Ухвала
від 08.04.2024 по справі 444/2218/23
ЖОВКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 444/2218/23

Провадження № 2/444/103/2024

УХВАЛА

про поновлення провадження у справі

08 квітня 2024 року Жовківський районний суд Львівської області у складі:

головуючого судді Ясиновський Р. Б.

секретар судового засідання Стець М.О.

оглянувши матеріали цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Рава-Руська державна нотаріальна контора Львівської області про визнання права власності на частку спадкового майна колишнього колгоспного типу двору та на частку в майні двору як члена колишнього колгоспного типу двору, -

В С Т А Н О В И В :

У провадженні Жовківського районного суду Львівської області знаходиться дана цивільна справа.

Ухвалою судового засідання від 05.10.2023 року провадження по даній справі зупинено до залучення до участі у справі правонаступника-(ків) позивача ОСОБА_2 яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Відповідно до ч. 1 ст. 254 ЦПК України, провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу.

28.03.2024 р. поступило клопотання від позивачки ОСОБА_1 про залучення її як правонаступника ОСОБА_2 , оскільки вона прийняла спадщину за заповітом після смерті своєї матері ОСОБА_2 .

Враховуючи, що підставою зупинення провадження по справі було залучення до участі у справі правонаступника-(ків) позивачки ОСОБА_2 і такою є ОСОБА_1 , а від так, обставини, що викликали зупинення провадження відсутні, приходжу до переконання, про поновлення провадження по справі.

Враховуючи вищевикладене, суд прийшов до переконання, що провадження у вищезгаданій справі слід поновити.

Керуючись ст. 254, 258, 260 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Рава-Руська державна нотаріальна контора Львівської області про визнання права власності на частку спадкового майна колишнього колгоспного типу двору та на частку в майні двору як члена колишнього колгоспного типу двору - поновити.

Залучити у справі позивачку ОСОБА_1 як правонаступника ОСОБА_2 яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Підготовче судове засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Рава-Руська державна нотаріальна контора Львівської області про визнання права власності на частку спадкового майна колишнього колгоспного типу двору та на частку в майні двору як члена колишнього колгоспного типу двору призначити на 03.06.2024 р. о 10 год. 00 хв.

Повідомити сторони про час та місце проведення підготовчого судового засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ясиновський Р. Б.

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118176101
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на частку спадкового майна колишнього колгоспного типу двору та на частку в майні двору як члена колишнього колгоспного типу двору

Судовий реєстр по справі —444/2218/23

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Ухвала від 05.10.2023

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

Ухвала від 12.07.2023

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Ясиновський Р. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні