Ухвала
від 29.03.2024 по справі 233/2003/22
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

233 № 233/2003/22

УХВАЛА

29 березня 2024 року Суддя Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області Малінов О. С. , розглянувши клопотання представника позивача ОСОБА_1 у справі за позовом ОСОБА_2 , в інтересах якої діє адвокат Варбан Олександр Валентинович, до ОСОБА_3 , зацікавлені особи - орган опіки та піклування Костянтинівської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області, орган опіки та піклування Приморської районної адміністрації Одеської міської ради, «про позбавлення батьківських прав»,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_2 , в інтересах якої діє адвокат Варбан Олександр Валентинович до ОСОБА_3 , зацікавлені особи - орган опіки та піклування Костянтинівської міської військової адміністрації, орган опіки та піклування Приморської районної адміністрації Одеської міської ради, про позбавлення батьківських прав.

Представник позивача ОСОБА_1 надав клопотання про проведення судового засідання у режимі відеоконференції в приміщенні Приморського районного суду м. Одеси.

В силу вимог ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Згідно із ч. ч. 2, 5 ст. 212 ЦПК України учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Приймаючи до уваги викладене, враховуючи, що клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції представника позивача, явка якого у судове засідання є необхідною, подане у порядку та строки, визначені законом, вважаю, що дане клопотання підлягає задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись ст. 212 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача, адвоката Варбан Олександра Валентиновича, задовольнити.

Справа призначена у відкритому судовому засіданні на 10 годину 30 хвилин 09 квітня 2024 року.

Доручити Приморському районному суду м. Одеси забезпечити проведення судових засідань у справі за позовом ОСОБА_2 , в інтересах якої діє адвокат Варбан Олександр Валентинович, до ОСОБА_3 , зацікавлені особи - орган опіки та піклування Костянтинівської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області, орган опіки та піклування Приморської районної адміністрації Одеської міської ради, «про позбавлення батьківських прав», у режимі відеоконференції, за участю позивачки ОСОБА_2 .

Копію ухвали про участь осіб в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно до Приморського районного суду м. Одеси для організації виконання, та особам, які братимуть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Хід і результати процесуальних дій, проведених в режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення29.03.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118159336
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —233/2003/22

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

Ухвала від 16.01.2024

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

Ухвала від 25.04.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

Ухвала від 26.01.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

Ухвала від 05.12.2022

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Малінов О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні