Ухвала
від 05.04.2024 по справі 306/412/24
СВАЛЯВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СВАЛЯВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 306/412/24

Провадження № 2/306/335/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

05 квітня 2024 року м. Свалява

Свалявський районний суд Закарпатської області в складі:

головуючого - судді Жиганської Н.М.

за участю секретаря судового засідання Стеблей А.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м. Свалява в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 (мешк. АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податку НОМЕР_1 , електронна пошта: ІНФОРМАЦІЯ_2 ) до ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_3 (мешк. АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податку НОМЕР_2 , електронна пошта: ІНФОРМАЦІЯ_4 ), треті особи без самостійних вимог на стороні позивача: Служба у справах дітей виконавчого комітету Рівненської міської ради (адреса: м.Рівне, вул. Поштова, буд.2, Рівненської області, електронна адреса: ssd@rivnerada.gov.ua), Служба у справах дітей виконавчого комітету Полянської сільської ради Мукачівського району, Закарпатської області (адреса: с.Поляна, вул. Духновича, буд.63, Мукачівського району, Закарпатської області, код ЄДРПОУ 44162754, електронна пошта: centrai@polyanska-gromada.gov.ua) про позбавлення батьківських прав.

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1 звернувся в суд із позовом до ОСОБА_2 , треті особи без самостійних вимог на стороні позивача: ССД виконавчого комітету Рівненської міської ради, ССД виконавчого клмітету Полянської сільської ради Мукачівського району, Закарпатської області про позбавлення батьківських прав ОСОБА_2 (відповідача) батьківських прав відносно її сина ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_5 .

Суд своєю ухвалою від 07.03.2024 року прийняв позовну заяву до розгляду, відкрив провадження у справі за правилами загального провадження та призначив підготовче засідання. Сторонам направлено копії ухвали про відкриття провадження у справі та відповідачу копія позовної заяви з доданими до позову документами з використанням послуг поштового зв`язку, які надаються АТ "Укрпошта". Інформація щодо справи розміщена на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - e-mail inbox@sv.zk.court.gov.ua.

Підготовчий розгляд справи призначено на 14:30 годину 05.04.2024 року.

Позивач позовні вимоги підтримує, просить задовольнити з підстав зазначених у позовній заяві (вх.№ 1413). Відповідач ОСОБА_2 подала до суду заяву (вх.№2552) про розгляд справи у її відсутності. Позовні вимоги про позбавлення її батьківських прав визнає, проти задоволення позову не заперечує. Відзив (заперечення) щодо позову не подано. Представник третьої особи ООП Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області Куля Л.В. подала до суду заяву (вх.№2591) про розгляд справи без участі представника ООП Полянської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області. Позовні вимоги підтримує у повному обсязі, просить вимогу про позбавлення батьківських прав ОСОБА_2 щодо її сина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_6 задовольнити. Долучила до матеріалів позову висновок про доцільність позбавлення батьківських прав ОСОБА_2 відносно дитини ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_6 . Представник третьої особи Служби у справах дітей виконавчого комітету Рівненської міської ради у підготовче засідання не з`явилася. Письмових пояснень щодо позову не подано. Інформація щодо справи розміщена на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - e-mail inbox@sv.zk.court.gov.ua.

Вирішуючи питання підготовчого провадження, суд доходить такого висновку.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі не встановлено. Заяв про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, зустрічного позову до суду не надходило.

Судом проведені дії, передбачені ст.189 ЦПК України, ч. 2 ст. 197 ЦПК України (у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті, направляє судові доручення, здійснює інші дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті).

Відповідно до п.3 ч.2 ст. 200 ЦПК України - за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

З огляду на вищенаведене, суд доходить висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 197, 200, 211, 259 - 261, 353-354 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 (мешк. АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податку НОМЕР_1 , електронна пошта: ІНФОРМАЦІЯ_2 ) до ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_3 (мешк. АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податку НОМЕР_2 , електронна пошта: ІНФОРМАЦІЯ_4 ), треті особи без самостійних вимог на стороні позивача: Служба у справах дітей виконавчого комітету Рівненської міської ради (адреса: м.Рівне, вул. Поштова, буд.2, Рівненської області, електронна адреса: ssd@rivnerada.gov.ua), Служба у справах дітей виконавчого комітету Полянської сільської ради Мукачівського району, Закарпатської області (адреса: с.Поляна, вул. Духновича, буд.63, Мукачівського району, Закарпатської області, код ЄДРПОУ 44162754, електронна пошта: centrai@polyanska-gromada.gov.ua) про позбавлення батьківських прав.

Призначити справу до судового розгляду на 09 год. 00 хв. 03 травня 2024 року у залі судових засідань Свалявського районного суду Закарпатської області № 1.

Повідомити учасників справи про судове засідання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на сторінці офіційного вебпорталу судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud0710/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її складення.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

ГОЛОВУЮЧИЙ - СУДДЯ Н.М.Жиганська

Дата ухвалення рішення05.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118175676
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —306/412/24

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Свалявський районний суд Закарпатської області

Жиганська Н. М.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Свалявський районний суд Закарпатської області

Жиганська Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні