Ухвала
від 05.04.2024 по справі 333/8158/23
КОМУНАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

Справа № 333/8158/23

Провадження № 2-о/333/15/24

У Х В А Л А

05 квітня 2024 року м. Запоріжжя

Комунарський районний суд м. Запоріжжя в складі: судді Михайлової А.В., присяжних Мейке О.В., Мороховської О.В., за участю секретаря судового засідання Панченко К.О., представника заявника ОСОБА_1 , розглянувши цивільну справу за заявою ОСОБА_2 , яка діє в інтересах ОСОБА_3 , заінтересовані особи: Управління соціального захисту населення Слобідського району Харківської міської ради, про визнання особи безвісно відсутньою,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні судді Михайлової А.В. знаходиться вищезазначена цивільна справа.

В матеріалах справи наявне клопотання представника заявника про проведення судових засідань в режимі відеоконференції з Комінтерновським районним судом м. Харкова, який розташований за адресою: м. Харків, пров. Брянський, буд. 5, оскільки є необхідність допитати свідків ОСОБА_4 , який проживає за адреосю: АДРЕСА_1 , та ОСОБА_5 , яка проживає за адресою: АДРЕСА_2 .

Клопотання підлягає задоволенню з таких підстав.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення.

Приймаючи до уваги, що свдки проживають у м. Харкові, що не має можливості приймати участь в судових засіданнях, що проводяться в м. Запоріжжі, суд вважає за можливе провести судове засідання в режимі відеоконференції з Комінтерновським районним судом м. Харкова, який розташований за адресою: м. Харків, пров. Брянський, буд. 5.

Керуючись ст. 212, 222, 223 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання представника заявника про проведення судового засідання в режимі відеоконференції - задовольнити.

Судове засідання за заявою ОСОБА_2 , яка діє в інтересах ОСОБА_3 , заінтересовані особи: Управління соціального захисту населення Слобідського району Харківської міської ради, про визнання особи безвісно відсутньою, призначене на "14" год. "00" хв. 10 травня 2024 року провести в режимі відеоконференції з Комінтерновським районним судом м. Харкова, який розташований за адресою: м. Харків, пров. Брянський, буд. 5.

Доручити Комінтерновському районному суду м. Харкова, який розташований за адресою: м. Харків, пров. Брянський, буд. 5, організувати виконання ухвали суду про проведення судового засідання по даній цивільній справі в режимі відеоконференцзв`язку з Комунарським районним судом м. Запоріжжя, яке призначене на "14" год. "00" хв. 10 травня 2024 року.

Свідкам ОСОБА_4 , який проживає за адреосю: АДРЕСА_1 , та ОСОБА_5 , яка проживає за адресою: АДРЕСА_2 , необхідно з`явитись до Комінтерновського районного суду м. Харкова, який розташований за адресою: м. Харків, пров. Брянський, буд. 5, для участі у судовому засіданні по даній справі в режимі відеоконференцзв`язку з Комунарським районним судом м. Запоріжжя, яке призначене на "14" год. "00" хв. 10 травня 2024 року.

Комунарський районний суд м. Запоріжжя доручає уповноваженій на такі дії особі Комінтерновського районного суду м. Харкова, перевірити документи, що посвідчують особу позивача та перебувати поряд з ними до закінчення судового розгляду. Застосовані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені ЦПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Копію ухвали негайно надіслати до Комінтерновського районного суду м. Харкова, який розташований за адресою: м. Харків, пров. Брянський, буд. 5, для виконання особам, які братимуть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції - для відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.В.Михайлова

Присяжні: О.В.Мейке

О.В.Мороховська

Дата ухвалення рішення05.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118175837
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання особи безвісно відсутньою

Судовий реєстр по справі —333/8158/23

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Михайлова А. В.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Михайлова А. В.

Ухвала від 25.09.2023

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Михайлова А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні