Ухвала
від 11.03.2024 по справі 523/4516/13-ц
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 523/4516/13-ц

Провадження №6/523/247/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"11" березня 2024 р. м. Одеса

Суддя Суворовського районного суду м. Одеси Дяченко В.Г., розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Еліт Фінанс», первісний стягував : ПАТ «ІМЕКСБАНК», боржник: ОСОБА_1 , про заміну сторони виконавчого провадження, видачу дубліката виконавчого листа та поновлення строку для пред`явлення його до виконання, -

ВСТАНОВИВ:

До Суворовського районного суду м. Одеси надійшла заява Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Еліт Фінанс», в якій представник просила:

-Витребувати у Першому Суворовському відділі державної виконавчої служби умісті Одесі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) постанову про відкриття виконавчого провадження № 60028800;

-Витребувати у Першому Суворовському відділі державної виконавчої служби у місті Одесі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) постанову про повернення виконавчого документу стягувачу у виконавчому провадженні № 60028800;

-Замінити стягувача ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ІМЕКСБАНК" на його правонаступника ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ЕЛІТ ФІНАНС», код ЄДРПОУ 40340222 y виконавчому листі № 523/4516/13-ц, виданому на підставі рішення Суворовського районного суду м. Одеси 23.04.2013 року у справі № 523/4516/13-ц;

-Видати дублікат виконавчого листа щодо Боржника;

-Поновити строк для пред`явлення виконавчих листів до виконання;

Відповідно до протоколу передачі судової справи раніше визначеному складу суду, заяву передано на розгляд судді Дяченко В.Г.

Відповідно до ст. 442 ЦПК України заява про заміну сторони виконавчого провадження розглядається в судовому засіданні з повідомлення учасників справи та заінтересованих осіб. Неявка учасників справи та інших осіб не є перешкодою для вирішення питання про заміну сторони виконавчого провадження.

Відповідно до ч. 1ст. 433 ЦПК Українив разі пропуску строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання з причин, визнаних судом поважними, пропущений строк може бути поновлено.

Відповідно до п. 17.4 Перехідних Положень ЦПК України, у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для предявлення виконавчого документа до виконання. Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала у десятиденний строк із дня надходження заяви.

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне, прийняти заяву до свого провадження та призначити до судового розгляду.

Вирішуючи клопотання про витребування документів з відділу ДВС, суддя прийшов до наступного.

Відповідно до вимог ч.1ст.76 ЦПК України, доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Як визначено ч.1ст.81 ЦПК України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Згідно з вимогами ч.1ст.84 ЦПК Україниучасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Враховуючи, що предметом розгляду заяви є, крім іншого, видача дубліката виконавчого листа та поновлення строку для пред`явлення його до виконання, сторона заявника самостійно отримати докази на підтвердження заявлених вимог немає можливості, оскільки не є стороною виконавчого провадження № 60028800, суддя вважає за необхідне витребувати належним чином завірені копії документів, про які ініційовано клопотання.

Керуючись ст. ст.81, 260, 261,442,433ЦПК України, суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до свого провадження заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Еліт Фінанс», первісний стягував : ПАТ «ІМЕКСБАНК», боржник: ОСОБА_1 , про заміну сторони виконавчого провадження, видачу дубліката виконавчого листа та поновлення строку для пред`явлення його до виконання

Призначитисудове засідання у справі на 17.04.2024 року о14 год. 00 хв. в приміщенніСуворовського районного суду м. Одеси за адресою: вул. Чорноморського козацтва, 68, м. Одеса, зал судових засідань №7 (2 поверх).

Витребувати у Першому Суворовськомувідділі державноївиконавчої службиумісті ОдесіПівденного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції (м.Одеса) (код ЄДРПОУ 41405290, місцезнаходження: місто Одеса,вулиця1-АСортувальна,будинок36-г) належним чином завірену копію постанови про відкриття виконавчого провадження та постанови про повернення виконавчого документу стягувачу у виконавчому провадженні № 60028800.

Повідомити про судове засідання учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118173511
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторони виконавчого провадження, видачу дубліката виконавчого листа та поновлення строку для пред`явлення його до виконання

Судовий реєстр по справі —523/4516/13-ц

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Дяченко В. Г.

Рішення від 23.04.2013

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Бабаков В. П.

Ухвала від 26.03.2013

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Бабаков В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні