленінським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Полтавським міським управлінням юстиції за № 43 від 20 березня 1984 року, а також документів, на підставі яких буди складені такі актові записи: заяв подружжя, рішення суду, тощо.

Витребувати у Полтавського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції докази, а саме:

- копію актового запису про розірвання шлюбу між ОСОБА_4 та ОСОБА_1 № 145 від 01 липня 1987 року, складеного відділом ЗАГС виконавчого комітету Полтавської районної Ради народних депутатів Полтавської області, а також документів, на підставі яких буди складені такі актові записи: заяв подружжя, рішення суду, тощо.

В засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Учасники справиможуть отриматиінформацію щодосправи,що розглядається,на офіційномувеб-порталісудової владиУкраїни вмережі Інтернетза посиланням:http://court.gov.ua/fair/sud1609.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.А.Самсонова

Дата ухвалення рішення02.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118155181
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення фактів, що мають юридичне значення

Судовий реєстр по справі —552/1864/24

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Самсонова О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні