Ухвала
від 20.03.2024 по справі 216/1860/24
ЦЕНТРАЛЬНО-МІСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 216/1860/24

Провадження № 2/216/1537/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

20.03.2024 місто Кривий Ріг

Дніпропетровської області

Суддя Центрально-Міського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Онопченко Ю.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Центрально-Міського відділу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), про зняття арешту з майна, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з вищевказаним позовом.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175-177 Цивільного процесуального кодексу України. Підстави, визначені статтями 185-186 Цивільного процесуального кодексу України, для залишення позовної заяви без руху, її повернення чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Відповідно до вимог ч.ч. 4-6ст. 19 ЦПК України, зважаючи на відсутність підстав для загального позовного провадження, передбачених ч. 4 ст. 274 ЦПК України, позов необхідно розглядати за правилами спрощеного позовного провадження.

Крім того, позивач заявив клопотання про витребування

1)Від приватного нотаріуса Криворізького районного нотаріального округу Пахомової Н.І. копію спадкової справи, яка заведена після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 ;

2)Від Центрально-Міського відділу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) копії всіх наявних матеріалів щодо виконавчого провадження, боржником в якому зазначений ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ідентифікаційний код НОМЕР_1 , відомості про арешт майна боржника, внесений на підставі постанови АЕ 958583 від 13 серпня 2007 року, виданий ВДВС Центрально-Міського РУЮ м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, реєстраційний номер обтяження 5571117;

3)Від Першої Криворізької державної нотаріальної контори, копію постанови АЕ 958583 від 13 серпня 2007 року, виданий ВДВС Центрально-Міського РУЮ м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, реєстраційний номер обтяження 5571117, реєстратор: Перша Криворізька державна нотаріальна контора, на підставі якої внесено запис про арешт боржника ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ідентифікаційний код НОМЕР_1 , додаткові дані № 2778.

Частиною 1 статті 84 ЦПК України передбачено, що учасники справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Дослідивши матеріали справи, приймаючи до уваги те, що у позивача є складнощі в наданні доказів, суд вважає за необхідне задовольнити заявлене ним клопотання.

Керуючись ст.ст.187,260260,274,353 ЦПК України, суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити спрощене позовне провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Центрально-Міського відділу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), про зняття арешту з майна.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті у спрощеному провадженні на 12 червня 2024 року о 14.00 год. уприміщенні Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, розташованого за адресою: вул. Першотравнева, буд. 12, м. Кривий Ріг, зал судового засідання № 8, поверх 4.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Визначити відповідачу (ам) п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам статті 178 Цивільного процесуального кодексу України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Згідно частини 4 статті 178Цивільного процесуальногокодексу України копіявідзиву тадоданих донього документівіншим учасникамсправи повиннабути надіслана(надана)одночасно знадісланням (наданням)відзиву досуду.У разіненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (частини 8 статті 178 Цивільного процесуального кодексу України).

Роз`яснити відповідачу (ам), що у строк для подання відзиву він має право пред`явити зустрічний позов (ч. 1 ст. 193 ЦПК України).

Встановити позивачу (ам) з дня отримання відзиву п`ятиденний строк для подання відповіді на відзив, який має відповідати вимогам частин 3-5 статті 178 Цивільного процесуального кодексу України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана відповідачу.

Встановити відповідачу (ам) п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, які мають відповідати вимогам частин 3-5 статті 178 Цивільного процесуального кодексу України, копія яких одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Витребувати:

1)Від приватногонотаріуса Криворізькогорайонного нотаріальногоокругу ПахомовоїН.І. копію спадкової справи, яка заведена після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 ;

2)Від Центрально-Міського відділу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) належним чином завірені копії всіх наявних матеріалів щодо виконавчого провадження, боржником в якому зазначений ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ідентифікаційний код НОМЕР_1 , відомості про арешт майна боржника, внесений на підставі постанови АЕ 958583 від 13 серпня 2007 року, виданий ВДВС Центрально-Міського РУЮ м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, реєстраційний номер обтяження 5571117;

3)Від Першої Криворізької державної нотаріальної контори, копію постанови АЕ 958583 від 13 серпня 2007 року, виданий ВДВС Центрально-Міського РУЮ м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, реєстраційний номер обтяження 5571117, реєстратор: Перша Криворізька державна нотаріальна контора, на підставі якої внесено запис про арешт боржника ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ідентифікаційний код НОМЕР_1 , додаткові дані № НОМЕР_2 .

Копії витребуваних доказів направити до Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області в термін до 12 червня 2024 року.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/sud0444/.

Ухвала може бути оскаржена у зв`язку з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Відомості про учасників справи згідно п. 2 ч. 2ст. 187 ЦПК України:

- позивач: ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 ;

- відповідач: Центрально-Міський відділ державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), юридична адреса: 50024, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Петра Калнишевського, 5.

Суддя Ю.В. Онопченко

Дата ухвалення рішення20.03.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118157960
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з майна

Судовий реєстр по справі —216/1860/24

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

ОНОПЧЕНКО Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні