Ухвала
від 05.04.2024 по справі 367/2278/24
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/2278/24

Провадження №2/367/3346/2024

УХВАЛА

Іменем України

про залишення позову без розгляду

05 квітня 2024 рокуІрпінський міський суд Київської областів складі:

головуючогосудді Кухленка Д.С.,

при секретарі Шаповала О.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Ірпінь цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Ірпіньводоканал» про розірвання договору про надання послуг водопостачання і водовідведення, -

в с т а н о в и в :

До Ірпінського міськогосуду Київськоїобласті надійшла позовна заява від ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Ірпіньводоканал» про розірвання договору про надання послуг водопостачання і водовідведення.

Ухвалою Ірпінського міського суду Київської області від 12 березня 2024 року відкрито провадження по вказаній цивільній справі. Розгляд справи призначено в порядку загального позовного провадження.

04.04.2024 через канцелярію суду надійшла заява від позивача ОСОБА_1 про залишення позову без розгляду, в якій просив залишити без розгляду позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Ірпіньводоканал» про розірвання договору про надання послуг водопостачання і водовідведення.

Учасники по справі в судове засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Суд вважає, що заява позивача не суперечить закону, не порушує права та інтереси інших осіб.

Суд приймає заяву представника позивача та залишає позовнузаяву ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Ірпіньводоканал» про розірвання договору про надання послуг водопостачання і водовідведення без розгляду.

Враховуючи, що сторони по справі в судове засідання не з`явились,відповідно до ст. 247 ч. 2 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.247, 257 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в :

Заяву позивача ОСОБА_1 про залишення позову без розгляду задовольнити.

Залишити без розгляду позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Ірпіньводоканал» про розірвання договору про надання послуг водопостачання і водовідведення.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення безпосередньо до Київського апеляційного суду апеляційної скарги.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud1013/ та в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням - http://reestr.court.gov.ua.

Суддя: Д.С. Кухленко

Дата ухвалення рішення05.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118165297
СудочинствоЦивільне
Сутьнадання послуг водопостачання і водовідведення

Судовий реєстр по справі —367/2278/24

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кухленко Д. С.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кухленко Д. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні