Ухвала
від 08.04.2024 по справі 184/653/24
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про відкриття провадження

Справа № 184/653/24

Номер провадження 2-о/184/63/24

08 квітня 2024 рокум. Покров

Суддя Орджонікідзевського міського суду Дніпропетровської області Томаш В.І., ознайомившись з матеріалами цивільної справи за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Об`єднана територіальна громада м. Покров Дніпропетровської області «про встановлення факту родинних відносин та сумісного проживання зі спадкодавцем на час відкриття спадщини»,-

ВСТАНОВИВ:

Заявник звернувся до Орджонікідзевського міського суду з заявою про встановлення факту родинних відносин та сумісного проживання зі спадкодавцем на час відкриття спадщини. В заяві просить витребувати з Покровської міської державної нотаріальної контори Дніпропетровської області копію спадкової справи, що була відкрита після смерті ОСОБА_2 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Відповідно до ч.1ст.84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Заява подана з додержанням вимог статей 175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

Підстави для залишення заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Вважаю,що данусправу слідрозглянути впорядку окремогопозовного провадження.

Керуючись ст.ст. 19, 84, 187, 297 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Об`єднана територіальна громада м. Покров Дніпропетровської області «про встановлення факту родинних відносин та сумісного проживання зі спадкодавцем на час відкриття спадщини».

Розгляд справи проводити за правилами окремого провадження.

Призначити судове засідання на09 годину 30 хвилин 30 травня 2024 року.

Зобов`язати державного нотаріуса Покровської міської державної нотаріальної контори нікопольського районного нотаріального округу Дніпропетровської області Ю.М. Полянського надати суду копію спадкової справи, що була відкрита після смерті ОСОБА_2 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Направити заінтересованій особі копію заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати їм подати письмові пояснення щодо заяви.

Копію ухвали направити сторонам у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http://court.gov.ua/fair/sud0428/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Орджонікідзевського міського суду В. І. Томаш

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118174537
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту родинних відносин та сумісного проживання зі спадкодавцем на час відкриття спадщини

Судовий реєстр по справі —184/653/24

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Орджонікідзевський міський суд Дніпропетровської області

Томаш В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні