Ухвала
від 04.04.2024 по справі 133/969/24
КОЗЯТИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

КОЗЯТИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

Справа 133/969/24

04.04.2024

Суддя Козятинського міськрайонного суду Вінницької області Пєтухова Н.О., ознайомившись із матеріалами скарги Акціонерного товариства «Укрсиббанк» на дії державного виконавця Козятинського відділу державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), відповідачі: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 ,-

ВСТАНОВИЛА:

Представник заявника звернулася до суду із скаргою, в якій просить поновити строк на оскарження постанови про закінчення виконавчого провадження НОМЕР_1 від 19.07.2022 та скасувати вказану постанову.

Відповідно до частини 1 статті 447 ЦПК України, сторони виконавчого провадження мають право звернутися до суду із скаргою, якщо вважають, що рішенням, дією або бездіяльністю державного виконавця чи іншої посадової особи органу державної виконавчої служби або приватного виконавця під час виконання судового рішення, ухваленого відповідно до цього Кодексу, порушено їхні права чи свободи.

Згідно з частиною 1 статті 448 ЦПК України скарга подається до суду, який розглянув справу як суд першої інстанції.

Відповідно до ч.ч. 1 і 2 ст.450 ЦПК України скарга розглядається у десятиденний строк у судовому засіданні за участю стягувача, боржника і державного виконавця або іншої посадової особи органу державної виконавчої служби чи приватного виконавця, рішення, дія чи бездіяльність яких оскаржується. Неявка стягувача, боржника, державного виконавця або іншої посадової особи органу державної виконавчої служби, приватного виконавця, які належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду скарги, не перешкоджає її розгляду.

Під час вивчення матеріалів справи було встановлено, що дана скарга відповідає вимогам ст.ст. 447, 448 ЦПК України, спір підсудний Козятинському міськрайонному суду Вінницької області, підстав для повернення або відмови у відкритті провадження по справі встановлених ЦПК немає.

Крім цього, суд вважає необхідним витребувати з Козятинський відділ державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) засвідчені копії матеріалів виконавчого провадження НОМЕР_1 з примусового виконання виконавчого листа №133/1557/14-ц, де міститься інформація необхідна для повного та всебічного з`ясування обставин у справі.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 447, 448, 449 Цивільного процесуального кодексу України, -

УХВАЛИЛА:

Відкрити провадження у справі за скаргою Акціонерного товариства «Укрсиббанк» на дії державного виконавця Козятинського відділу державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), боржники: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 .

Призначити судовий розгляд на 11:10 15.04.2024, в залі судових засідань Козятинського міськрайонного суду Вінницької області (22100, Вінницька область, м. Козятин, вул.. Грушевського, 64) про що повідомити учасників справи.

Витребувати у Козятинського відділу державної виконавчої служби Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький) засвідчені копії матеріалів виконавчого провадження НОМЕР_1 з примусового виконання виконавчого листа №133/1557/14-ц.

Витребувані судом матеріали виконавчого провадження надати до початку судового засідання.

Копії ухвали та скарги з доданими до неї матеріалами направити державному виконавцю, запропонувавши надати заперечення (пояснення) на скаргу до початку її розгляду.

Після одержання копії ухвали про відкриття провадження за скаргою заінтересована особа має право подати суду письмові заперечення проти скарги та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки: https://kz.vn.court.gov.ua/sud0209/

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Наталя ПЄТУХОВА

Дата документу 04.04.2024

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118175290
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —133/969/24

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області

Пєтухова Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні