Ухвала
від 05.04.2024 по справі 299/820/24
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Виноградівський районний суд Закарпатської області


Справа № 299/820/24

У Х В А Л А

05.04.2024 року м. Виноградів

Виноградівський районний суд Закарпатської області у складі головуючий - суддя Кашуба А.В., секретар судового засідання Чернянчук К.П., у рамках підготовчого провадження у відкритому підготовчому судовому засіданні у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав, третя особа без самостійних вимог на предмет спору Служба у справах дітей Оноківської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області,

В С Т А Н О В И В:

На розгляд суду передано цивільну справу за вказаним позовом.

Позивач подав письмову заяву про розгляд справи без участі позивача, позов підтримав, просить задовольнити повністю.

Від третьої особи до суду подана письмова заява, у якій третя особа просить розглядати справу без участі її представника. Подано висновок органу опіки та піклування по суті вимог позову у межах компетенції третьої особи.

Відповідач не з`явився у підготовче судове засідання, причин неявки не повідомлено. Відзив не подано. Клопотання відсутні. У розпорядженні суду є рекомендоване повідомлення про вручення поштового відправлення- судової повістки із позовною заявою та додатками.

Клопотання відсутні.

У ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній справі проведено підготовчі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. Суд вважає за необхідне призначити справу до судового розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.149,150, 153, 200 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав, третя особа без самостійних вимог на предмет спору Служба у справах дітей Оноківської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області.

Цивільну справу призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні, яке провести 13.06.2024 о 14-00 год у приміщенні Виноградівського районного суду, що розташований за адресою: м.Виноградів, вул. Тюльпанів 24.

Учасникам справи направити судові повістки про виклик у судові засідання на призначені дати та час.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її проголошення.

Головуючий А. В. Кашуба

Дата ухвалення рішення05.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118159439
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав,

Судовий реєстр по справі —299/820/24

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Кашуба А. В.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Кашуба А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні