Ухвала
від 04.04.2024 по справі 569/6161/24
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/6161/24

1-кп/569/1445/24

УХВАЛА

04 квітня 2024 року м. Рівне

Рівненський міський суд Рівненської області в складі:

головуючого судді - ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

захисника обвинуваченого адвоката ОСОБА_4 ,

обвинуваченого ОСОБА_5 ,

захисника обвинуваченого адвоката ОСОБА_6 ,

обвинуваченого ОСОБА_7 ,

захисника обвинуваченого адвоката ОСОБА_4 ,

обвинуваченого ОСОБА_8 ,

захисника обвинуваченого адвоката ОСОБА_9 ,

обвинуваченого ОСОБА_10 ,

захисника обвинуваченого адвоката ОСОБА_11 ,

обвинуваченого ОСОБА_12 ,

захисника обвинуваченого адвоката ОСОБА_13 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в режимі відеоконференції між Рівненським міським судом, ДУ "Рівненський слідчий ізолятор" та ДУ "Полицька виправна колонія" кримінальне провадження № 12023180000000172 від 02.06.2023 про обвинувачення

ОСОБА_14 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 255-1, ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 321 КК України,

ОСОБА_5 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 255-1, ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 321 КК України,

ОСОБА_7 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 КК України,

ОСОБА_8 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 307 ч. 3 ст. 307, ч. 4 ст. 321 КК України,

ОСОБА_10 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 4 ст. 321 КК України,

ОСОБА_12 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 307 ч. 1 ст. 321, ч. 2 ст. 308, ч. 2 ст. 318 КК України,

ВСТАНОВИВ :

До Рівненського міського суду надійшов обвинувальний акт з реєстром матеріалів досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні.

У підготовчому судовому засіданні прокурор заявив клопотання про продовження обвинуваченим ОСОБА_5 , ОСОБА_7 та ОСОБА_10 запобіжного заходу у вигляді тримання його під вартою строком на 60 діб без визначенням застави, оскільки існує наявність ризиків, передбачених ст. 177 КПК України, які дають підстави вважати, що обвинувачені ОСОБА_5 , ОСОБА_15 та ОСОБА_10 можуть переховуватись від суду, впливати на свідків, іншим чином перешкоджати кримінальному провадженню, вчинити інше кримінальне правопорушення. Застосування більш м`яких запобіжних заходів не зможе забезпечити належної процесуальної поведінки обвинувачених. Крім того, подав клопотання про продовження обвинуваченим ОСОБА_8 та ОСОБА_12 обов`язків покладених на них згідно з ухвалою слідчого судді Рівненського міського суду.

Обвинувачений ОСОБА_5 та його захисник - адвокат ОСОБА_6 в судовому засіданні не заперечили проти задоволення клопотання прокурора, однак просили суд зменшити розмір застави.

Обвинувачений ОСОБА_7 та його захисник - адвокат ОСОБА_4 в судовому засіданні заперечили проти задоволення клопотання прокурора, просили суд змінити запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Обвинувачений ОСОБА_10 та його захисник - адвокат ОСОБА_11 в судовому засіданні не заперечили проти задоволення клопотання прокурора.

Обвинувачений ОСОБА_8 та його захисник - адвокат ОСОБА_9 в судовому засіданні не заперечили проти задоволення клопотання прокурора.

Обвинувачений ОСОБА_12 та його захисник - адвокат ОСОБА_13 в судовому засіданні просили змінити запобіжний захід на домашній арешт.

Заслухавши думку учасників судового провадження, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до ч. 3 ст. 315 КПК України під час підготовчого судового засідання суд за клопотанням учасників судового провадження має право обрати, змінити чи скасувати заходи забезпечення кримінального провадження, в тому числі запобіжний захід, обраний щодо обвинуваченого.

Згідно ст. 177 КПК України метою застосування запобіжного заходу є забезпечення виконання підозрюваним, обвинуваченим покладених на нього процесуальних обов`язків, а також запобігання спробам: 1) переховуватися від органів досудового розслідування та/або суду; 2) знищити, сховати або спотворити будь-яку із речей чи документів, які мають істотне значення для встановлення обставин кримінального правопорушення; 3) незаконно впливати на потерпілого, свідка, іншого підозрюваного, обвинуваченого, експерта, спеціаліста у цьому ж кримінальному провадженні; 4) перешкоджати кримінальному провадженню іншим чином; 5) вчинити інше кримінальне правопорушення чи продовжити кримінальне правопорушення, у якому підозрюється, обвинувачується.

Відповідно до ч. 2 ст. 177 КПК України підставою застосування запобіжного заходу є наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення, а також наявність ризиків, які дають достатні підстави слідчому судді, суду вважати, що підозрюваний, обвинувачений, засуджений може здійснити дії, передбачені частиною першою цієї статті.

Відповідно до ст. 178 КПК України при вирішенні питання про обрання запобіжного заходу, крім наявності ризиків, зазначених у статті 177 цього Кодексу слідчий суддя, суд на підставі наданих сторонами кримінального провадження матеріалів зобов`язаний оцінити в сукупності всі обставини, у тому числі й обставини зазначені у ч. 1 ст. 178 КПК України.

Відповідно до ч. 1 ст. 183 КПК України, тримання під вартою є винятковим запобіжним заходом, який застосовується виключно у разі, якщо прокурор доведе, що жоден із більш м`яких запобіжних заходів не зможе запобігти ризикам, передбаченим статтею 177 цього Кодексу.

ОСОБА_5 , ОСОБА_15 та ОСОБА_10 обвинувачуються увчиненні тяжкихта особливотяжких злочинівв сферіобігу наркотичнихзасобів таінших кримінальнихправопорушеннях протиздоров`янаселення,раніше судимі.При розглядіклопотань прокурора,суд враховуєтяжкість кримінальнихправопорушень,у вчиненніяких обвинувачуються ОСОБА_5 , ОСОБА_15 та ОСОБА_10 , обставини вчинення кримінальних правопорушень та роль кожного обвинуваченого у їх вчиненні, тяжкість покарання, що загрожує у разі визнання їх винуватими у кримінальних правопорушенях, вік, стан здоров`я, наявність ризиків переховування від суду, впливу на свідків, іншим чином перешкоджати кримінальному провадженню, вчинити інше кримінальне правопорушення, а застосування більш м`яких запобіжних заходів для запобігання вищевказаним ризикам буде недостатнім, тому суд приходить до переконання що до обвинувачених необхідно продовжити запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Жоден із більш м`яких запобіжних заходів, ніж тримання під вартою, не зможе запобігти зазначеним ризикам та забезпечити належну процесуальну поведінку обвинувачених. Даних про про неможливість застосування данного виду запобіжного заходу стосовно кожного обвинуваченого не встановлено.

Як визначено в ч. 3 ст. 183 КПК України, слідчий суддя, суд при постановленні ухвали про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою зобов`язаний визначити розмір застави, достатньої для забезпечення виконання підозрюваним, обвинуваченим обов`язків, передбачених цим Кодексом, крім випадків, передбачених частиною четвертою цієї статті.

Згідно ч. 4 ст. 182 КПК України розмір застави визначається слідчим суддею, судом з урахуванням обставин кримінального правопорушення, майнового та сімейного стану підозрюваного, обвинуваченого, інших даних про його особу та ризиків, передбачених статтею 177 цього Кодексу. Розмір застави повинен достатньою мірою гарантувати виконання підозрюваним, обвинуваченим покладених на нього обов`язків та не може бути завідомо непомірним для нього.

З урахуванням вищенаведеного, з урахуванням обставин кримінальних правопорушень, майнового та сімейного стану обвинувачених, наявності ризиків, передбачених ст. 177 КПК України, суд вважає доцільним визначити розмір застави відповідно до ч. 5 ст. 182 КПК України, зокрема ОСОБА_5 150 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, ОСОБА_15 80 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, та ОСОБА_10 80 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що гарантуватиме виконання обвинуваченими покладених на них обов`язків, передбачених ч. 5 ст. 194 КПК України.

Щодо клопотань прокурора про продовження строку дії обов`язків визначених ухвалою про застосування запобіжного заходу у виді застави обвинуваченим ОСОБА_8 та ОСОБА_12 , суд зазначає наступне.

Ухвалою слідчого судді Рівненського міського суду Рівненської області від 29.09.2023 року до ОСОБА_8 застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з одночасним визначенням застави в розмірі 80 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 214 720 гривень. Крім того, визначено перелік покладених на вказаного підозрюваного обов`язків, передбачених ч. 5 ст. 194 КПК України, у разі внесення застави, а саме: прибувати за кожною вимогою слідчого, прокурора або суду; не відлучатися з м. Рівне, без дозволу слідчого, прокурора або суду; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в`їзд в Україну; утримуватись від спілкування з свідками та іншими підозрюваними, також з будь-якими іншими особами, щодо обставин, викладених у письмовому повідомленні про підозру у цьому кримінальному провадженні, крім своїх захисників, слідчих, прокурорів, слідчого судді(суду); носити електронний засіб контролю.

04.10.2023 ОСОБА_8 , було звільнено з ДУ «Рівненський слідчий ізолятор» з-під варти у зв`язку із внесенням застави.

Ухвалою слідчого судді Рівненського міського суду Рівненської області від 05.10.2023 року до ОСОБА_12 застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з одночасним визначенням застави в розмірі 80 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 214 720 гривень. Крім того, визначено перелік покладених на вказаного підозрюваного обов`язків, передбачених ч. 5 ст. 194 КПК України, у разі внесення застави, а саме: прибувати на виклик прокурора та суду; не відлучатися із населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу прокурора чи суду; повідомляти прокурора чи суд про зміну свого місця проживання/або місця роботи; здати на зберігання до відповідних органів державної влади паспорти громадянина України для виїзду за кордон, інші документи, що дозволяють право на виїзд з України та в`їзд до України; утримуватися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними у даному кримінальному провадженні; носити електронний засіб контролю.

Ухвалою слідчого судді Рівненського міського суду Рівненської області від 22.11.2023 року ОСОБА_12 продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням застави в розмірі 60 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 161 040 гривень.

28.11.2023 року ОСОБА_12 було звільнено з ДУ «Рівненський слідчий ізолятор» з-під варти у зв`язку із внесенням застави.

Ухвалою слідчого судді Рівненського міського суду Рівненської області від 25.03.2024 року щодо обвинувачених ОСОБА_8 та ОСОБА_12 продовжено строк дії обов`язків, покладених на них ухвалою слідчого судді Рівненського міського суду Рівненської області, відповідно до ч. 5 ст. 194 КПК України, в термін досудового розслідування, тобто до 06.04.2024 року.

Відповідно до ст. 194 КПК України обов`язки, передбачені ч. 5 цієї статті, можуть бути покладені на підозрюваного, обвинуваченого на строк не більше двох місяців. У разі необхідності цей строк може бути продовжений за клопотанням прокурора в порядку, передбаченому ст. 199 цього Кодексу.

Згідно ч. 2 ст. 177 КПК України, підставою застосування запобіжного заходу є наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення, а також наявність ризиків, які дають достатні підстави слідчому судді, суду вважати, що підозрюваний, обвинувачений, засуджений може здійснити дії, передбачені частиною першою цієї статті.

Оскільки ризики, передбачені ч. 1 ст. 177 КПК України не зникли, підстав для скасування або зміни запобіжного заходу відносно ОСОБА_8 та ОСОБА_12 не вбачається, а тому для забезпечення належної процесуальної поведінки обвинувачених, суд вважає за необхідне продовжити ОСОБА_8 та ОСОБА_12 обов`язки, передбачені ст. 194 КПК України.

Керуючись ст.ст. 177, 178, 182, 183, 194, 314-316, 331 КПК України суд,-

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду за додержанням законів національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Рівненської обласної прокуратури ОСОБА_3 про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою ОСОБА_5 - задовольнити.

Продовжити ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Павлоград Дніпропетровської області, українця, громадянина України, зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 , раніше судимого, запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів з 04 квітня 2024 року до 02 червня 2024 року включно.

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , утримувати в Державній установі «Рівненський слідчий ізолятор».

Одночасно визначитирозмір застави150розмірів прожитковогомінімуму дляпрацездатних осіб,що становить:454200(чотиристап`ятдесят чотиритисячі двісті)грн.00коп.у національнійгрошовій одиниці,яка можебути внесенаяк самимпідозрюваним такі іншоюфізичною абоюридичною особою(заставодавцем)на депозитнийрахунок №UA048201720355229002000010559,банк отримувачаДКСУ,м.Київ,МФО 820172,код ЄДРПОУ26259988.

Обвинувачений або заставодавець мають право у будь-який момент внести заставу у розмірі, визначеному в ухвалі про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою протягом дії ухвали.

Покласти на обвинуваченого ОСОБА_5 уразі внесеннязастави обов`язки, передбаченіч.5ст.194КПК України,а саме: прибуватина викликпрокурора тасуду;не відлучатисяіз населеногопункту,в якомувін зареєстрований,проживає чиперебуває,без дозволупрокурора чисуду;повідомляти прокурорачи судпро змінусвого місцяпроживання/абомісця роботи;здати назберігання довідповідних органівдержавної владипаспорти громадянинаУкраїни длявиїзду закордон,інші документи,що дозволяютьправо навиїзд зУкраїни тав`їзддо України;утримуватися відспілкування зісвідками таіншими підозрюванимиу даномукримінальному провадженні;носити електроннийзасіб контролю.

Роз`яснити обвинуваченому, що у разі внесенні застави у визначеному у даній ухвалі розмірі, оригінал документу з відміткою банку, який підтверджує внесення на депозитний рахунок має бути наданий уповноваженій особі Державній установі «Рівненський слідчий ізолятор».

У разі внесенні застави та з моменту звільнення обвинуваченого з-під варти внаслідок внесення застави, визначеної у даній ухвалі, обвинувачений зобов`язаний виконувати покладені на нього обов`язки, пов`язані із застосуванням запобіжного заходу у вигляді застави.

З моменту звільнення з-під варти у зв`язку з внесенням застави обвинувачений вважається таким, до якого застосовано запобіжний захід у вигляді застави.

Копію ухвали вручити обвинуваченому ОСОБА_5 , прокурору, та направити для відома та виконання начальнику ДУ "Рівненський слідчий ізолятор".

Строк дії ухвали та покладених обов`язків, у разі внесення застави - до 02 червня 2024 року включно.

Клопотання прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду за додержанням законів національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Рівненської обласної прокуратури ОСОБА_3 про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою ОСОБА_7 - задовольнити.

Продовжити ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженця м. Здолбунів Рівненської області, українця, громадянина України, зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_2 , раніше судимого, запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів з 04 квітня 2024 року до 02 червня 2024 року включно.

ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , утримувати в Державній установі «Рівненський слідчий ізолятор».

Одночасно визначитирозмір застави80розмірів прожитковогомінімуму дляпрацездатних осіб,що становить:214720(двістічотирнадцять тисячсімсот двадцять)грн.00коп.у національнійгрошовій одиниці,яка можебути внесенаяк самимпідозрюваним такі іншоюфізичною абоюридичною особою(заставодавцем)на депозитнийрахунок №UA048201720355229002000010559,банк отримувачаДКСУ,м.Київ,МФО 820172,код ЄДРПОУ26259988.

Обвинувачений або заставодавець мають право у будь-який момент внести заставу у розмірі, визначеному в ухвалі про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою протягом дії ухвали.

Покласти наобвинуваченого ОСОБА_7 уразі внесеннязастави обов`язки, передбаченіч.5ст.194КПК України,а саме: прибувати на виклик прокурора та суду;

не відлучатисяіз населеногопункту,в якомувін зареєстрований,проживає чиперебуває,без дозволупрокурора чисуду;повідомляти прокурорачи судпро змінусвого місцяпроживання/абомісця роботи;здати назберігання довідповідних органівдержавної владипаспорти громадянинаУкраїни длявиїзду закордон,інші документи,що дозволяютьправо навиїзд зУкраїни тав`їзддо України; утримуватися відспілкування зісвідками таіншими підозрюванимиу даномукримінальному провадженні;носити електроннийзасіб контролю.

Роз`яснити обвинуваченому, що у разі внесенні застави у визначеному у даній ухвалі розмірі, оригінал документу з відміткою банку, який підтверджує внесення на депозитний рахунок має бути наданий уповноваженій особі Державній установі «Рівненський слідчий ізолятор».

У разі внесенні застави та з моменту звільнення обвинуваченого з-під варти внаслідок внесення застави, визначеної у даній ухвалі, обвинувачений зобов`язаний виконувати покладені на нього обов`язки, пов`язані із застосуванням запобіжного заходу у вигляді застави.

З моменту звільнення з-під варти у зв`язку з внесенням застави обвинувачений вважається таким, до якого застосовано запобіжний захід у вигляді застави.

Копію ухвали вручити обвинуваченому ОСОБА_7 , прокурору, та направити для відома та виконання начальнику ДУ "Рівненський слідчий ізолятор".

Строк дії ухвали та покладених обов`язків, у разі внесення застави - до 02 червня 2024 року включно.

Клопотання прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду за додержанням законів національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Рівненської обласної прокуратури ОСОБА_3 про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою ОСОБА_10 - задовольнити.

Продовжити ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , уродженця м. Сиктивкар, Республіка Комі, рф, українця, громадянина України, зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_3 , раніше судимого, запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів з 04 квітня 2024 року до 02 червня 2024 року включно.

ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , утримувати в Державній установі «Полицька виправна колонія».

Одночасно визначитирозмір застави80розмірів прожитковогомінімуму дляпрацездатних осіб,що становить:214720(двістічотирнадцять тисячсімсот двадцять)грн.00коп.у національнійгрошовій одиниці,яка можебути внесенаяк самимпідозрюваним такі іншоюфізичною абоюридичною особою(заставодавцем)на депозитнийрахунок №UA048201720355229002000010559,банк отримувачаДКСУ,м.Київ,МФО 820172,код ЄДРПОУ26259988.

Обвинувачений або заставодавець мають право у будь-який момент внести заставу у розмірі, визначеному в ухвалі про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою протягом дії ухвали.

Покласти наобвинуваченого ОСОБА_10 уразі внесеннязастави обов`язки, передбаченіч.5ст.194КПК України,а саме: прибувати на виклик прокурора та суду; не відлучатися із населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу прокурора чи суду; повідомляти прокурора чи суд про зміну свого місця проживання/або місця роботи; здати на зберігання до відповідних органів державної влади паспорти громадянина України для виїзду за кордон, інші документи, що дозволяють право на виїзд з України та в`їзд до України; утримуватися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними у даному кримінальному провадженні; носити електронний засіб контролю.

Роз`яснити обвинуваченому, що у разі внесенні застави у визначеному у даній ухвалі розмірі, оригінал документу з відміткою банку, який підтверджує внесення на депозитний рахунок має бути наданий уповноваженій особі Державній установі «Полицька виправна колонія».

У разі внесенні застави та з моменту звільнення обвинуваченого з-під варти внаслідок внесення застави, визначеної у даній ухвалі, обвинувачений зобов`язаний виконувати покладені на нього обов`язки, пов`язані із застосуванням запобіжного заходу у вигляді застави.

З моменту звільнення з-під варти у зв`язку з внесенням застави обвинувачений вважається таким, до якого застосовано запобіжний захід у вигляді застави.

Копію ухвали вручити обвинуваченому ОСОБА_10 , прокурору, та направити для відома та виконання начальнику ДУ "Полицька виправна колонія".

Строк дії ухвали та покладених обов`язків, у разі внесення застави - до 02 червня 2024 року включно.

Клопотання прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду за додержанням законів національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Рівненської обласної прокуратури ОСОБА_3 про продовження строку дії обов`язків визначених ухвалою про застосування запобіжного заходу у виді застави ОСОБА_8 задовольнити.

Продовжити щодо обвинуваченого ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , уродженця м. Рівне, громадянина України, зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_4 , несудимого, строк дії обов`язків покладених ухвалою слідчого судді Рівненського міського суду Рівненської області від 25.03.2024 року, а саме: прибувати за кожною вимогою прокурора або суду; не відлучатися з м. Рівне, без дозволу прокурора або суду; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в`їзд в Україну; утримуватись від спілкування з свідками та іншими підозрюваними, також з будь-якими іншими особами, щодо обставин, викладених у письмовому повідомленні про підозру у цьому кримінальному провадженні, крім своїх захисників, прокурорів, слідчого судді(суду); носити електронний засіб контролю.

Контроль за виконанням даної ухвали покласти на прокурора у даному кримінальному провадження.

Строк дії ухвали та покладених обов`язків - до 02 червня 2024 року.

Клопотання прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду за додержанням законів національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Рівненської обласної прокуратури ОСОБА_3 про продовження строку дії обов`язків визначених ухвалою про застосування запобіжного заходу у виді застави ОСОБА_12 задовольнити.

Продовжити щодо обвинуваченого ОСОБА_12 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , уродженця м. Набережни Човни Автозаводського району, Казань-Татарстан, рф, громадянина України, зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_5 , фактично проживаючого за адресою: АДРЕСА_6 , раніше судимого, строк дії обов`язків покладених ухвалою слідчого судді Рівненського міського суду Рівненської області від 25.03.2024 року, а саме: прибувати на виклик прокурора та суду; не відлучатися із населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу прокурора чи суду; повідомляти прокурора чи суд про зміну свого місця проживання/або місця роботи; здати на зберігання до відповідних органів державної влади паспорти громадянина України для виїзду за кордон, інші документи, що дозволяють право на виїзд з України та в`їзд до України; утримуватися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними у даному кримінальному провадженні; носити електронний засіб контролю.

Строк дії ухвали та покладених обов`язків - до 02 червня 2024 року.

Контроль за виконанням даної ухвали покласти на прокурора у даному кримінальному провадження.

Ухвала суду підлягає негайному виконанню після її оголошення.

Ухвала може бути оскаржена до Рівненського апеляційного суду, протягом п`яти днів з дня її проголошення.

Суддя Рівненського міського суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118155599
СудочинствоКримінальне
Сутьобвинувачення ОСОБА_14 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 255-1, ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 321 КК України, ОСОБА_5 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 255-1, ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 321 КК України, ОСОБА_7 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 КК України, ОСОБА_8 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 307 ч. 3 ст. 307, ч. 4 ст. 321 КК України, ОСОБА_10 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 4 ст. 321 КК України, ОСОБА_12 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 307 ч. 1 ст. 321, ч. 2 ст. 308, ч. 2 ст. 318 КК України

Судовий реєстр по справі —569/6161/24

Ухвала від 05.04.2024

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Яковлєв Д. В.

Ухвала від 04.04.2024

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Яковлєв Д. В.

Ухвала від 04.04.2024

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Яковлєв Д. В.

Ухвала від 04.04.2024

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Яковлєв Д. В.

Ухвала від 04.04.2024

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Яковлєв Д. В.

Ухвала від 02.04.2024

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Яковлєв Д. В.

Ухвала від 02.04.2024

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Яковлєв Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні